Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Isten engem kiválas...

Lehet hogy Isten engem kiválasztott?

Figyelt kérdés

8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.

Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.

42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)

jún. 21. 16:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
38%

"Eleve te egyébként kiszoktad nyitni a szemedet néha?"

Ki szoktam, kepzeld. Azt latom, hogy a szarabb pasiknak annyi jut, hogy 30 felett osszejon nekik valami idosodo no, tobbnyire gyerekkel.

40F incel

jún. 23. 11:09
 52/137 anonim ***** válasza:
61%

"Szerintem a természet nem vonatkozok az emberre?"

Nem tudom, hogy szerinted mi, hogyan van.

"Hagyd már ezt a spirituális maszlagot, hogy kisugárzás, vonzás törvénye, önbizalom stb."

Semmilyen spirituális maszlagról nem írtam. Az önbizalom egyébként egyáltalán nem valami spirituális maszlag. Nagyon el vagy tájolva.

"A önbizalom is külső. "

Lehet valakinek önbizalma attól még, hogy csúnyán néz ki.

Látom nagyon mélyen felépítetted magadnak a kifogásokat. Ha te így akarsz élni felőlem éljél. Én nem pusztán a téves, ostobaság halmazról írtam le, hogy valótlan. Egyáltalán nem áll szándékomban téged meggyőzni, hogy véletlenül valami normálisabb életet élhess. Te így akarsz élni, ehhez felépíted magadnak a fantázia világodat és kifogásokat. Részemről csináld csak.

Azonban ha hülyeségeket írsz egy nyilvános fórumon akkor ne lepődj meg ha kijavítanak. Lehet nyugodtabban megtudnál maradni a kifogásaiddal ha megtartanád azt a rengeteg kamut magadnak.

jún. 23. 12:03
 53/137 anonim válasza:
58%

“ Látom nagyon mélyen felépítetted magadnak a kifogásokat. Ha te így akarsz élni felőlem éljél. Én nem pusztán a téves, ostobaság halmazról írtam le, hogy valótlan.”

Miért téves? Mert te személyesen nem ezt tapasztaltad mert nem tartozol a férfiak azon kategóriájában akik születésüktől fogva szopóágon vannak.

jún. 23. 12:22
 54/137 anonim ***** válasza:
72%

"Szerintem a természet nem vonatkozok az emberre? Nincs jelen természetes szelekció?"

Természetes szelekció? Már mint kinézet alapján?

Az elképzelésed szerint már akkor nem kellett volna kihalnia az összes csúnya embernek?

Egyébként a nézeteid rendkívül degradálóak a nőkre nézve.

Képzeld, tudom ezzel hatalmas újdonságot mondok neked DE A NŐK NEM MIND EGYFORMÁK. Van olyan aki a kigyúrt pasikat szereti de olyan is aki nem szereti azt ha a pasi ki van gyúrva. Vannak olyan nők akik azt szeretik ha a pasi természetesen szőrös de olyan nők is vannak akik a gyantázott pasikat szeretik. Aztán még sorolhatnám. Mindenféle tulajdonságra jutnak nők akik azt vonzónak és olyanok is akik azt taszítónak találják.

A másik pedig ami miatt degradáló vagy a nőkre nézve az az, hogy olyannak állítod be a nőket mintha csak a szex körül forognának. Egy nőnek sokkal több minden fontos egy férfiban annál, hogy hogyan néz ki. Szexuális ösztönlényekké degradálod le a nőket.

A hozzád hasonló pasik szokták tízes skálán osztályozni a nőket, nektek pusztán egy guminő való az van veletek egy szinten szellemileg.

jún. 23. 13:12
 55/137 anonim ***** válasza:
56%

53

"Miért téves?"

Már leírtam de józan paraszti ésszel vagy egy kis utánajárással ti magatok is rájöhetnétek az olyanokra például, hogy:

- Az önbizalom nem valami spirituális maszlag.

- Önbizalma lehet valakinek akkor is ha a külsője nem jó.

- Az is téves és valótlan volt, hogy bármiféle spirituális maszlagról írtam volna (leszámítva azt amikor felhozta ezt és arra reagáltam mint korábban is)

- Az is rendkívül téves mikor valaki egy végtag hiányt vagy vakságot akar azonos szintre hozni azzal, hogy vannak valamilyen testi hibái.

Egyébként csak felvilágosítanálak, hogy az életemnek egy jelentős részét éltem le úgy, hogy a kinézetem miatt szívattak. Nem pár ember hanem például iskolában több osztály is egyszerre röhögött rajtam. Ez van. Kinézek ahogyan kinézek. Én így szeretem magam, nem fogok változtatni. A feleségem pedig szintén így szeret engem akivel még bőven 30 éves korom előtt jöttem össze és fiatalabb nálam.

Tudod mi a nagy különbség??

Nem hisztizek mint egy kisgyerek és nem kerestem kifogásokat. Ajánlom figyelmetekbe egyébként az 54. választ. Elég sok új gondolat van benne számotokra.

Szóval ne papoljatok itt nekem szo*óágról és hasonlókról mert volt nekem is bőven elég szívás az életemben csak én nem kifogások mögé lusta módon elbújtam hanem felépítettem magamnak sok munkával egy nagyon jó életet.

jún. 23. 13:40
 56/137 anonim ***** válasza:
46%

"Az elképzelésed szerint már akkor nem kellett volna kihalnia az összes csúnya embernek?"

Nem, mert az utobbi parezer evben a monogamia volt a tarsadalmi forma, de amugy jo a felvetes, egyszer majdnem kihaltak:

[link]

(Aki kerte priviben a cikket, annak itt van)

De miutan a kotelezo monogamia megszunt, azota az emberek atlagmagassaga kb. kilott a phaszba, ami egy eleg jo marker.

Amugy az emberek Y kromoszomaja az egyhangu merites miatt a genjeinek 90%-at mar elvesztette, idovel az ember megszunik majd valtivarunak lenni.

"A NŐK NEM MIND EGYFORMÁK"

Nagyon kicsi a szoras a nok izlese kozott, nezz vissza olyan kerdeseket, ahol feltettek, hogy a noknek milyen ferfi jon be. A valaszok kb. 80%-a: magas (lehetoleg 180 feletti), szalkasan izmos, sotet haju, sotet szemu, kisse kreolos, szeles vallu, eres kezu/alkaru, dus, lehetoleg hullamos haju, alacsony testzsirszazaleku, magas iskolai vegzettsegu, szellemi munkat vegzo, legyen autoja, pluszpont, ha van lakasa. Tehat nagyjabol ez jon be nekik. Arcra pedig az eles allvonalu, szeles homloku, markans jaromcsontu ferfiak jonnek be nekik.

"Egy nőnek sokkal több minden fontos egy férfiban annál, hogy hogyan néz ki"

Igen, de ez az elso. Aki itt porba hull, annak annyi. Ha pedig tovabbra is van kontaktus a novel, mert valami miatt van kozos pont, es valamennyire imponalo szamara a ferfi karaktere, abbol is csak friendzone lesz. Jo veled beszelgetni, jo ember vagy, de parkapcsolatra nem kellesz, de majd jon egy lany, akinek kelleni fogsz (nem jon).

40F incel

jún. 23. 14:18
 57/137 anonim ***** válasza:

56

Láttom még az 54-be is inkább belekötni próbálsz és kifogásokat keresni mint elgondolkodni.

"Nagyon kicsi a szoras a nok izlese kozott, nezz vissza olyan kerdeseket, ahol feltettek, hogy a noknek milyen ferfi jon be. A valaszok kb. 80%-a: magas"

Gyakorikérdések alapján felmérni a nők ízlését. Ezen csak nevetni lehet.

" magas (lehetoleg 180 feletti), szalkasan izmos, sotet haju, sotet szemu, kisse kreolos, szeles vallu, eres kezu/alkaru, dus, lehetoleg hullamos haju, alacsony testzsirszazaleku, magas iskolai vegzettsegu, szellemi munkat vegzo, legyen autoja, pluszpont, ha van lakasa."

Ebből nagyjából 1 vagy max kettő volt rám igaz mikor összejöttem a feleségemmel. Ismerősi körökből is van aki nagyjából a hajszínt képes kipipálni ebből a listából semmi mást. Valahogy mégis van párjuk pedig lehetne sorolni azokat amikben eltér a kinézetük (vagy kinézetem) az ideálistól.

Szép próbálkozás volt azért. Jót nevettem rajtatok.

" abbol is csak friendzone lesz"

Igen ezért is a kinézeted és a nő a hibás...

Vannak olyan lusta emberek akik a kisujjukat sem akarják megmozdítani. Ennek a magasabb szintje amikor valaki már a neuronjait sem akarja használni.

"de majd jon egy lany, akinek kelleni fogsz (nem jon)."

Pedig az 54.-ben ott van.

Jönni fog az a (gumi) lány. Csak rendeld meg. :D

jún. 23. 14:33
 58/137 anonim ***** válasza:
56%

Na, kozben ujra elojott egy regebbi topic, meghozza erre reagalnek vele:

"Egy nőnek sokkal több minden fontos egy férfiban annál, hogy hogyan néz ki. Szexuális ösztönlényekké degradálod le a nőket"

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

Az ottani #20-as valaszolo, a Senior Sef pedig a letisztult, kiforrott ego iskolapeldaja, o tobbszor leirta, hogy azert volt meno a noknel 40 eve, mert a Termeszet/Isten/Univerzum/Karma (megfelelo resz alahuzando) jo kulsovel aldotta meg, es emelle tehetsege volt a zenehez. Tehat nem "kemeny munkarol" zagyval, hogy a sajat serulekeny egojat simizgesse.

40F incel

jún. 23. 16:17
 59/137 anonim ***** válasza:
100%

A férfi-női kapcsolatok zömében a helytelen attitűd a probléma.

Legtöbben azt várják a másiktól,hogy az boldoggá tegye őt.

Ezzel nem lenne baj,csak annak az útja egy kicsit bonyolult:

Isten céljából kell kiindulni!

Isten azért kezdett intelligens lényeket teremteni,hogy legyenek olyan lények,akiket szerethet,akiket ezért boldoggá tehet.

Ennek mintájára:

Egy ember akkor lehet boldog,ha azt az embert,akit szeret,azt boldoggá teheti.

A boldogulás folyamata azért bonyolult és nehezen elérhető,mert a férfi egészen más dolgoktól boldog,mint a nő (optimális esetben)s így temérdek olyan dologgal próbálkozik,ami nem működik a másik nemnél.

(Ez olyan,mintha a nő Windows míg a férfi Machintottosh operációs rendszerrel lenne installálva. Mindegyik másként működik.)

A megoldás,a türelmes,nyitott kommunikáció. A férfi és nő,egy életen át kutatja és tanulmányozza,mivel lehet a másikat boldoggá tenni. Erre jó esetben világos-rendszerint meglepő- visszajelzésekkel erősíti a másikat,hogy "Ez az! Ezt már szeretem!"

A tipikus súlyos hiba,amikor elvárjuk a másiktól,hogy kitalálja mi az ami engem boldoggá tehet.

Tehát a boldogság kulcsa,hogy boldoggá tenni azt,akit szeretünk.

jún. 23. 16:47
 60/137 anonim ***** válasza:

58

Kritikán aluli a viselkedésed és mérhetetlenül szánalmas vagy.

Hatalmas ajándék az emberiségnek, hogy nem fogsz szaporodni.

59

"Szerintem csak makja volt. Ahogy latom, csak ez az egy no allt le vele, mert allitasa szerint az iskolaban kirohogtek."

Nem csak mákom volt. Voltak előtte is barátnőim. Attól még, hogy sokan sokszor kiröhögtek.

"Sajnos, a kevesbe tudatos embereknel, a serulekeny ego igy ovja magat, miszerint az ot ero negativ dolgokat a kulvilag felol erkezo csapasnak, az ot ero pozitiv dolgokat pedig az altala vegzett kemeny munka megerdemelt gyumolcsenek tekinti."

Lehet, hogy vannak ilyenek is de esetembe ezzel mellé lőttél. Én rengeteg mindent elszúrtam és ezek miatt rengeteg minden rossz történt, történik.

"pozitiv dolgokat pedig az altala vegzett kemeny munka"

Tehát amikor sokkal több időt töltötem tanulással mint a szaktársaim és éjjel nappal tanultam majd jó eredményeket kaptam a vizsgákon az valójában nem a kemény munkám eredménye?

60

" Tehat nem "kemeny munkarol" zagyval, hogy a sajat serulekeny egojat simizgesse."

Írtam én olyat, hogy nincsenek emberek akiknek könnyebb? Sehol nem írtam ilyet.

Ezt te képzelted bele. Ahogyan sokaknak elég annyi, hogy 1x elolvasnak egy könyvet és kívülről tudják. Másoknak pedig hosszú napokon keresztül kell tanulniuk.

Igen van akinek kemény munka kell van aki pedig könnyedén az adottságai alapján is eléri ugyan azt. Ti nem az utóbbi kategóriába tartoztok a másikhoz pedig lusták vagytok. Inkább csak nyavalyogtok és kifogásokat kerestek mint. Szánalmas

jún. 23. 18:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!