Lehet hogy Isten engem kiválasztott?
8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.
Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.
42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)
"Tudsz angolul 40fincel"
Igen, az agyamat szetetem tornaztatni, abban jo vagyok :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek_..
40F incel
De mi ebben a kitaláció?
És nem is ez a legnagyobb baj.
Szerintem ti még nem láttatok nyomorult életet. Sajnos kifognak rúgni a minimálbéres munkából is.
"Szerintem ti még nem láttatok nyomorult életet"
Dehogynem. Sok ember elete nyomorult. Nagyon sokunknak csak csicskamunka jut, es a nok is lehanynak. Oruljunk annak, hogy megvan kezunk, labunk, nem vagyunk agyhozkotottek/fogyatekosak egyelore.
40F incel
Kitaláció… jelentve.
Ugye megvan, hogy az összes szerzetes és rómkat. pap cölibátust fogad; akik nagy rész — a média hazugságaival ellentétben — meg is tartja.
Anno a farizeusok is így jelenthették Jézust, mikor arra hivatkozott, ő Isten fia...mint itt sokan a kérdezőt.
Miért kell egyből elítélni azt, aki többet lát magában, mint az átlag ember?
Inkább bátorítani, vagy kijavítani kellene.
- Biztos nem minden nő utált egész életedben, anyukád például, nagymamád és sokan mások, akik lehet szerettek, csak féltek kimutatni. Próbálj meg változtatni a belsődön.
- Bizonyos értelemben mindenki rendkívüli, egyedülálló a világon. Nincs két egyforma ember és ez így van rendjén.
- 42 évesen még van reményed, hogy találsz magadhoz illő nőt. Dédapám 48 évesen nősült meg, miután visszatért a háborúból. Előtte pedig nem élt parázna életet.
A hajléktalanokat pedig pénztelenségre választotta ki.
Nem vagy kiválasztott.
Úgy láttom itt egyre nagyobb divat a hiányoságokra dicsőségként tekinteni.
Most tényleg komolyan kérdezem a szüzeket, hogy mi a jó életért nem mentek el k.rvázni egyet?
Mi az az indok, ami ettől visszatart titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!