Lehet hogy Isten engem kiválasztott?
8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.
Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.
42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)
Kiválasztott vagy?
Igazán,csak te tudhatod!
Mindazok Isten kiválasztottjai,akik Őt választották életük Urának.
Csakis Te tudhatod Istenen kívül,hogy ki az életed ura.(Azért annak jelei is vannak,melyet környezeted tapasztalhat jól,vagy gyengén.)
Nem lényeges, hogy milyen kedves, stb.
A lényeg, hogy még egyszer se volt olyan kapcsolata amiben szeretkezés is volt.
Milyen tulajdonság a kedvesség? XDD
Van amúgy tucatnyi más elvárásom a szüzességen kívül, szóval nem lesz egyszerű dolgom, bár most van egy jelölt
97 remélem te még életedben nem hibáztál egyszersem. Mert ha az kiderül akkor szakítani fog veled az a nő és nem lesz feleséged soha.
Mert ugye nem az számít milyen valaki hanem, hogy hibázott-e már valaha. Volt -e már valaha szexuális kapcsolata.
(nem mintha a szexuális kapcsolat hiba lenne, pusztán a felfogás hibájára mutatnék rá, hogy ami a múltban történt nem feltétlen mutatja azt, hogy most milyen egy adott személy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!