Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Isten engem kiválas...

Lehet hogy Isten engem kiválasztott?

Figyelt kérdés

8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.

Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.

42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)

jún. 21. 16:46
 101/137 anonim ***** válasza:
40%

97.

szűz leszel 33 évesen is

aug. 13. 12:52
 102/137 anonim ***** válasza:
29%

100 Pedig hiba, és én még ekkorát nem hibáztam, és nem is fogok.

101 Oké, akkor az leszek :D Melyik vagy a kettő közül: ringyó vagy simp?

aug. 13. 12:59
 103/137 anonim ***** válasza:

"Melyik vagy a kettő közül: ringyó vagy simp?"

Tehát ha egy nő egyszer az életében, lefekszik egy férfival például miután már kb 8 éve együtt vannak az onnantól egy ringyó.

"Pedig hiba, és én még ekkorát nem hibáztam, és nem is fogok."

Csodálatos vagy. Soha más hibát sem követtél el életedben gondolom. Mert te vagy a megtestesült tökéletesség.

Mondjuk az nagyobb hiba volt a részedről, hogy a gyógyszereket nem szedted rendesen. De az is lehet, hogy csak túl sokszor verted a fejedet a falba.

aug. 13. 13:07
 104/137 anonim ***** válasza:
29%
Ha 8 év után nem vette el a férfi, és a nő ennek ellenére vele marad, akkor hülye.
aug. 13. 13:27
 105/137 anonim ***** válasza:
60%

102. te elmebeteg vagy :D

nő nem fog hozzádérni ha szűz ha nem 😁😁

aug. 13. 13:49
 106/137 anonim ***** válasza:
58%

"Ha 8 év után nem vette el a férfi, és a nő ennek ellenére vele marad, akkor hülye."

Mert mindenkinek a legnagyobb vágya az, hogy egy elavult szokás miatt hatalmas összegeket dobjon ki az ablakon.

De ha szeretné is és normálisan akkor sem biztos, hogy van rá pénze. Amit értelmes ember képes belátni, hogy inkább nem egy ilyen dologra költik a pénzt hanem a valami fontosabbra és majd ha úgy állnak akkor majd költik a házasságra.

Sorolhatnánk még eseteket. De a leglényegesebb az továbbra is az, hogy köszönjük neked, hogy nem szaporodsz.

Én részemről nagyon örülök, hogy TE nem szaporodsz tovább. Mert igen, van akinek nem kéne.

aug. 13. 14:48
 107/137 anonim ***** válasza:
102, és mi van a csókkal? Az is kizáró ok, ha korábban csókolózott a lány más férfival? Az, nem? Hisz mi undorító már, hogy te ott forgatod meg a nyelved, ahol más csáveszek már összetunkolták a saját nyálukkal. pfeej..
aug. 13. 15:02
 108/137 anonim ***** válasza:

105 már ért, és fog is. Tudod, a szüzeknek nincsen problémájuk ezekkel az eszmékkel. Csak az általam említett két embercsoportnak van :)

106 nem lagzira gondoltam, hanem házasságra. Tudod, nő + férfi + anyakönyvvezető + tanúk.

107 nem arról van szó, undorító-e vagy sem. Más férfiak után is iszom palackból.

aug. 13. 15:09
 109/137 anonim ***** válasza:
Ja és ami lemaradt: egy olyan férfi, akinek nincs pénze egy lagzira, valóban érdemel egy szűz nőt? Pénzt szerezni az egyik legegyszerűbb dolog az első világban. Minden elérhető hozzá.
aug. 13. 15:11
 110/137 anonim ***** válasza:
akkor meg mi olyan extra abban , hogy járt e benne korábban farok vagy sem?
aug. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!