Lehet hogy Isten engem kiválasztott?
8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.
Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.
42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)
Ugy, hogy elhajtottak a francba. Meg bebasztak a friendzone-ba.
40F incel
Hát ezek a nők. Milyen gonoszak.
De a boltok is. Ha nincs pénzed akkor nem vásárolhatsz. Elvárják, hogy az emberek szerezzenek pénzt, esetleg dolgozzanak. Aztán ha már csináltál valamit és van pénzed akkor már vásárolhatsz.
Milyen gonosz egy rendszer.
A csirke sem vágja le magát és süti meg. Milyen gonoszak az állatok is, hogy megfosztanak attól, hogy húst együnk. Sőt sok állat még meg is próbálja lekerülni azt, hogy levágják őket. Hát ez már mindennek a teteje.
A gonosz fa is meg akar fosztani a gyümölcsevéstől azzal, hogy magasra nő és nem adja az emberek szájába a gyümölcsét.
Milyen borzalmas ez a világ, hogy nem minden azért van, hogy a kinyalja a s_____t.
Aldozathibaztatas. Probalkoztam noknek, de nem vezetett eredmenyre.
40F incel
Figy, azt simán el tudom képzelni, hogy annyiszor koptattak le, annyi szar tapasztalatod van, hogy nem bízol a nőkben.
De nem lehet, hogy simán csak veled van a baj? Hogy valamit baromi szarul csinálsz, csak rájuk vetíted ki?
Hát köszönöm ezt a több mint 100 kommentet. Erre nem számítottam.
De igazából erre a problémára nincs megoldás. Ne felejtsük 42 éves vagyok. Inkább következmények vannak: munkanélküliség, hajléktalanság, alkoholizmus, éhhalál,fagyhalal...stb. És ennek mind az az oka hogy soha nem voltam nővel.
A baj inkább az hogy nem vagyok felkészülve a kínszenvedésre ami ezzel jár. És a végén ott van a halál.
“ ...ennek mind az az oka hogy soha nem voltam nővel.”
:D :D :D
Bocs, de ez azért erős.
Fogsz 40 ezer forintot, elmész egy álomszép fizetős lányhoz, majd megtapasztalod milyen megmártózni egy punciba. És tudod mi történne utána? Semmi. Mert nem azért vagy elcseszett, mert nem voltál nővel, hanem mert így alakítottad az életed. Feltételezhetően, ha összekapnád magad, társad is lenne.
"De nem lehet, hogy simán csak veled van a baj?"
Hat szep nem vagyok. A kulsommel nem tudok hoditani, a penzemmel sem......
40F incel
124
"Hogy valamit baromi szarul csinálsz, csak rájuk vetíted ki?"
MIIII???? Az lehetetlen!!!
A 127. válaszán is jót nevettem. Fölöslegesen próbálsz segíteni rajtuk. Ők ezt szeretik. Sokkal jobb nekik így.
Így mondhatják, hogy a nők miatt szar az életük. Nem miattuk. Vagy, hogy azért rossz mert eleve csúnyának született és hasonlók.
Így nem kell elgondolkodnia, hogy valahol a fejében van a gond és különösképpen nem kell ezzel szembenéznie és változtatnia.
ha lerakod a lőrét, karácsonyra olyan energikus és magabiztos leszel, hogy csajod is lesz.
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!