Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Isten engem kiválas...

Lehet hogy Isten engem kiválasztott?

Figyelt kérdés

8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.

Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.

42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)

jún. 21. 16:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/137 anonim ***** válasza:
40F incel, mondjuk a "tehetség" valójában a kisgyermekként elkezdett hobbi, és a gyerekként beleölt rengeteg idő + fizikai adottság kombinációja. A sportolóknál arra a gyerekre mondják, hogy tehetséges, aki óvoda óta naponta órákat tölt azzal a sporttal. Nincsen isteni tehetség. Olyan van, hogy magasabb vagyok a társaimnál, ezért jobb kapus vagyok
jún. 23. 18:04
 62/137 anonim ***** válasza:
0%
58, de, fogok, ugyanis elég magas, széles vállú, férfias arcú és keskeny csípőjű vagyok ahhoz, hogy vonzónak találjanak a nők. Persze valamennyire hozzátesz a kondi, de szarból nem lehet várat építeni, és a nők kegyetlen élőlények. Sajnos ennyi agyuk van, normális párkapcsolatra egyik sem való, de nem bánom, ha egyéjszakásból jön össze.
jún. 23. 18:07
 63/137 anonim ***** válasza:
Vagy na xD nem 58, hanem 62, én vagyok 58 XD
jún. 23. 18:08
 64/137 anonim ***** válasza:
53%
Az emberiség legnagyobb hulladékai közé tartoznak az ilyen Andrew Tate szerű szellemileg sérült emberek.
jún. 23. 18:10
 65/137 anonim ***** válasza:
37%

"Nincsen isteni tehetség"

Mondod nekem, aki elsos koraban negyjegyu szamokat adott ossze fejben, amig az osztalytarsaim a 4+3-mal szenvedtek. Van isteni tehetseg, en atlagon feluli kognitiv kepessegeket nyertem a genetikai lotton.

40F incel

jún. 23. 18:24
 66/137 anonim ***** válasza:

64

Andrew Tate egy ostoba nyugati kommunista, aki pont a simpekből él. Semmi közöm hozzá. Én gyűlölöm a simpeket, az internet prostikat, a rendes prostikat, a bluepill hívőket meg még egy rakás másik emberfajtát.

65

4 éves koromban nyomtatott betűkkel írtam olvashatóan, és valutát váltottam fejben (3 jegyű számmal szoroztam az eurót, román lejjel, szlovák koronával és szerb dínárral számoltam a forint mellett). És ez nem isteni tehetség, hanem anyám foglalkozott velem rendesen kiskoromban. Az osztálytársaid hülyék voltak, ennyi.

jún. 23. 18:31
 67/137 anonim ***** válasza:

66

Attól még, hogy nem kedveled még lehetsz te is olyan mint ő. Írásaid alapján akár a követője is lehetnél. Lehet akármi róla a véleményed attól még egyformák vagytok.

jún. 23. 18:59
 68/137 anonim ***** válasza:
44%
Ha olyan lennék, mint ő, akkor kedvelném, mert egyetértenék vele. Az a helyzet, hogy nincs sok agyad, és ráadásul még tájékozatlan is vagy.
jún. 23. 19:04
 69/137 anonim ***** válasza:

"Ha olyan lennék, mint ő, akkor kedvelném, mert egyetértenék vele"

Ez nem feltétlen van így. Az emberek sokszor utálnak olyan tulajdonságokat a másikban amikkel ők is ugyan úgy rendelkeznek. Mint esetedben is Tate2.

jún. 23. 19:16
 70/137 anonim ***** válasza:

"4 éves koromban nyomtatott betűkkel írtam olvashatóan"

Azt en is.

"valutát váltottam fejben"

Azt nem, mert nekunk nem volt valutank otthon.

40F incel

jún. 23. 19:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!