Lehet hogy Isten engem kiválasztott?
8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.
Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.
42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)
"Nincsen isteni tehetség"
Mondod nekem, aki elsos koraban negyjegyu szamokat adott ossze fejben, amig az osztalytarsaim a 4+3-mal szenvedtek. Van isteni tehetseg, en atlagon feluli kognitiv kepessegeket nyertem a genetikai lotton.
40F incel
64
Andrew Tate egy ostoba nyugati kommunista, aki pont a simpekből él. Semmi közöm hozzá. Én gyűlölöm a simpeket, az internet prostikat, a rendes prostikat, a bluepill hívőket meg még egy rakás másik emberfajtát.
65
4 éves koromban nyomtatott betűkkel írtam olvashatóan, és valutát váltottam fejben (3 jegyű számmal szoroztam az eurót, román lejjel, szlovák koronával és szerb dínárral számoltam a forint mellett). És ez nem isteni tehetség, hanem anyám foglalkozott velem rendesen kiskoromban. Az osztálytársaid hülyék voltak, ennyi.
66
Attól még, hogy nem kedveled még lehetsz te is olyan mint ő. Írásaid alapján akár a követője is lehetnél. Lehet akármi róla a véleményed attól még egyformák vagytok.
"Ha olyan lennék, mint ő, akkor kedvelném, mert egyetértenék vele"
Ez nem feltétlen van így. Az emberek sokszor utálnak olyan tulajdonságokat a másikban amikkel ők is ugyan úgy rendelkeznek. Mint esetedben is Tate2.
"4 éves koromban nyomtatott betűkkel írtam olvashatóan"
Azt en is.
"valutát váltottam fejben"
Azt nem, mert nekunk nem volt valutank otthon.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!