Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Isten engem kiválas...

Lehet hogy Isten engem kiválasztott?

Figyelt kérdés

8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.

Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.

42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)

jún. 21. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/137 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, a többi felvetésemre miért nem reagálsz? Arra, hogy milyen undorító ábrándokat szeretnétek megvalósítani?
jún. 22. 11:54
 32/137 anonim ***** válasza:
37%

Mi az undorito? Azt, hogy nem Chad-ezhettek szabadon? Az elmult 150 evet kiveve ebben nincs semmi ujdonsag. Tul lett tolva a feminizmus es a hipergamia, es emiatt vannak, akik beragtak. Nem eltetek a jogaitokkal, hanem visszaeltetek.

40F incel

jún. 22. 12:09
 33/137 anonim ***** válasza:
47%
Mutasd meg az itteni hozzászólásaidat édesanyádnak, remélhetőleg ő majd elmagyarázza, hogy miért hányingerkeltő a nőkhöz való hozzáállásod. Hogy te örömmel kezelnéd rabszolgaként, szexszolgaként, lábtörlőként a nőket, mert magától egyikük se lát benned értéket (jó okkal).
jún. 22. 12:16
 34/137 anonim ***** válasza:
18%

"Mutasd meg az itteni hozzászólásaidat édesanyádnak"

Nem elnek a szuleim.

Amugy majd Europaban a muszlim bevandorlas picit helyrerakja a parkapcsolati piaci viszonyokat nagyjabol az evszazad vegere, amikorra tobbsegbe kerulnek, vagyis hosszutavon nekunk all a zaszlo, csakhat eleg rossz, hogy pont ebbe az atmeneti korszakba szulettunk bele.

40F incel

jún. 22. 12:28
 35/137 anonim ***** válasza:
46%

Talán jobb is, nem látják, hogy mi lett belőled. Egy pszichológusnak viszont érdemes lenne megmutatnod.

Istenem, te reménytelen eset van, de talán jó tudni, hogy sose fogsz szaporodni.

jún. 22. 12:30
 36/137 anonim ***** válasza:
76%

Idióta gyökér, aki max kényszerrel tudna nőt szerezni...

Érdekes, másnak anélkül is megy.

Na de:

A prostitúció ha olyan újkeletű dolog, miért is nevezik a legősibb mesterségnek? Hmm, incifinci?

🤔

jún. 22. 12:50
 37/137 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
74%

ja szoval ez olyan "incel"-es kerdes akik a nokre allatokkent/tagyakkent tekintenek

szerintem ez sajnos szamotokra pont forditva van, meg lehet valtozni

ebbol kiindulva nem is a kulsotokkel lehez a gond hanem mint valaki utalt is mar ra belsotokkel

ez valami sziopatiaban is megnyilvanul bennetek, azon meg nagyon nehez valtoztatni

foleg ha az a legjobb idotoltesetek hogy borzalmas palcikaember videokat keszitetek

jún. 22. 12:58
 38/137 anonim ***** válasza:

"Csak én nem" "Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon."

Egy másik kérdésnél meg ezt írja az egyik incel idézem: "a fiatal férfiak 30-40 százaléka incel."

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..

jún. 22. 17:24
 39/137 anonim ***** válasza:
23%

Na, akkor "chadként" (majdnem két méter magassággal, maszkulin arccal, 100kg fekvenyomással meg 15% testzsírral talán nevezhetem magam annak), "vocelként" reagálnék, hogy mit is akarunk mi, blackpill hívők. TSD, ahol az S a simpeket jelenti. Ők a hibásak azért, amiért ilyen fokú hipergámia lett a nők részéről. A simpek miatt nincs következménye a nők tetteinek, mert úgyis találnak egy balekot, aki elnézi a múltjukat, és örül, hogy kap puncit a farkára. Ha ringyó egy csaj, akkor értelmes férfi nem fogja párjaként választani, mert egyszerűen nem ér annyit, és aki egyszer már könnyűvérű volt, az meghatározza a piaci értékét a jövőben. Persze az agyatlan chadek szétdugják őket, mert a szexnél tovább nem látnak az életben, majd miután kiöregedett a nő, megy a simpekhez, mert ők elnézik a hoe phaset.

Egyszerűen nem éri már meg ismerkedni, és ez rohadt szomorú.

jún. 22. 20:24
 40/137 anonim válasza:
38%
A nőcik el vannak szállva maguktól, csak mert face-en az összes igénytelen, proli fotójukra 100 lájkot kapnak a többi puncinellától és simptől. Aztán már az összes 80 kilós, flegma, tudatlan mancika top nőnek érzi magát, és azt hiszi, hogy Jason Momoa az ő szintje.
jún. 22. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!