Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Isten engem kiválas...

Lehet hogy Isten engem kiválasztott?

Figyelt kérdés

8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.

Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.

42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)

jún. 21. 16:46
 81/137 anonim ***** válasza:
54%

80, lehet el kéne gondolkoznod, miért van az, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad, miért pont az ilyenek találnak meg téged nap mint nap?

Az is lehet, hogy nem mindenki ostoba, akinek a cselekedeteit nem tudod megfejteni? ;)

jún. 24. 18:05
 82/137 anonim ***** válasza:

XD szerinted én veszem körbe magam ilyenekkel? :D Mert máshogy nem is szólhat senki hozzám csak akkor, ha ÉN veszem magam körbe vele? :DDDD

Sok eszed van, te simp/nő :DDD

jún. 24. 22:59
 83/137 anonim ***** válasza:

82-es olvasd el még egyszer, két opciót adtam meg:

1. miért van az, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad

2. miért pont az ilyenek találnak meg téged nap mint nap

+1 lehet, hogy nem mindenki ostoba, akinek cselekedeteit nem tudod megfejteni

:)

jún. 25. 10:46
 84/137 anonim ***** válasza:
8%
Mert mondjuk járok bevásárolni, edzőterembe, iskolába. Tudod, ilyen mindennapos helyekre. + de, elég magas az IQ-m ahhoz, hogy megfejtsek ilyen teljesen primitív dolgokat. A nők érzelmi indíttatásból cselekednek nagyrészt.
jún. 26. 03:57
 85/137 anonim ***** válasza:
54%
Attól, hogy a férfi és a nő lelkivilága, gondolkodásmódja stb jelentősen különbözik, attól még miért a nő az ostoba? Lehet, hogy neked alacsony az érzelmi intelligenciád, hogy megértsd a tőled különböző embereket? Az extrém magas IQ-jú embereknél gyakori, hogy alacsonyabb az EQ, rosszak a szociális képességek stb.
jún. 26. 10:49
 86/137 anonim ***** válasza:
24%
Vagyis nincs eszük, hisz az ész a racionális dolgokat jelenti, míg a nők érzelemből cselekednek.
jún. 26. 11:30
 87/137 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy rettenetesen bináris szemlélettel közelíted meg a dolgokat, fekete-fehéren látod a világot.

Nő = csak és kizárólag érzelemből cselekszik. Nő = ostoba.

Racionalitás = ész

stb.

A világ ennél sokkal árnyaltabb. Az érzelmi intelligencia magában foglalja az érzelmek felismerését, megértését és kezelését. Valaki, aki magas szintű érzelmi intelligenciával rendelkezik, az hatékonyan tudja kezelni saját és mások érzelmeit is. Ezért én nem nézném le annyira az érzelmi intelligenciát.

Egyébként pedig szerintem az eszesség gyakran az intelligencia különböző formáinak, beleértve az érzelmi, társadalmi és logikai intelligenciát is, együttes alkalmazását jelenti.

jún. 26. 13:23
 88/137 A kérdező kommentje:

Hűha nem olvastam végig, bocsi. Ennyit még életembe nem foglalkoztak velem. Ezt a sok hozzászólást...

De már bánom hogy kiírtam ezt a posztot. Nem kellett volna.

Amúgy nem ez a probléma.

De mindegy hagyjuk is.

Az élet úgy is véget ér így vagy úgy.

aug. 12. 17:31
 89/137 anonim ***** válasza:
engem az érdekel, hogy hogy a fenébe lehet eljutni 42 évesen odáig, hogy még csak nem is kvázol egész életedben?
aug. 12. 21:25
 90/137 anonim ***** válasza:
38%
engem az érdekel, hogy a fenébe lehet eljutni odáig, hogy bármilyen korban kvázol?
aug. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!