Lehet hogy Isten engem kiválasztott?
8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.
Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.
42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)
80, lehet el kéne gondolkoznod, miért van az, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad, miért pont az ilyenek találnak meg téged nap mint nap?
Az is lehet, hogy nem mindenki ostoba, akinek a cselekedeteit nem tudod megfejteni? ;)
XD szerinted én veszem körbe magam ilyenekkel? :D Mert máshogy nem is szólhat senki hozzám csak akkor, ha ÉN veszem magam körbe vele? :DDDD
Sok eszed van, te simp/nő :DDD
82-es olvasd el még egyszer, két opciót adtam meg:
1. miért van az, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad
2. miért pont az ilyenek találnak meg téged nap mint nap
+1 lehet, hogy nem mindenki ostoba, akinek cselekedeteit nem tudod megfejteni
:)
Az a baj, hogy rettenetesen bináris szemlélettel közelíted meg a dolgokat, fekete-fehéren látod a világot.
Nő = csak és kizárólag érzelemből cselekszik. Nő = ostoba.
Racionalitás = ész
stb.
A világ ennél sokkal árnyaltabb. Az érzelmi intelligencia magában foglalja az érzelmek felismerését, megértését és kezelését. Valaki, aki magas szintű érzelmi intelligenciával rendelkezik, az hatékonyan tudja kezelni saját és mások érzelmeit is. Ezért én nem nézném le annyira az érzelmi intelligenciát.
Egyébként pedig szerintem az eszesség gyakran az intelligencia különböző formáinak, beleértve az érzelmi, társadalmi és logikai intelligenciát is, együttes alkalmazását jelenti.
Hűha nem olvastam végig, bocsi. Ennyit még életembe nem foglalkoztak velem. Ezt a sok hozzászólást...
De már bánom hogy kiírtam ezt a posztot. Nem kellett volna.
Amúgy nem ez a probléma.
De mindegy hagyjuk is.
Az élet úgy is véget ér így vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!