A Biblia szerint, hogyan alakul ki a homoszexualitás? Istennek mi vèlemènye a homoszexualitásròl?
"az Ószövetségben volt halálbüntetés, de azóta Jézus beteljesítette a törvényt, tehát ma már nincs halálbüntetés."
Akkor ez az isten meglehetősen igazságtalan, hiszen más és más szabályokat alkalmaz az emberekre attól függően, hogy melyik korban születtek. Egy isten vagy bárki akkor nevezhető igazságosnak, ha mindenkivel szemben ugyanazt a mércét alkalmazza. Ez alapján a Biblia istene nem igazságos.
A mérce és a szabály ugyanaz. Aki pedig megbünhődött a bűnéért, az már kiegyenlítette a számlát.
Mindenki pánszexuális, csak van aki heterónak hiszi magát, mások meg homárnak stb. Az aszexualitás meg valamilyen elfolytás vagy tagadás eredménye lehet.
Okoskodásnak hangzott? Igazából te is és én is más élőlény vagyunk.
Lehet, hogy embernek hisszük magunkat, de máshogy érzékeljük a világot. Persze mondják, hogy két uborkának nem lesz paradicsom íze (most találtam ki), de még sem azt gondolod, mint én.
"A mérce és a szabály ugyanaz."
Akkor viszont nem változott semmi Jézus után.
A mérce és a szabály ugyanaz, a végrehajtás különbözik. Ráadásul Jézus mindenkit felvitt a Mennybe, akik hitben haltak meg, de nem volt még engesztelésük.
"A mérce és a szabály ugyanaz, a végrehajtás különbözik."
Csak játszol a szavakkal. A lényegen nem változtat: Jézus előtt Isten kivégzi a melegeket, Jézus után esélyt ad nekik a megtérésre. Vagyis Isten nem biztosít egyenlő feltételeket az embereknek, hanem a sorsuk attól függ, hogy melyik korban születtek.
Akkor a te logikád alapján az Újszövetség igazságtalan.
Ezt csak te hegyezed ki a homoszexuálisokra. MINDEN BŰNÖS ember halált érdemel.
"Semmivel se jobb, mint a nácik, akik pusztán a származásuk miatt öltek meg"
Mi nem akarunk megölni senkit. Ezt határozottan visszautasítom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!