Miért nem ismerik fel az emberek az egyezést a korai keresztények és a Jehova Tanúi között?
Mindenki úgy tekint és mutogat rájuk, mint valami elzüllött szektásokra, holott ők azok, akik a legtisztább hittel élik mindennapjaikat. Nem is tudják az emberek milyen megfeszített akaraterőre van szükség az elcsábulások korában, hogy megfeleljenek Jehova akaratának.
Az orosz fogságba senyvedő emberek az igaz hitükről tesznek tanúbizonyságot nap mint nap, mártírrá váltak, mint a kereszténység elterjedése előtti időkben Péter apostol, vagy Antiochia városában megannyi keresztény, akiket a katolikusok most szentként tisztelnek, de akkoriban a többség, akik nem osztották a nézeteiket bolondnak, őrültnek és szektásnak nevezték.
Nem ismerős a hasonlóság?
Ugyanez történik manapság is.
El kéne gondolkozni emberek, nem e a Jehova Tanúi az e, amit kerestek. Mert az összes többi vallás a széles utat mutatja nektek, a bűn kapui kitárulnak és a hamis tanítások laudanuma által elbódított elmék csoportosan masíroznak át rajta és gúnyolódnak a tiszta szívűeken, akik a keskeny utat választották.
Könnyű a megtéréssel dobálózni, miközben a szívek haraggal és közönnyel teltek. Elutasítani azt, amit ezek a rémítően kedves emberek akarnak adni: Istent.
34
Honnan tudod, hogy mi Isten akarata, ha nem találkoztál Jézussal? És nem Őt dicsőíted ?
A JW tanúi megszűntették a csodákat, amiben Isten ereje nyivánul meg ma is.
Kivettetek az evangéliumokból, amit egyértelműen tiltja a Biblia. Csakhogy néhány dolgot említsek. Arról nem is beszélve, hogy Krisztus imádóhoz kb olyan a hozzáállosotok, mint anno a farizeusnak volt Jézus tanítványihoz.... Pedig akik Jézust imádják a jó részt választották. Lukács 10,42
39
A hazámért?
Isten nem nacionalista, ilyen nincs a keresztény értékrendben, hogy haza. Krisztus tiltja, mert az önfeláldozó szeretet az azonosító jele a keresztényeknek.
A családomért? A családomért sem fogok gyilkolni.
Inkább halljak meg, minthogy megöljem az egyik ember társamat, akit életemben sose láttam, nem is ismerek.
Az Én kezemhez nem fog vér tapadni inkább lőjenek fejbe.
"Szeresd felebarátodat, mint önmagadat"
Ezt a második legnagyobb parancsolatot egy keresztény még az élete árán sem fogja megszegni.
Ugyanakkor hiába jössz itt a vérrel,már mindenki tudja,hogy nincsenek tömeges halálozások.
Sőt azt is többen tudják már, hogy a vér nélküli műtétről tanulmányok íródtak orvosi szaktekintélyek tollából, ahol elmondják, hogy hazugság, hogy vérnélküla beteg tuti meghal.
Egyre több kórházban alkalmazzák, sőt már nem Tanúk is ragaszkodnak a vérnélküli műtétekhez.
Csak elkéne olvasni, vagy utána nézni ennek is.
Denem teszed, mert ezzel se tudnál akkor támadni.
Jehova Tanúi a második világháborúidején sem "védték meg a hazájukat", és vállalták a koncentrációs táborokat.
Sok fiatal testvérünk halt meg, tiszta lelkiismerettel, hogy nem tapadt senki vére a kezéhez.
Napjainkban is vállalják a halált. Bizony kedves Barátom,
"Isten nem nacionalista, ilyen nincs a keresztény értékrendben, hogy haza. Krisztus tiltja, mert az önfeláldozó szeretet az azonosító jele a keresztényeknek."
De van olyan hogy haza mert nemzetek vannak, azt Isten is tudja Bibliában is beszél nemzetekről, És igen az embernek joga van megvédeni magát, már csak azért is mert hogyha megvéded magad akkor megvédet a többi ártatlan is! De ha megöleted magad, az olyan mint az öngyilkosság mert egyetértesz vele, ráadásul hatalmadsz adsz az erőszaknak. Ez a hozzáállás nem más, mint csak törődöm saját magamnal!
Azt ugye vágod ha pl azutobalesetnèl nincs olyan h helyettesítsèk a vért művérel mert perceken múlik az ember élete, oda vér plazma kell nincs mese!! és ha ehhez nem járulsz hozzá megölöd a fele barátod!
És igen vannak tömeges halálozások autóbalaseteknél mert ott 99 -vért veszít az ember, nem véletnen vannak véradások a mai napik. Hàt sajnálom h ilyen sőtét vagy.
Ja és kifelejtettem, mi az a művér? Olyan nincs hogy művér! A vér dns, sejtekből allnak össze, vörös vérsejtekből ! Nem lehet mesterségesen leprodukálni! Úgy mint robotból se le lehet eleven húst csinálni a vér az vér! De ha tegyük fel, letudnák, akkor is vér lenne! De ezzel az erővel ne egyél húst sem mert abba is a sejtek és megtalálhatók benne azok a sejtek ami a vérben vannak csak át sülve szóval nem értelek vagyis nem értem a felekezetet ezt hogy gondolta Kitalál ilyen baromságot csak azért hogy több tanút tegyen magáévá!
És kiképes magyarázni A folyóiratokba hogy vannak művének biztos vannak olyanok amik segítenek pótolni hosszútávon ahol 20 percet fél órák vannak hátra az ember életéből oda viszont igazi vér kell másképp megha elvérzik! Naponta a világon többezer autó baleset van a világban percenként
Veteránmacska!!!!
100% ban szivemből szólsz! És igazat!
Veteránmacska
ment a zöld értékelés mindre
Beirtam, de nem küldtem el ezt a vértémát. De látom szóba ketült.
Tényleg irogatják, hogy művér is van?
Nem olvasom a hülyeségeiket. Pl. kórházi ilyen "könyvespolcról" leveszem, és összetépem.
Van még egy kommentárom!
Itt gyakorin régebben NEM vallási témában írtam ki kérdést, már (őnként) törölt fiókról.
Gödörben voltam. Meg vagyok is még... De azt akarom mondani, hogy az elesett, megkeseredett emberekre is utaznak. Kaptam nem egy ilyen levelet. Ez is a szektákra jellemző magatartás, hogy egy hamis segítő kezet nyújtanak.
Nem akarok politizálni, de az egyházi törvény kapcsán - tudjuk melyik törvény -, szinte kizárólag egy"egyházat" ekéztek. Na most azon túl, hogy a Jehovások kezet foghatnak velük, számomra megdöbbentő, hogy a jehovások elismert egyház.
41
"Honnan tudod hogy mi Isten akarata, ha nem találkoztál Jézussal..."
A válasz a Biblia:
"Isten régen sokszor és sokféleképpen szólt ősapáinkhoz a próféták által. 2 Ezeknek a napoknak a végén viszont egy Fiú által szólt hozzánk, akit kinevezett mindennek az örökösévé, és aki által a világrendszereket alkotta."
Héberek 1:1,2
Kérdésem: beszélsz Jézus "imádatáról", hogy milyen jó és egyesít szeretetben, stb.
Ezek a Jézusimádok milliószám miért gyilkolják egymást a nemzetek háborúiban? Gondolom az ortodoxok keleten szintén imádják Jézust, hiszen a háromságot vallják ők is. Akkor miért van az, hogy nagyon-nagyon kevés kivétellel mindenki gyilkolja egymást az orosz és az ukrán oldalon is?
Vagy úgy van ez, hogy Jézus direkt megengedte a követőinek, hogy nyugodtan pusztítsák egymást ahol érik, mert erről ismerszik meg az igaz keresztény? 😉
A te egyházad tagjai részt szoktak -e venni az ilyen háborúkban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!