Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van bármilyen hiteles bizonyít...

Van bármilyen hiteles bizonyíték Jézus Istenségére?

Figyelt kérdés

2024. márc. 31. 18:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/136 anonim ***** válasza:
75%

40

Golyóálló üveg! Tehát szerinted 100 éve van golyóálló üveg alatt van? Egyszer sem fogta meg senki és nem is vizsgálták?

Kétlem.

De ha, valami mesés módon mégis így lenne, akkor a 20-dik században került rá a régi polllen, direkt hamisítás céljából?

Utána olvastam, orbitális kamu az egész! Nincs min vitázni!

Csakis elfogult vallási fanatikus tudósok vizsgálták. Korhű pollen és anyag fellelhető, bármely korból! A rajt levő minta egyértelműen nem vér, vagy emberi maradvány ezért nemhogy Jézushoz, de senkihez sem köthető. A nyomatból mintát nem engednek venni belőle, valamiféle égési nyom, mintha rányomnád a vasalót a lepedőre. A megjelenített kép síkban rajzolóduk ki, ha egy ember lenyomatát mutatná az 3d-s lenyomat lenne. Ez mindenkinek egyértelmű, kivéve a fanatikusokat. A lepel életútja alatt többször volt magánkézben és rejtve mint közsszemlén! Azt csináltak vele, amit csak akartak! Ugyanolyan ereklye, mint az egyház által őrzött faszilánkok Jézus keresztjéből, addig van értéke amíg titkolóznak felette. Ha kiderül az igazság, a csalás, értéktelenné válik. Ez megint a pénzről, hatalomról szól!

2024. ápr. 6. 09:33
 42/136 Jézus szolgája ***** válasza:
24%
én csak azt tudom mondani hogy a teljes biblia is az rá,de aki nem hisz persze annak ez nem de ha teljesz szivvel keresed Istent akkor megtalálod és rájösz hogy ő az egy igaz Isten.de erre elöbb utóbb mindenki rájön,még ha késö is lesz akkor is.
2024. ápr. 6. 21:05
 43/136 anonim ***** válasza:
68%

42

A Biblia hol bizonyítja?

Eleve nincs meg az eredeti könyv, hamisítványokkal bizonyítasz? Hogy? Ez a hited?

2024. ápr. 7. 00:25
 44/136 Jézus szolgája ***** válasza:
18%

A Biblia hol bizonyítja? az ó szövetség és az új szövetség is,az utóbbi olyan emberek tanúskodnak róla akik vele éltek,pld Máté Márk ,Lukács.

Ez a hited?

nem,az én hitem az élő Isten,aki már sok sok nagy csodákkal mutatta meg a valósságát.

és ha egy kicsit utána nézel pld a neten vannak bizonyítékok is Jézus létére,ilt,hogy létezett.

2024. ápr. 7. 01:23
 45/136 Jézus szolgája ***** válasza:
39%

ezen nem szabad vitázni,vannak akiket semmivel sem lehet meg győzni,bármivel is jösz ellő,de pld mivel én már meg ismertem az élő Istent,nekem sem tudják semmivel sem azt bizonyítani hogy nincsen. tehát ezen nincs mit vitatkozni,

ahogyan azt már említettem aki tiszta szívvel keresi az megtalálja,mert az az egy biztos hogy előbb vagy utóbb mindenki meg fogja látni,még ha már késő is lesz akkor is.és majd akkor meglátják majd az igazságot.

2024. ápr. 7. 01:50
 46/136 anonim ***** válasza:
32%

43#

Írnám, hogy olvasd el az Új Szövetséget legalább egyszer.... de Jézus nélkül nem is értenéd,mert halott a szellemed.

Különben Jézus világossága fénylik belőle, főleg amikor szól Hozzád.

2024. ápr. 7. 06:59
 47/136 anonim ***** válasza:

42

Igen és ugyan ennek a szövegnek a kicsit más verzióját már előadták rengetegen akik másik vallásokhoz tartoztak. Mindig mindenkinek a saját vallása az igazi, különösen amikor átesnek a ló túl oldalára és elfelejtik, hogy a saját véleményük vágyaik nem bizonyíték.

46

"Írnám, hogy olvasd el az Új Szövetséget legalább egyszer.... de Jézus nélkül nem is értenéd,mert halott a szellemed."

Visszatérő és gyenge érvelés. Már ott bukik az egész, hogy még hívőként rengetegen olvasták a Bibliák akik mára már ateisták. Amikor pedig olvasták akkor pedig még komolyan hívők voltak (köztük én is) így a hitetlenség miatt nem értenéd és hasonlók nem működnek.

Arról nem is beszélve, hogy ez is egy tipikus sablon duma amit bármelyik vallásra rá lehetne vágni. Idejöhetne egy nem keresztény valláshoz tartozó ember és közölhetné veled, hogy a szellemed halott és ezért hiszel ilyen téves istenekben de ha hiszel az ő istenében és elolvasod úgy az ő csodás könyvüket akkor megfogod érteni, hogy az ő istenük vagy isteneik a létezőek.

2024. ápr. 7. 08:53
 48/136 anonim ***** válasza:
32%

Kötekedők, kiabaálok, indenre német mondók, hitehagyottak.

A hit olyan erő, ha mindennap kimondó amiben hiszel az meg is fog nyilvánulni neked. Ezt most nem feltétlen Istenre mondom. Legyen bármi. Erősen koncentrátam egy sorsolásán, hogy én azt az egyet kaptam és azt kaptam. Elhittem hogy tényleg pénzeső hullik rám és egy hét múlva az is megtörtént. ( Na nem hullott, képletesen értve).

Tehát a hit az egyik legfontosabb dolog az emberben. Ott van ha partnert szeretnél meghódítani, ott van a (vagy nincs) a munkádban.

Egy a lényeg a hit vonzást idéz elő. Nem tudom hogyan de működik.

Itt a Gyikon, nagyon sok az aki minden sor között azt keresi , na melyik az a mondat amivel nem ért egyet, és elkezdi a nemjeit megírni.

Ez a taszítás útja. A taszitást gyakorolják itt a Gyikon. Ezek az emberek soha nem értettek egyet semmivel, ha igen azt nem írtak le. Azt keresik mibe tudnak belekötni.

Jézus szolgájának igaza van. Magam is megtapasztaltam Isten szolgái bebizonyították családunkban létezésüket.

Az ateistákat nem sajnálom, de a hitehagyottakért fáj a szívem.

2024. ápr. 7. 10:16
 49/136 anonim ***** válasza:

Ezzel a vonzás törvényés meg manifesztálós maszlaggal az ezotériában butítsad az embereket. Ez odavaló.

Egyébként az ezotériának van egy kis része ami még működik is. Csak az sem pont azért mert valami természetfeletti akármi lenne hanem pszichológia és hasonló szép valós dolgok vannak mögötte.

Azt pedig nem tudom, hogy ez a hitehagyós szöveg miért is jött neked. Ez nem az ezotéria. Legközelebb jobban nézd meg.

2024. ápr. 7. 11:32
 50/136 anonim ***** válasza:
49 Igen éppen neked írtam, hogy ébredjetek fel hittel valóban el lehet célokat érni, az hogy te milyen dobozba teszted ezo- vagy nem ezo- vagy vallás, mindegy, attólfüggetlenül müködik. Nálam működik, célokat érek el vele, de akik sokat gyakorolják az elutasítást azoknak nem, mindegy hogy hitehagyottak, vagy veszekedősöknek nevezzük.
2024. ápr. 7. 14:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!