Hiteles bizonyiték a Feltámadás kézzel fogható bizonyitéka a Torinói lepel. Az, hogy harminc éve még középkori illetve hamisitványnak itélték, a további vizsgálatok megbuktatták ezt az elméletet, most a tudósok oda jutottak, hogy pollen vizsgálattal, a 2. Század elöttire teszik a lepel korát, a közel-kelet pollenmaradványai vannak rajta.
A lenyomat pedig semmiféle festék, hanem egy sugárzás általi textilroncsolódás rajzolja ki Krisztus megostorozott megfeszített képét.
Csak egy sugárzás lehet, a feltámadásának fénye, ami bizonyítja isteni mivoltát kézzelfogható bizonyitékkal.
És az nem zavar téged hogy ez a tárgy miért volt fontos hogy bekerüljön a Bibliába.
Nem vagyok myelvész, nem értem a görög kifejezéseket, hogy a gyolcs helyesen van e fordítva és ha igen belefér -e e a lepel szó vagy sem.
Vagy hogy a görögök, amikor feltehetően átforditották arámi vagy héberről, akkor találtak-e megfelelő szót erre, vagy éppen erre a szóra "javitották fel" az eredeti qelle (forrás) szöveget.
Hát a lepel és gyolcs nagyon nem ugyanaz. Kizárt hogy félrefordítás. Egyébként azt írja Máté evangéliuma említ lepelt, Márk nem írja, János és Lukács evangéliumában pedig gyolcs szerepel.
Szóval ha valóban Jézusé a lepel, akkor János és Lukács miért gyolcsról beszél ráadásul úgy hogy János elvileg szemtanú.
"Mit cáfoltál meg te hazug?"
Pont az ilyen hazugságaidat (meg sok másikat egyébként):
"akkor nyilván azt kellett hogy tanítsa, ő Isten."
Olvasd vissza bármelyik kérdésed, ahol ugyanezekkel a hazugságokkal próbálkoztál, mondatonként kielemeztem és megcáfoltam én is többször, mások is ezen téveszméidet!
"Hiteles bizonyiték a Feltámadás kézzel fogható bizonyitéka a Torinói lepel."
"A lenyomat pedig semmiféle festék, hanem egy sugárzás általi textilroncsolódás rajzolja ki Krisztus megostorozott megfeszített képét.
Csak egy sugárzás lehet, a feltámadásának fénye, ami bizonyítja isteni mivoltát kézzelfogható bizonyitékkal."
Aminek azóta a másolatát eltudták készíteni és ami pont olyan képet csinált a lepelre mint ahogyan azt a fényképező csinálná és nem úgy mintha a beletekert emberből kiáradó sugárzás csinálná....
De ezt már leírták neked nem egyszer. Miért kell hazudoznod?
"Olvasd vissza bármelyik kérdésed, ahol ugyanezekkel a hazugságokkal próbálkoztál, mondatonként kielemeztem és megcáfoltam én is többször, mások is ezen téveszméidet!"
Szóval már meg sem próbálod cáfolni csak behazudod hogy valamikor régen cáfoltad :))) Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!