Miért annyira agresszívek a Jehova Tanúi? Miért kell egyáltalán házalniuk este és vacsoraidőben zargatni az embert munka után?
Ha szépen, intelligensen visszautasítom őket, akkor egyszerűen nem értenek belőle, elmegy a fülük mellett és csak hadobálják a sok hülyeséget, amivel persze nem értek egyet, mindezt iszonyú creepy módon mosolyogva, még a házba is be akarnak jönni.
Ha elzavarom őket, akkor én vagyok a szemét ember. Miért ennyire rámenősek és passzív agresszívak?
Vidiripi
Kedves Szelídke, Vidiripi az én nick nevem lenne!
Az első világháború júliusban tört ki 1914-ben. Ezt általános iskolában is tanítják sőt felelni is kell belőle a diákoknak!
Az Őrtorony szervezet tanítása szerint Jézus 1914 októberében lett beiktatva királynak és akkor dobta ki Sátánt a mennyből!
Ha ismered a naptárat akkor bizony július előbb van mint október. Ha nem ismered akkor nézd meg!
Amikor Sátánt kivetették az égből, akkor azt írja a Biblia, hogy megkezdődtek az utolsó napok jelsorozata. Ezért jaj a földnek.
Nyilván miután ki lett hajítva, utána lehetett Jézust beiktatni.
Utána néztem a cikkeknek, és sehol nem írja, hogy Sátán kivettetése is októberben történt.
Bocsánat, rosszul írtam.
Az tény, hogy júliusban történt egy merénylet, ami a nagy háborúba torkollott. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy Sátánnak már előtte is volt hatalma a Föld feletti emberi uralmakat felhasználva.
Dániel könyvét figyelembe véve is olvashatjuk, hogy Mihály harcolt az egyik démon fejedelemmel.
Sátán a föld feletti uralkodást, felosztotta a démonai felett.
Ezért Sátán a kivetetése után, már csak a föld felett lett korlátozva, amiért a dühe meg nőtt, és a merényletből egy hatalmas káoszt csinált.
"Sőt van, ahol tilos a Tanúknak Bibliát olvasni, vagy a hitükről nyiltan beszélni."
Például Észak-Koreában, de ott bármelyik keresztény felekezetnek tilos, ebben se vagytok különlegesek.
"Menj be a honlapunkra, és nézd meg, hogy hány helyen vannak börtönben a testvéreink, és miért."
Ahogy kopt, örmény, szír keresztények is, sőt ők Krisztusért halnak. Azért olyat nem nagyon hallottam, hogy ti Krisztusért haltatok volna.
"Ezt tették az első keresztényekkel, akik sem katonának nem vonultak be"
Kornéliusz egy százados volt, nem írja a Biblia, hogy kilépett volna.
"Az amishok egy XVII. századi anabaptista közösség leszármazottai."
Igen, s ők valóban nem a világ részei, ti teljes mértékben a világ része vagytok.
"Ha szó szerinti napot veszünk"
Kénytelenek vagyunk. Mit is ír a Biblia, hogy aki akár egy vesszőt is megmásít benne? Idézd csak ezt a részt.
Ha Isten azt mondta, hogy nap, miért bátorkodnak Jehova tanúi meghamisítani Isten szavát?
"Isten királysága mikor született meg az égben"
Ti egy hamis istenségben hisztek láthatóan. Isten, akiben mi keresztények hiszünk, mindig a menny és föld ura volt és lesz is. A ti isteneteket ezek szerint jó időre legyőzte a sátán.
Sátán már Jézus idejében is rendelkezett a föld nemzetei felett.
(Lukács 4:5–7) . . .. 6 Ezután ezt mondta neki az Ördög: „Neked adom mindezt a hatalmat és ezek dicsőségét, mert én kaptam meg, és annak adom, akinek csak akarom. 7 Ha tehát imádsz engem, mind a tiéd lesz.”
Ennél fogva, Sátán bármikor balhét indíthatott. Viszont ahhoz, hogy a királyság létrejöjjön az égben, ahhoz tisztának kellett lennie, hogy a királyság megszülethessen. Ez pedig nem feltétele annak, hogy Sátánt mikor vetették ki az égből, csak az bizonyos, hogy az égi királyságban már nem tartózkodhatott.
64
Ahogy említettem, a keresztények, nem különböző vallásokhoz tartozó emberek, akiknek a vallásukban folyó oktatás is különbözik és nem egyezik sem Jézus tanításaival, sem az első keresztények életével, akik nem különböző megnevezésű vallásokhoz tartoztak. Egy vezetésük volt, a "Jeruzsálemi vének, és apostolok", akik nem versenyeztek, hogy melyikük a nagyobb "Pápa".
55
Nyilvántartási okokból. Nem azért mert valakinek az a fetishe hogy nézi ki mennyi órát töltött szolgálattal. Statisztikát készítettek erről.
Azért fontos, mert így tudtunk egy összképet kapni arról hogy mennyire hatásos a szolgálat, mennyi emberhez tudtuk eljuttatni a jóhírt és mennyi idő alatt. Ez nagyban megkönnyítette a misszionárius munka illetve az úttörő munka megszervezését.
56
Ha a világ gyűlöl benneteket, ne feledjétek, hogy engem előbb gyűlölt, mint titeket. 19 Ha része volnátok a világnak, a világ kedvelne benneteket, hiszen az övéi lennétek. De mivel nem vagytok része a világnak, hanem kiválasztottalak titeket a világból, ezért a világ gyűlöl titeket. János 15:18,19
Ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak. János 17:16
Jézus így válaszolt: „Az én királyságom nem része e világnak. Ha a királyságom része volna e világnak, a szolgáim harcoltak volna, hogy ne szolgáltassanak ki a zsidóknak. Az én királyságom azonban nem innen való.” János 18:36
59
Így van! De gondoljatok csak bele! Nem logikus? Az egész világ a feje tetejére van fordulva 1914 óta! És ez szemmel látható!
Hogyha valakinek ez nem nyilvánvaló (nézzetek csak meg a történészeket, akik maguk mondják hogy 1914 egy fordulópont az emberiség történelmében és lefelé halad onnantól minden a lejtőn) akkor ezellen nincs mit tenni…
64
Oroszország kedves, példának okáért ott van Oroszország.
Dehogynem haltak. Szép számmal sajnos. Lila háromszögek Auschwitzban; a kommunista munkatáborok, kivégzések, halálra verések; vagy a merényletek áldozatai.
Nem írja, de nyilván való hogy aki Jézust követi az nem használhat embertársa ellen fegyvert. Maga Jézus mondta ( ha ismered a történetét ) megtiltva a követőinek a harcot és az erőszakot.
A Bibliában nagyon sok minden nem szó szerinti, ezt sajnos rosszul tudod. Ugyanis van egy olyan rész is hogy “istennek 1000 év annyi mint egy nap és egy nap annyi mint 1000 év”. Isten nem a mi szemünkkel látja az időt és nem is a mi mértékünkkel a távokat. A Biblia írja, nem én mondom.
Egyáltalán nem más Istenben hiszünk. Jézus maga mondta hogy helyre fogja állítani a királyságot, nem azt mondta hogy már létezik. A királyság ugyanis Sátán lázadásával már nem volt tökéletes, így Istennek helyre kellett azt állítania.
Máté 15:8
Ez a nép szájával közelget hozzám, és ajkával tisztel engemet; szíve pedig távol van tõlem.
Ézsaiás 29:13
És szólt az Úr: Mivel e nép szájjal közelget [hozzám,] és csak ajkaival tisztel engem, szíve pedig távol van tõlem, úgy hogy irántam való félelmök betanított emberi parancsolat lõn:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!