Miért annyira agresszívek a Jehova Tanúi? Miért kell egyáltalán házalniuk este és vacsoraidőben zargatni az embert munka után?
Ha szépen, intelligensen visszautasítom őket, akkor egyszerűen nem értenek belőle, elmegy a fülük mellett és csak hadobálják a sok hülyeséget, amivel persze nem értek egyet, mindezt iszonyú creepy módon mosolyogva, még a házba is be akarnak jönni.
Ha elzavarom őket, akkor én vagyok a szemét ember. Miért ennyire rámenősek és passzív agresszívak?
A Bibliát tanulmányozzátok, sőt mondhatni buzgók vagytok Isten dolgaiban.
Csak nem ismeritek Istent.
Csak Jézus Krisztus tud Üdvőzíteni, amikor ez megtörténik egy emberrel az bizonyságot tud tenni mit tett érte Jézus.
János 4:10
Felele Jézus és monda néki: Ha ismernéd az Isten ajándékát, és [hogy] ki az, a ki ezt mondja néked: Adj innom!; te kérted volna õt, és adott volna néked élõ vizet
János 7:38
A ki hisz én bennem, a mint az írás mondotta, élõ víznek folyamai ömlenek annak belsejébõl
1 Korintusi 1:23
Mi pedig Krisztust prédikáljuk, mint megfeszítettet, a zsidóknak ugyan botránkozást, a görögöknek pedig bolondságot;
Az örök élet beszéde. Az örök élet vize : Jézus Krisztus
101
De hát mi ugyan ezt mondjuk. Jézus nélkül nincs megmentés.
Hisszük, hogy Krisztus a megváltó, Isten fia, és a gyülekezet feje.
Mi is azt mondjuk, hogy Krisztus lett megfeszítve nem más.
"Nem ismeritek Istent"
Már ne haragudj, de nem Jézus mondta, hogy aki "látta őt, az látta az Atyát is"?
Mindenki aki Ismeri Jézus munkásságát, és hasonlóan igyekszik élni a tanításával, az megismeri az Atyját is.
Sőt maga Jézus mondta azt, hogy sokan csak Őt ismerik, az Atyját nem.
(János 15:21) 21 De mindezt azért művelik majd veletek, mert a tanítványaim vagytok, és nem ismerik azt, aki küldött engem.
Ez a vers arról szól, hogy Jézusnak vannak tanítványai, de a világ bántani fogja őket, mert nem ismerik Istent, aki Jézust elküldte.
Mi nem ismerjük Istent? Eddig az volt a vád, hogy Jézust nem ismerjük.
Mindenki más vádakkal illet bennünket....Egyik sem igaz.
"Ez olyan, mint amikor valakit megkötöznek, és meg sem moccanhat."
Próbáld ki, csak fél napra, ha az után is azt állítod, hogy ez nem kínzás, akkor minden elismerésem.
De akkor Isten milyen értelemben nem kínoz? Itt elég nagy ellentmondást látok, egyszer ezt mondjátok egyszer meg ellenkezőjét.
"A Bibliában az újszövetségi rész"
Én ennél sokkal konkrétabbat kérdeztem, Péter apostol abban a levélben kiket szólít meg.
"A NAGY HITEHAGYÁS NEM A 19. SZÁZADBAN KEZDŐDÖTT."
Dehogynem, a próféciák is előre megmondták. Ennek a nagy hitehagyásnak volt első terméke a milleretia mozgalom, majd az ebből kiszakadók, pl adventisták, Jehova tanúi. Isten előre leíratta ezeket.
"Isten az utolsó napokra ígérte, és valósítja meg ezeket."
Pontosan, azt ígérte meg, hogy fel fognak lépni hamis próféták, lássuk csak, mikor kezdték és kik kezdték jósolgatni a világvégét? Hát a millerita mozgalom és az abból alakuló vallások, mint adventisták, Jehova tanúi. Mint mondtam, Isten ezeket már előre leíratta.
"A hitehagyottak nem prédikálnak"
Hogyne prédikálnának? Isten azt is leíratta, hogy sokakat megtévesztetek majd. Mindent előre leíratott.
"Azért mert szerinted a Tanúk a hitehagyottak"
Bocsánat, nem szerintem, a Biblia szerint. Nagy különbség.
102#
No, nem én mondom, hanem az Ige.
Rómaiakhoz 10:2
Mert bizonyságot teszek felõlök, hogy Isten iránt való buzgóság van bennök, de nem megismerés szerint.
Nincs bizonyságod Jézussal való találkozásodról ... ?
Saul is nagyon jól tudta a törvényt, találkoznia kellett Jézussal, hogy Őt tudja követni
Máté 3:11
Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de a ki utánam jõ, erõsebb nálamnál, a kinek saruját hordozni sem vagyok méltó; õ Szent Lélekkel és tûzzel keresztel majd titeket.
Lukács 3:17
Kinek szórólapátja kezében van, és megtisztítja szérûjét; és a gabonát az õ csûrébe takarja, a polyvát pedig megégeti olthatatlan tûzzel.
Zakariás 13:9
És beviszem a harmadrészt a tûzbe, és megtisztítom õket, a mint tisztítják az ezüstöt és megpróbálom õket, a mint próbálják az aranyat; õ segítségül hívja az én nevemet és én felelni fogok néki; ezt mondom: Népem õ! Õ pedig ezt mondja: Az Úr az én Istenem!
Az Úr neve Jézus !
102#
"Mindenki más vádakkal illet bennünket....Egyik sem igaz"
Nem vádollak, eszemágában sincs ez perpillanat a tény.
Rá akarlak vezetni az Útra.
"Ego sum via et veritas et vita." (In 14,6)
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!