Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért annyira agresszívek a...

Miért annyira agresszívek a Jehova Tanúi? Miért kell egyáltalán házalniuk este és vacsoraidőben zargatni az embert munka után?

Figyelt kérdés

Ha szépen, intelligensen visszautasítom őket, akkor egyszerűen nem értenek belőle, elmegy a fülük mellett és csak hadobálják a sok hülyeséget, amivel persze nem értek egyet, mindezt iszonyú creepy módon mosolyogva, még a házba is be akarnak jönni.

Ha elzavarom őket, akkor én vagyok a szemét ember. Miért ennyire rámenősek és passzív agresszívak?

jan. 26. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
74%

"Én is hígítatlan almaecet ittam, ki is feküdtem tőle."

Ihatsz nyugodtan, annak savtartalma 5%, tehát fele olyan erős, mint a gyengébb ételecet. A gyomorsavad ennél sokkal erősebb. Szóval meg se kottyan a testednek. Azért túl gyakran ne idd töményen, mert egy idő után kikezdheti a nyelőcsövet, de a nyálkás felülete azt is védi jó ideig ettől.

jan. 27. 22:08
 32/108 anonim ***** válasza:
24%

Itt a nyelveken szólás, tessék hanyatt esni!

[link]

És itt a gyógyítás is!

[link]

Azta, milyen komolex amúgy a gyógyító… 😂 Épp csak azt nem mondja: “Felső jobb 4-es szuvas fog, 15%-os fogkőképződéssel és a tegnap estéről maradt Canibale pizza maradékkal -hagymával de olajbogyó nélkül- amelyet hatodik osztályban majdnem kivert Lakatos Ferike a második sorból! Na az! Gyere helyreee!” 😂

jan. 27. 22:35
 33/108 anonim ***** válasza:

Filippiekhez 2:11

s minden nyelv megvallja, hogy Jézus Krisztus az Úr, az Atya Isten dicsőségére!

Filippiekhez 3:8

Sőt, ma már nemcsak ezeket a dolgokat, hanem minden mást is veszteségnek tekintek ahhoz a nyereséghez képest, amelyet Uram, a Krisztus Jézus személyes megismerése jelent! Mert őt igazán megismerni — az minden másnál összehasonlíthatatlanul jobb és értékesebb! Így hát minden mást kárba veszni hagytam, és a szemétbe dobtam, csakhogy Krisztust megnyerjem.

jan. 27. 22:48
 34/108 anonim ***** válasza:
8%

32

😁

jan. 28. 00:04
 35/108 anonim ***** válasza:
0%

30.

Tegyél belátásod szerint.

jan. 28. 00:05
 36/108 IstenGyermeke1 ***** válasza:

A Szentlélek örökkévaló. Most is működik és osztja kegyelmi adományait. Semmi olyan nem szerepel a Szentírásban, hogy egyszer, random megszűnik az idők teljessége előtt. És még nem jött el Krisztus másodszor, bármit hazudik az Ördögtorony.

Újabb jehovás hazugságok. Milyen jó, hogy már megszoktam.

Voltál te egyáltalán gyógyító alkalmon, amit katolikus karizmatikus közösség szervezett? Ott bizony történnek csodák a Szentlélek által.

jan. 28. 08:27
 37/108 anonim ***** válasza:
34%

36

Igeeen, persze! 😂 Tudod én azt mondom zárjuk is be a kórházakat! Minek az? Sokkal drágább a fenntartása mint egy-két öreg gyógyító etetésnél… Elmegyünk és a szent papi szépen mosolyog majd ránk és helyrejövünk, nagyszerű!

jan. 28. 09:30
 38/108 anonim ***** válasza:
76%

37#.

Hoztam egy tanítást - Krisztus testének.

Hogy értsd, miért is mondta Jézus

Lukács 8:43

És egy asszony, ki vérfolyásban volt tizenkét esztendõtõl fogva, és bár minden vagyonát az orvosokra költötte, senki meg nem tudta gyógyítani

44 Hátulról hozzá járulván, illeté az õ ruhájának peremét; és azonnal elálla vérének folyása.

46 Jézus pedig monda: Illete engem valaki; mert én észrevettem, hogy erõ származék ki tõlem.

[link]

jan. 28. 11:56
 39/108 IstenGyermeke1 ***** válasza:
77%

A karizmák nem úgy működnek, mint valami varázserők. A Szentlélek gyógyít, nem én, én csak eszköz vagyok.

Viszont nem tudom, hogy most mit akar a Lélek. Gyógyításra indít, vagy sem. Ő csodákat tehet, mert Isten, saját akarata szerint. Saját szemem előtt múltak el olyan betegségek, melyekről az orvosok azt mondták, "gyógyíthatatlan."

De nem tartom szükségtelennek az egészségügyet. A természet törvények olyan erők, aminek nincs akaratuk, mindig ugyanúgy működnek. Az Isten személy, Ő akkor tesz csodát, mikor akar, s nem kell elnézést kérnie, ha nem tesz; hisz Ő önmagában méltó minden dicséretre.

Ezeket tudnám most mondani. Maga a szemléletmód, ahogy a szavaimat kiforgattad, rossz. Tehát, ha meg szeretnéd érteni a nézőpontomat, próbáld más szemszögből nézni. Egyébként meg forgasd ki, ahogy akarod; hisz nem akarod megérteni.

jan. 28. 12:39
 40/108 anonim ***** válasza:
48%

39

Figyelj, én ebben nem hiszek és nem is fogok! Te higgy benne nyugodtan, semmi gond nincs ezzel.

Ha ilyesmi létezne tele lenne vele minden egyes tévé csatorna.

Jézus azonban erről nem beszélt. Nem mondta hogy arról ismerszenek majd meg a követői hogy csodákat tesznek.

János 13:35

Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretet van köztetek.

Nem beszél itt csodákról vagy “karizmákról”. Nem szabad összekeverni az első századi keresztényeket a ma élőkkel. De tedd csak nyugodtan, nekem aztán teljesen mindegy. :))

jan. 28. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!