Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan vallás ,amelyik...

Van olyan vallás ,amelyik tagadja Jézus istenségét?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
100%

# 80

Ha nem akarod hallani a hívők nézeteit (olyan hangosan), akkor miért olvasod egy ilyen kérdés alatt a hozzászólásokat?

A kereszténység pedig Jézus kijelentéseit veszi alapul, amikor meghatározza Jézus kilétét. És nem látom, hogy a keresztényésg bármikor megbukott volna. Ha megbukott volna, én most nem lehetnék keresztény.

2023. aug. 8. 21:59
 82/86 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem láttam még a szabályzatban hogy csak az olvashatja a hívők nézeteit aki 100%-ban egyetért valamelyik egyház nézetével és tanításaival. nem írtam én egy szóval sem hogy nem akarom hallani, (vagy olvasni) de az sincs benne hogy nem reagálhat rá akárki
2023. aug. 8. 22:03
 83/86 anonim ***** válasza:
# 82 Én sem mondtam, hogy nem reagálhatsz itt is bármire, csak akkor ne panaszkodj arra, ha itt valaki "hangosan" mondja a nézeteit.
2023. aug. 8. 22:14
 84/86 anonim ***** válasza:
jaa, azt nem arra értettem :) hanem pl. hogy egy ateista (én nem vagyok az) nem megy be egy templomba kiabálni hogy Isten márpedig nincs, de más felekezet meg házhoz jár erőltetni a nézeteit, az a félgondolat csak annak szólt
2023. aug. 8. 22:25
 85/86 anonim ***** válasza:
# 84. Nem kell őket beengedni. Jehova tanúi szoktak házórl-házra járni, én se szoktam őket beengedni, mert nem értek egyet velük, vitatkozni meg nincs kedvem. Akkor tovább állnak.
2023. aug. 8. 22:33
 86/86 anonim ***** válasza:

Ezek a mutációk hogyan néznek ki?

Egyik generációról a másikra megjelenik egy láb vagy kar?

2023. aug. 9. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!