Van olyan vallás ,amelyik tagadja Jézus istenségét?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 22:29
81/86 anonim válasza:
# 80
Ha nem akarod hallani a hívők nézeteit (olyan hangosan), akkor miért olvasod egy ilyen kérdés alatt a hozzászólásokat?
A kereszténység pedig Jézus kijelentéseit veszi alapul, amikor meghatározza Jézus kilétét. És nem látom, hogy a keresztényésg bármikor megbukott volna. Ha megbukott volna, én most nem lehetnék keresztény.
82/86 anonim válasza:
bocsánat, nem láttam még a szabályzatban hogy csak az olvashatja a hívők nézeteit aki 100%-ban egyetért valamelyik egyház nézetével és tanításaival. nem írtam én egy szóval sem hogy nem akarom hallani, (vagy olvasni) de az sincs benne hogy nem reagálhat rá akárki
83/86 anonim válasza:
# 82 Én sem mondtam, hogy nem reagálhatsz itt is bármire, csak akkor ne panaszkodj arra, ha itt valaki "hangosan" mondja a nézeteit.
84/86 anonim válasza:
jaa, azt nem arra értettem :) hanem pl. hogy egy ateista (én nem vagyok az) nem megy be egy templomba kiabálni hogy Isten márpedig nincs, de más felekezet meg házhoz jár erőltetni a nézeteit, az a félgondolat csak annak szólt
85/86 anonim válasza:
# 84. Nem kell őket beengedni. Jehova tanúi szoktak házórl-házra járni, én se szoktam őket beengedni, mert nem értek egyet velük, vitatkozni meg nincs kedvem. Akkor tovább állnak.
86/86 anonim válasza:
Ezek a mutációk hogyan néznek ki?
Egyik generációról a másikra megjelenik egy láb vagy kar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!