Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan vallás ,amelyik...

Van olyan vallás ,amelyik tagadja Jézus istenségét?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
25%
#49 nem akarok beleszólni a vitátokba, de szerintem felesleges választ várni egy olyan vallásban ahol már a teremtésnél elszakad minden a realitástól. ha azt elfogadja hogy 6 nap alatt lett a Világ, akkor azt sem nehéz hogy egyszerre többvalaki a központi figura (bármi sértés nélkül)
2023. aug. 1. 22:28
 52/86 A kérdező kommentje:
Nem 6 nap alatt teremtette Isten a világot,hanem lehet több millió év alatt,de ez csak az en velemenyem!
2023. aug. 1. 22:33
 53/86 anonim ***** válasza:
52%

Mert gondolod, hogy ezeket 1-2 mondatban el lehet intézni?

Ha minimálisan érdekel, akkor olvasd el ezt:

[link]

Tudsz héber vagy görög nyelven (mondjuk az őrtorony fordítói se, mint kiderült bírósági perek során)? Feltételezem, hogy nem. Ha az őrtorony a fordítást itt ott átírja, akkor fogalmad se lesz róla, s ha feltétel nélküli bizalommal vagy irántuk, fel se merül benned semmilyen kétely.

Ezeken az oldalakon néhány ilyet kigyűjtöttek:

[link]

[link]

[link]

Nyilván van még sok, lehet keresgélni.

2023. aug. 1. 22:34
 54/86 A kérdező kommentje:
53-as,koszonom a linket,sokat meglehet belőle tudni. Fura ez a Jehova Tanúi gyulekezet,minden szempontból!
2023. aug. 1. 22:47
 55/86 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem sokkal hihetőbb az, hogy Isten 6 nap alatt teremtette a világot, mint az, hogy a világ csakúgy magától a semmiből állt elő (szingularitásból, bocs, de hogy az honnan lett, arra nincs magyarázat, az csakúgy lett), hogy az univerzum, benne a rengeteg információval szintén csakúgy magától összeállt, hogy az anyag addig önszervezte magát, amíg életre kelt, és aztán lett belőle egysejtű meg papucsállatka, amiből aztán véletlen mutációk milliárdjai során lett a cickány, abból meg ember lett. Már bocs, de ez mennyivel hihetőbb?
2023. aug. 2. 12:23
 56/86 anonim ***** válasza:
56%

Ezt a véleményt meg honnan szoptad ki?

2023. aug. 3. 21:47
 57/86 A kérdező kommentje:
Egyik Jehova Tanúja ismerosom mondta,meg ezt én is így gondolom,hogy nem teremthette 6nap alatt a földet!
2023. aug. 3. 22:44
 58/86 anonim ***** válasza:
100%

Isten képtelen lett volna 6 nap alatt megteremteni az univerzumot?

Nem hangzik mindenhatónak.

2023. aug. 4. 11:18
 59/86 anonim ***** válasza:
52%

Lepontoztatok, pedig nem én találtam ki: íme az ember őse:

[link]

Mint minden ma élő emlősé, tehát az emberé is. És még azokat röhögik ki, akik a 6 napos teremtésben hisznek.

2023. aug. 4. 13:50
 60/86 anonim ***** válasza:
100%

Az evolúció bizonyított, a 6 napos teremtés meg képtelenség.

Lehet hogy a személyes hitedet félre kellene tenni, amikor a valóságról beszélünk.

2023. aug. 4. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!