Van bizonyíték arra, hogy Jézus Krisztus nem egy kínoszlopon halt meg? Illetve, Jézus történetét valóban pogány istenségek mítoszairól másolták?
lmao
Biztosan egy hívő szolgáltat a kérdésedre majd bizonyítékot, amikor ha van, akkor azt igyekeznének megsemmisíteni.
"Van bizonyíték arra, hogy Jézus Krisztus nem egy kínoszlopon halt meg? "
Igen. Történelem. De ezt a kínoszlop marhaságot el is lehet felejteni, ezt a Jehovák találták ki. A bizonyítékuk rettenetesen gyenge
"Illetve, Jézus történetét valóban pogány istenségek mítoszairól másolták?"
Erről is van a youtube-on videó, évek során kismilliószor linkeltük. Sőt, pár dolognak magam is utánanéztem, és pl. az is kamu, hogy a Tízparancsolatot az egyiptomi halottak könyvéből másolták. Az annunaki legenda is cáfolva van.
8as. Tudod... Ha elküldelek az értetlenséged miatt a nagyanyud val--gába. És valaki szerint nem is nagy és más meg azt mondja de. Akkor bizonyiték hijján pusztán azzal hogy leírom. Akkor én hihetek bármelyiküknek. Szerintem nagy mert 8emberből 1ért velem egyet.
Jó példa nem?
Na ezt a sz--r logikád is ilyen.
Vitázni sem tudsz, erre elfogadsz valami f--szságot mert a te elképzeléseddel összemegy. Nejed is bajod lett a mennyei mosásban az túti. Csak neked az értelmezésed ment össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!