Az iszlám hogy lehetne már a szellemileg világ keletkezése óta létező vallás?
Figyelt kérdés
Szerintük az első hihtű zsidók és keresztények valójában az iszlámban hittek. Ezt miért/hogyan gondolják?2022. dec. 27. 08:19
81/117 anonim válasza:
Egy két azonosságra még mondhatod hogy véletlen meg hogy bárkinek eszébe juthat, de ennyi sok azonosságra ennyi sok vallás esetében nem. Persze behazudhatod de azt senki nem fogja elhinni.
82/117 anonim válasza:
A nulla azonosság még mindig nulla.
Az azonosság teljes egyezést jelent. Na most a te példáidban eleve nincs teljes egyezés, hisz csak kimazsolázgattál néhány hasonlóságot, és ignoráltál minden mást. Másrészt a teljes egyezésbe beletartozna az azonos eredet is, aminek hiánya okán megintcsak egyik példád sem felel meg az azonosság fogalmának.
83/117 anonim válasza:
Mi az hogy néhány hasonlóságot szedtem ki te hazug? Egy rakás azonosságot mutattam és ezek csak azok amiket én találtam meg. Ennél nyilván még több is van. És ez csak egy vallás esetén az azonosságok.
84/117 anonim válasza:
Arról én nem tehetek, hogy hibásan használod az azonosság szót, és ezen elbukik az érvelésed..
85/117 anonim válasza:
Ha azzal érvelsz hogy ezek bárkinek eszébe juthatnak, akkor azt jelenti elismerted hogy azonosságok.
86/117 anonim válasza:
Az azonosság fogalma nem az, hogy olyasmi, ami bárkinek eszébe juthat. Szóval ezzel újfent felsültél.
87/117 anonim válasza:
Az azonosságnak semmi köze ahhoz hogy sokaknak eszébe juthat vagy nem. Azt jelenti hogy ugyanolyan, egyforma. Vallás esetében ugyanaz a tanítás. Az általam mutatott példák esetében ez teljesül. Ha erre az a válaszod hogy bárkinek eszébe juthat, azzal elfogadod hogy azonosságok.
88/117 anonim válasza:
Teljes egyezést jelent. Ami az esetedben egyetlen egy alkalommal sem teljesült. Lásd a 82. kommentet!
89/117 anonim válasza:
Nagyonsok egyezést mutattam. Ami meg szerinted teljes egyezés arra behazudod hogy másolás. Ennyit rólad.
90/117 anonim válasza:
Tényeket közöltem, azok cáfolnak. Lasd a 82. kommentet!
Hogy nincs egyetlen érved sem ami ne bukna bele már az általad használt fogalmak jelentésébe is, arról én nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!