Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a kereszténység/Jé...

Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 18:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/146 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, a tiszteletet ki kell érdemelni... a provokátor nem érdemelte ki. Hisz provokálta a provokátort. Ez is milyen hülye érvelés? XD
2022. nov. 3. 08:30
 52/146 anonim ***** válasza:

Én nem tudom a Te hitedet, vallásodat vagy Istenképedet miért befolyásolja Orbán?

Ezt nehéz megérteni a legjobb szándékkal is, de lehet Te az életed minden cselekedetét, gondolatát Orbán fényében vizsgálod.

Így nem tudok felelni a kérdésedre (amúgy sincs értelme), csak azt tudom volt hitem Orbán előtt is, lesz utána is, függetlenül attól, hogy éppen mi a beosztása.

2022. nov. 3. 08:34
 53/146 anonim ***** válasza:
60%

Tisztelve lett volna a kedves mélykeresztény kommentelő ha megérdemli. De patkány volt a styl.. így patkány stylt kapott.

Mellesleg ha valaki provokálni kezd, és arra provokáció a válasz, nehogy már a provokált legyen a ludas és a provokátort meg mentesítsük. Hát more normális vagy te? Alapvető dolgokkal kellene először képbe kerülnöd, aztán foglalkozni nagyobb volumenű témákkal mint a kereszténység.

Mártírkodni nem kell itt a kommentekben. Felesleges. Tényeket kell közölni. Mint ahogyan én is teszem.

2022. nov. 3. 08:36
 54/146 anonim ***** válasza:
100%

54 "Ez is milyen hülye érvelés? XD"

Jó, bocsi, tényleg kell hozzá egy kis IQ, hogy megértsd. Ne haragudj, nem figyeltem a képességeidre :) Tényleg elnézést.

Majd megfogalmazom a Te szinteden valahogy :))

2022. nov. 3. 08:37
 55/146 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem értetted az Orbán és a római császár analógiámat akkor nincs is miről beszélni.

Keresztény pap a sumérokhoz:

- Ha mi nem lennénk, ti még mindig a hamis Nap Istent imádnátok

Sumérok:

-A Nap legalább létezik.

2022. nov. 3. 08:43
 56/146 anonim ***** válasza:
60%

57: na erről beszéltem végig.

Erről a stylről.

Megfogalmazhattam volna igy: ha nem érted az Orbán analógiám( jaj bocsi ezt a szót tuti nem érted mert fogyi vagy) akkor az IQ-d egy csimpánzé. :)) Kepezd magad, olvass, tanulj, mert látom rád fer. De ahogy nézem ez se segít rajtad mert agyhalottnak tűnsz. Egy szemmelofogyatékos 3 éves hamarabb megérti mit írok mint te. :))) Vagy lehet hogy egy csimpáz vagy akit örökbefogadtak és most "anyád" gépeli a hülyeségeket amiket el makogsz csimpánz nyelven?:))

De nem a te stylodba írtam. Hanem normálian megfogalmazva.

2022. nov. 3. 08:49
 57/146 anonim ***** válasza:

Putri? Cigány? Alacsony IQ,lealacsonyodás a nem keresztény szellemi szintjére, stb ocsmányságok, te vagy ám a mélykeresztények szószólója úgy látom. Szal ez lapul egy mélykeresztény elméjében.

Ezt tanította neked Jézus? XD

2022. nov. 3. 08:52
 58/146 anonim ***** válasza:
24%

Hát, ha nálatok ez a normális megfogalmazás, elég szar életed lehet :))

Mondjuk továbbra is tartom: a Te szinteden, ez pont elfér :) Nem veszem fel, mert ismerem a fajtád.

Anyádat meg személyesen sajnálom. Bár lehet rá ütöttél szellemi képességeidben:)) Ha már apád nem biztos :)))

2022. nov. 3. 08:54
 59/146 anonim ***** válasza:
100%
Kifogytak az érvek, sarokbaszorítva érzed magad, jön az agresszió, hátha azzal elérsz valamit. Alap emberi reakció amit leművelsz. Nem bántalak érte.
2022. nov. 3. 09:07
 60/146 anonim ***** válasza:
60%

Sarokbaszorítva?:)))))))

Igen.

Meggyőztél.

Okos vagy.

Az érveid, a stílus, a tudásod, lenyűgöző:))))) Mondjuk érved pont nem volt :) Nem baj.

Ha már eddig nem figyeltél az iskolában, és nem igen tudsz összerakni két félmondatot, javaslom ezután figyelj :)

2022. nov. 3. 09:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!