Keresztények ti mit gondoltok azokról akik nem hisznek istenben?
Nem vagyok hívő, de pont a hívőkre igaz, hogy mikor valaki azt mondja nem hívő elkezdik győzködni és ráerőszakolni az egész szarságot!
Idegesitő szokás.
Semmi kulonoset nem gondoltam, nem te vagy az elso es az utolso ilyen.
Szerintem minden kereszteny tudja, hogy vannak ateistak :-D es nihilistak is.
1
Az altalanositas is borzasztoan idegesito szokas. A legtobb istenhivorol, aki a kornyezetedben van, nem is tudod, hogy az, mert soha nem beszel rola.
Jogunk van hinni bármiben
Valószínűleg nagyra értékeljük, hogy jogunk van hinni bármiben, amiben szeretnénk. Majdnem mindenki örül, hogy joga van ehhez. Ennek a jognak köszönhetően a föld nyolcmilliárd lakója elképesztően sok mindenben hisz. A teremtésműben megfigyelhető színek, formák, alkatok, ízek, illatok és hangok sokféleségéhez hasonlóan gyakran az eltérő nézetek is érdekessé, izgalmassá és élvezetessé teszik az életet. Ez a változatosság valóban fűszerezheti az életet (Zsoltárok 104:24).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!