Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?
1 kommented nincs amiben ne személyeskednél. XD
Ezt tanultad a suliba?
Érveid se voltak csak a személyeskedés.
De ha kifogynak az érvek csak ez marad. Pont amit művelsz. De vigyázz mert Isten látja, hogy most épp hogyan viselkedsz felebarátoddal. Hát. Gondolom homlokon csapta magát és odaírta a papírodra: polokba vele
XD
Van az úgy, hogy tükröt tartanak az embernek. Ez történt veled. Ezt személyeskedésnek, agressziónak érzed.
Vagdalkozol ész nélkül.
Vádolsz másokat miközben a tükörhöz beszélsz.
Érted?
Na, a felnőttek világában vannak fontos dolgok.
Jó sulit Neked.
Nekem sehogy sem fér a fejembe, miért jó valakinek vallás témában trollkodni?
Miért jó olyan témával szórakozni valakinek, amivel pontosan tudja, hogy rengeteg ember hitét, érzelmét, szívét megsérti?
Nem értem, mi visz rá erre valakit?
Nekem tényleg jó móka volt ide kommentelgetni. Főleg a kámehámét.
Na en offolom a topicot.
Goku meg Isten mind ugyan az fiktív karakterek. Higgyetek bennük szarom le.
Az Újszövetségben olvasható csodák tényleg nem különlegesek önmagukban olyan értelemben, hogy mesékben, fantasy regényekben elképesztőbb sztorikat is olvashatunk.
Jézus tanításai viszont egyedülállóak. Az ember lelkéről, annak működéséről többet árul el, mint azelőtt bármilyen vallási bölcselkedés vagy okoskodás. Ez a titka a kereszténység sikerének. Ezért jöttek rá később az amúgy hitetlen vallásoskodó emberek is, hogy ebbe érdemes úgymond befektetni. Ezért tudott a kereszténységre rátelepedni a kegyetlenkedő egyház.
Mert Jézus Krisztus a legnagyobb pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!