Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a kereszténység/Jé...

Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 18:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/146 anonim ***** válasza:

1 kommented nincs amiben ne személyeskednél. XD

Ezt tanultad a suliba?

Érveid se voltak csak a személyeskedés.

De ha kifogynak az érvek csak ez marad. Pont amit művelsz. De vigyázz mert Isten látja, hogy most épp hogyan viselkedsz felebarátoddal. Hát. Gondolom homlokon csapta magát és odaírta a papírodra: polokba vele

XD

2022. nov. 3. 09:16
 62/146 anonim ***** válasza:
Pokolba vele* mert úgy se tudod kikalkulálni mit akartam írni. XD
2022. nov. 3. 09:17
 63/146 anonim ***** válasza:
100%

Van az úgy, hogy tükröt tartanak az embernek. Ez történt veled. Ezt személyeskedésnek, agressziónak érzed.

Vagdalkozol ész nélkül.

Vádolsz másokat miközben a tükörhöz beszélsz.

Érted?

Na, a felnőttek világában vannak fontos dolgok.

Jó sulit Neked.

2022. nov. 3. 09:20
 64/146 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt szögezzük le, hogy 57: ő nem keresztény hanem egy troll... ugyanis egy keresztény így nem viseltetik senki iránt. A másik, hogy 60: Te is provokálsz, ha szeretnél okosabbnak tűnni hagyd abba előbb te. Ennek itt semmi értelme. Elolvastam az utolsó 10 kommentet. Szégyeljétek magatokat. Kiábrándító. Főleg az, hogy valaki kereszténynek adja ki magát és ilyen rasszista utálkozó kommenteket írogat.
2022. nov. 3. 09:22
 65/146 anonim ***** válasza:
66 lejárt a 10 perces szünet a szénbányaba? XD
2022. nov. 3. 09:23
 66/146 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sehogy sem fér a fejembe, miért jó valakinek vallás témában trollkodni?

Miért jó olyan témával szórakozni valakinek, amivel pontosan tudja, hogy rengeteg ember hitét, érzelmét, szívét megsérti?

Nem értem, mi visz rá erre valakit?

2022. nov. 3. 09:33
 67/146 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk keresztényeknek az a dolgunk, hogy szelíden terítsük az eltévejedett bárányokat jó útra. Ha te keresztény vagy, akkor itt most nagyon félresiklottál. Kérlek olvasd el miket írtál. Ezt így nem lehet. A lenyomataink alapján ítélnek meg bennünket. Ez is egyfajta lenyomata a szellemiségünknek ami ide íródik. Szégyen végig olvasni mindkettőtök írásait. De van rá megbocsátás. Az Úr segítsen titeket visszatérni az iaz ösvényre.
2022. nov. 3. 09:59
 68/146 anonim ***** válasza:
45%
Meglehet nem büszke rá az ember, ha olykor elszakad a cérna. Ha a sokadik gyalázkodó kérdést és választ olvassa. Továbbra sem értem, valakinek ez örömet okoz? (költői a kérdés persze)
2022. nov. 3. 10:03
 69/146 anonim ***** válasza:
0%

Nekem tényleg jó móka volt ide kommentelgetni. Főleg a kámehámét.

Na en offolom a topicot.

Goku meg Isten mind ugyan az fiktív karakterek. Higgyetek bennük szarom le.

2022. nov. 3. 10:19
 70/146 anonim ***** válasza:
100%

Az Újszövetségben olvasható csodák tényleg nem különlegesek önmagukban olyan értelemben, hogy mesékben, fantasy regényekben elképesztőbb sztorikat is olvashatunk.

Jézus tanításai viszont egyedülállóak. Az ember lelkéről, annak működéséről többet árul el, mint azelőtt bármilyen vallási bölcselkedés vagy okoskodás. Ez a titka a kereszténység sikerének. Ezért jöttek rá később az amúgy hitetlen vallásoskodó emberek is, hogy ebbe érdemes úgymond befektetni. Ezért tudott a kereszténységre rátelepedni a kegyetlenkedő egyház.

Mert Jézus Krisztus a legnagyobb pszichológus.

2022. nov. 4. 05:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!