Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?
41 Ne süllyedj ilyen mélyre kérlek. A magad érdekében.
Már látjuk mi vagy. Nem kell tetézned. Komolyan.
Hidd el, aki olvas, szán Téged.
Én is. Őszintén.
42: látod mi vagyok? Akkor mond meg mi vagyok. Először írtam és te tudod mi vagyok. Akkor mond el.
43: minden rendben? Ezért jöttél csak ide? Ez nem a te kategóriád ezek szerint, magad és mások érdekében is abba kellene hagynod.
Üdv a kultúra és közösség témakörben kérdező!
Pont ezért számít tabunak bizonyos helyeken a politika és a vallás. Ez a két téma az ami miatt az emberek a legkönnyebben egymásnak feszülnek.
Én vagyok a kamehámés.
Azért az látszik, hogy a mély keresztény kommentelő és én is ugyan olyan undorítóan írtunk.
A mély keresztény kommentelő felsőbbrendűség érzése, lenéző hangvételű kommentjei nem különbek semmivel sem mint az én sértegető, fogyatékosozó kommentjeim. Ebből is jól látszik, hogy attól mert követsz egy elvileg magasztosabb célú eszmét, attól még egy igazi k...csög lehetsz.
Szerintem inkább az látszik, hogy az értelmetlenül provokálókat, szent dolgokat sértegetőket helyre kell tenni. Akinek van véleménye lehet tisztelni, aki szórakozásból kötekedik mások hitével, vallásával, Istenével és aztán még minősít is, az továbbra is csak magáról állítja ki a szegényégi bizonyítványt.
Bár akinek szól, nyilván ezt nem érti.
Mártírhalált? Ismered az alapfogalmakat vagy csak használod?
Szóval az fáj, hogy provokálta valaki a provokátorokat? Hm, érdekes.
Talán meg kellene tanulnod kulturált módon fogalmazni meg a véleményedet.
Hallottad már, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni? A vélemény tiszteletét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!