Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a kereszténység/Jé...

Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 18:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/146 anonim ***** válasza:
23%
Orbánnal, Fidesszel meg Songoku rajzfilmel jönni érvelni Jézus tettei ellen, ez ám a megalapozott tudás. Te szerintem az a valaki vagy akiről a Biblia mondja hogy akkor se hinnél ha előtted csinálta volna Jézus azokat a dolgokat, akkor is a kifogásokat keresnéd mint a farizeusok.
2022. nov. 2. 11:33
 42/146 anonim ***** válasza:
0%

41 Ne süllyedj ilyen mélyre kérlek. A magad érdekében.

Már látjuk mi vagy. Nem kell tetézned. Komolyan.

Hidd el, aki olvas, szán Téged.

Én is. Őszintén.

2022. nov. 2. 11:33
 43/146 anonim ***** válasza:
22%
Jó bevallom én vagyok farizeus Isten. Na bizonyítani nem kell semmit hisz bozonyítad be te hogy nem létezek. Isten vagyok és megölök mindent ami kedves az embereknek nye-nye Gokuval és Mikulással karöltve. Lehet még fúzionálni is fogok Orbánnal és rátok dobok egy Gengki Damát ha nem maradtok csendben és nem hódoltok be. Lá-lá homokosok lá lá éjjen a melegpride
2022. nov. 2. 11:37
 44/146 anonim ***** válasza:
0%

42: látod mi vagyok? Akkor mond meg mi vagyok. Először írtam és te tudod mi vagyok. Akkor mond el.

43: minden rendben? Ezért jöttél csak ide? Ez nem a te kategóriád ezek szerint, magad és mások érdekében is abba kellene hagynod.

2022. nov. 2. 11:48
 45/146 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a kultúra és közösség témakörben kérdező!

Pont ezért számít tabunak bizonyos helyeken a politika és a vallás. Ez a két téma az ami miatt az emberek a legkönnyebben egymásnak feszülnek.

2022. nov. 2. 16:03
 46/146 anonim ***** válasza:
48%

Én vagyok a kamehámés.

Azért az látszik, hogy a mély keresztény kommentelő és én is ugyan olyan undorítóan írtunk.

A mély keresztény kommentelő felsőbbrendűség érzése, lenéző hangvételű kommentjei nem különbek semmivel sem mint az én sértegető, fogyatékosozó kommentjeim. Ebből is jól látszik, hogy attól mert követsz egy elvileg magasztosabb célú eszmét, attól még egy igazi k...csög lehetsz.

2022. nov. 3. 06:04
 47/146 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem inkább az látszik, hogy az értelmetlenül provokálókat, szent dolgokat sértegetőket helyre kell tenni. Akinek van véleménye lehet tisztelni, aki szórakozásból kötekedik mások hitével, vallásával, Istenével és aztán még minősít is, az továbbra is csak magáról állítja ki a szegényégi bizonyítványt.

Bár akinek szól, nyilván ezt nem érti.

2022. nov. 3. 08:06
 48/146 anonim ***** válasza:
80%
Volt véleménye itt egy kommentelőnek akinek a mélykeresztény kommentelő leereszkedő és felsőbbrendű valaszai provokálták ki, hogy sértegetésbe torkolljon a kommentem. Szóval nem kell itt mártírhalált halnod a kommentedben.
2022. nov. 3. 08:19
 49/146 anonim ***** válasza:
60%

Mártírhalált? Ismered az alapfogalmakat vagy csak használod?

Szóval az fáj, hogy provokálta valaki a provokátorokat? Hm, érdekes.

Talán meg kellene tanulnod kulturált módon fogalmazni meg a véleményedet.

Hallottad már, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni? A vélemény tiszteletét is.

2022. nov. 3. 08:25
 50/146 anonim ***** válasza:
82%
Volt itt egy komment is, hogy a keresztény tanítások "ledöntötték a mitrászit" hát ha egy római császár úgy dönt, hogy felveszi a kereszténységet es romba dönti az összes mitrász templomot ami barlangba van arra meg építtet egy keresztény templomot és rákényszeríti a lakosságot a váltásra erőszakkal akkor nincs mit tenni. Biztos ha Orbán úgy dönt, hogy ledönti az összes keresztény templomot és Mecsetet építtet helyette valamint betiltja a kereszténységet helyette iszlám vallás lesz akkor is azt mondod majd, hogy az iszlám a tanításaival ledöntötte a kereszténységet?
2022. nov. 3. 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!