Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a kereszténység/Jé...

Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 18:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/146 anonim ***** válasza:
82%

18 A Fidesz pont az ilyen hülyék miatt van 2/3 addal hatalmon. Figyelj, holnap felkel Orbán, azt mondja neked meg a hozzád hasonló fogyatékkal élőknek, hogy:

"Harcolnunk kell a sárkánnyal ami a magyar határon repked. Ezért 50% emeljük az adót, hogy lehessen ellene érdemben fegyverkezni."

Te meg a többi hülye, nem kéri, hogy bizonyítsa be, hogy létezik a sárkány a határon, hanem lazán fizetsz 50% több adót. Hisz a te logikád szerint nem kell bizobyítani semminek a létét csak mondjuk hogy van, azt kész. Mert "jó benne hinni" xD

Most komolyan ennyire fogyatékos hogyan lehet valaki?

2022. nov. 2. 10:04
 22/146 anonim ***** válasza:
86%

"Nézd, mondom én, hogy nem vagy lángész, ez elsőre lejött. Nem is szeretnélek meggyőzni, mert egy ovis kirakó szinten vagy."

Az a vicc, hogy a nagy keresztény erkőlcs képviselője itt személyeskedik, úgy hogy én nem is álltam bele. Kicsit se képmutató a lelkem. :D

"Tudod, pár évezrede Isten és ember kapcsolatában, a Szentírásban, a megtörtént csodákban végtelenül sok bizonyíték van Isten létére."

"Szentírás" XD

Azért szent mert te, és a hozzád hasonlók annak tartjátok. 2000 (plussz-minusz pár 100 év) összeraktak egy könyvet pár fantasy elemet tartalmazó történetből, és te ezt fixnek veszed. Na ez az ami mevetséges. XD

2022. nov. 2. 10:10
 23/146 anonim ***** válasza:
84%
Meg ilyen 2000 éves meséket bekajálsz, hogy az úgy történt, felmerült a kérdés, hogy egyáltalán te gondolkodsz valaha is? Úgy értem ha most az Ukrán Orosz háborút megnézed hazudozik mind a két fél. És ez most történik. Nem 2000 éve... ha beszéltél emberrel valaha is és nem vagy bezáva a négy fal közé akkor csak feltűnt, hogy emberek kitalálnak dolgokat, elferdítenek történeteket. Hétköznapi eseményekben hazudnak egy csomót. De ez a 2000 éves mesekulac ez aztán a valóság ez aztán bizonyóték bármire is...
2022. nov. 2. 10:11
 24/146 anonim ***** válasza:
78%
Én kiscsoport ovi? Akkor te egy zöldszemű ostoros szintjén vagy. Ekkora a különbség köztünk gondolkodásban. És mindig én leszek a kacsacsőr nyitott végén.
2022. nov. 2. 10:14
 25/146 anonim ***** válasza:
7%

De paprikásak vagyunk gyerekek:) fáj az igazság?

"De ez a 2000 éves mesekulac ez aztán a valóság ez aztán bizonyóték bármire is..."

Bár a helyesírás nem erősséged, van e bizonyítékod rá, ki az apád vagy csak elhitted anyádnak?

Azért szent mert te, és a hozzád hasonlók annak tartjátok. 2000 (plussz-minusz pár 100 év) összeraktak egy könyvet pár fantasy elemet tartalmazó történetből, és te ezt fixnek veszed. Na ez az ami mevetséges. XD

Szentírás Ó- és úsztszövetség tizenpárezer év.... Mért nem figyeltél az iskolába (se)?

2022. nov. 2. 10:15
 26/146 anonim ***** válasza:
82%

"Szentírás Ó- és úsztszövetség tizenpárezer év...."

Ja hogy te ilyen szektás idióta vagy. Nem tudtam, sorry. XD

2022. nov. 2. 10:17
 27/146 anonim ***** válasza:
0%

Semmi baj, azt hittem, aki bele akar szállni a vallásba, legalább az alapoknak utánanéz.

De nem haragszom, a butaság gyógyítható (tanulással) bizonyos fokig.

(Mondjuk a gyökérség nem de ez legyen a környezeted baja :) )

Sok sikert.

2022. nov. 2. 10:25
 28/146 anonim ***** válasza:
13%

"És mindig én leszek a kacsacsőr nyitott végén"

Igen, mindig is tátott szájjal állsz majd a világ kérdései előtt, miközben okosnak hiszed magad:)

Hatalmas vagy, bár minden sajnálatra méltó :)

2022. nov. 2. 10:26
 29/146 anonim ***** válasza:
76%
Jehovás vagy, ugye? :D
2022. nov. 2. 10:34
 30/146 anonim ***** válasza:
16%

"A kereszténységbe fektetni az esetek többségébe jó üzlet volt"

Rendkívül... Főleg az első bő 300 évben aztán kifejezetten jó buli volt és karrier kereszténynek lenni. :))

Ekkor egyébként simán fel lehetett volna számolni a kereszténységet, ahogy annyi más vallást, ami ekkor alakult/működött. A Római Birodalom ugyanis nagyon nem volt egységes vallási szempontból.

2022. nov. 2. 10:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!