Szerintetek a kereszténység/Jézus Krisztus túltesz egy pogány mítoszon vagy semmivel sem különb a története, mint pl. egy Mitrász kultusznak vagy bármelyik pogány mítosznak?
18 A Fidesz pont az ilyen hülyék miatt van 2/3 addal hatalmon. Figyelj, holnap felkel Orbán, azt mondja neked meg a hozzád hasonló fogyatékkal élőknek, hogy:
"Harcolnunk kell a sárkánnyal ami a magyar határon repked. Ezért 50% emeljük az adót, hogy lehessen ellene érdemben fegyverkezni."
Te meg a többi hülye, nem kéri, hogy bizonyítsa be, hogy létezik a sárkány a határon, hanem lazán fizetsz 50% több adót. Hisz a te logikád szerint nem kell bizobyítani semminek a létét csak mondjuk hogy van, azt kész. Mert "jó benne hinni" xD
Most komolyan ennyire fogyatékos hogyan lehet valaki?
"Nézd, mondom én, hogy nem vagy lángész, ez elsőre lejött. Nem is szeretnélek meggyőzni, mert egy ovis kirakó szinten vagy."
Az a vicc, hogy a nagy keresztény erkőlcs képviselője itt személyeskedik, úgy hogy én nem is álltam bele. Kicsit se képmutató a lelkem. :D
"Tudod, pár évezrede Isten és ember kapcsolatában, a Szentírásban, a megtörtént csodákban végtelenül sok bizonyíték van Isten létére."
"Szentírás" XD
Azért szent mert te, és a hozzád hasonlók annak tartjátok. 2000 (plussz-minusz pár 100 év) összeraktak egy könyvet pár fantasy elemet tartalmazó történetből, és te ezt fixnek veszed. Na ez az ami mevetséges. XD
De paprikásak vagyunk gyerekek:) fáj az igazság?
"De ez a 2000 éves mesekulac ez aztán a valóság ez aztán bizonyóték bármire is..."
Bár a helyesírás nem erősséged, van e bizonyítékod rá, ki az apád vagy csak elhitted anyádnak?
Azért szent mert te, és a hozzád hasonlók annak tartjátok. 2000 (plussz-minusz pár 100 év) összeraktak egy könyvet pár fantasy elemet tartalmazó történetből, és te ezt fixnek veszed. Na ez az ami mevetséges. XD
Szentírás Ó- és úsztszövetség tizenpárezer év.... Mért nem figyeltél az iskolába (se)?
"Szentírás Ó- és úsztszövetség tizenpárezer év...."
Ja hogy te ilyen szektás idióta vagy. Nem tudtam, sorry. XD
Semmi baj, azt hittem, aki bele akar szállni a vallásba, legalább az alapoknak utánanéz.
De nem haragszom, a butaság gyógyítható (tanulással) bizonyos fokig.
(Mondjuk a gyökérség nem de ez legyen a környezeted baja :) )
Sok sikert.
"És mindig én leszek a kacsacsőr nyitott végén"
Igen, mindig is tátott szájjal állsz majd a világ kérdései előtt, miközben okosnak hiszed magad:)
Hatalmas vagy, bár minden sajnálatra méltó :)
"A kereszténységbe fektetni az esetek többségébe jó üzlet volt"
Rendkívül... Főleg az első bő 300 évben aztán kifejezetten jó buli volt és karrier kereszténynek lenni. :))
Ekkor egyébként simán fel lehetett volna számolni a kereszténységet, ahogy annyi más vallást, ami ekkor alakult/működött. A Római Birodalom ugyanis nagyon nem volt egységes vallási szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!