Mi lesz így a családtagjaimmal?
Sokak szerint jelenti ezt. De szerinted mit jelent?
Egyébként senkinek nem tűnt fel, hogy a kérdező eltűnt?
Sokak szerint már az is istenkáromlás, ha valaki nem él vallásos életet, nem jár templomba.
Ez a baj a vallásokkal és ezért nem tudom őket komolyan venni, mert ahány hívő, annyiféle értelmezés.
Közben senki nem él úgy ahogy előadja, mindent betartani lehetetlen lenne.
A hívők kimazsolázzák a nekik tetsző és általuk könnyen betartható dolgokat, a többit meg a szőnyeg alá söprik. De ha más nem tart be valamit amit ők maguk sem, akkor megy az ítélkezés, meg a "pokolra jutsz, elkárhozol" rigmusok.
Vicc.
"Sokak szerint már az is istenkáromlás, ha valaki nem él vallásos életet, nem jár templomba."
Mitől lenne az? Ilyen hülyeségeket nem kéne írni.
84, ahogy a hozzászólásom kontextusából rájöhettél volna, nem szerintem.
Oké, szerinted sem, akkor egyetértünk.
Sokan meg nem értenek egyet velünk.
86 értem, szokásos jó keresztényként mások tapasztalatait (azaz ebben az esetben az enyémet) semmissé nyilvánítod. Grat, ezúttal sem csalódtam pozitívan, pontosan ezt lehet várni a hívőktől.
Most hazudtolj meg újra és újra kedved szerint, én befejeztem a veled való társalgást.
Az, hogy jó ember, ugyanazt jelenti, mint hogy krisztust követi.
Ők már nem tudnak elkárhozni. Túl fejlettek hozzá. Tudják, hogy a jóságot kell éltetniük.
Tehát ha valaki gyerekeket erőszakol és öl meg, de hívő, akkor a mennybe kerül? Aki pedig szeretetszolgálatnál dolgozik és árváknak segít, egész életében jó dolgokat tesz, de nem hisz istenben, az megy a pokolba?
És te ezzel így meg vagy elégedve? Ez rengeteget elmond az erkölcseidről és a világnézetedről. Na meg a mentális állapotodról is.
És egyébként mi van a ministránsfiúkat molesztáló papokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!