Mi lesz így a családtagjaimmal?
Figyelt kérdés
Nagyon féltem őket a kárhozattól. Én hívő vagyok, ők pedig csak megvannak keresztelve mint katolikus de semmi több. Meg hisznek Istenben. Azonban élik az életüket, jó emberek, erkolcsosen élnek , csak ugye a Biblia azt mondja aki nem tér meg elkárhozik. Mert hiába jó ember valaki Egyedül Isten Fia Jézus Krisztus tud meg igazítani mert mindenki bűnös kivétel nélkül, és csak Krisztus vére ami lemossa a vétkeinket. De ők csak élnek elvezik az életet az Úr meg a megtérés nem is érdekli őket. De megvan írva hitetlenek, Isten törvényeit semmibe vevők nem oroklik a mennyek országát. Nekem ez nagyon fáj mert akkor anyu, papa, mamay apu meg rokonaim mind a pokolba jutnak.. örökkön örökké kárhozatban élnek... gyülekezet szerint ahova járok a sátán elvakitja őket távol tartsa őket Istentől a világi élvezetekkel2022. máj. 23. 12:44
1/93 anonim válasza:
Inkàbb kerüljek a pokolba, mint a mennybe ilyen valláskárosultak közé mint a kérdező...
2/93 anonim válasza:
Hazug csalókhoz jársz, a gyülekezetedet hamis próféta vezeti.
3/93 anonim válasza:
Értem nem kéne aggódnod ebben a helyzetben, mert szóba sem állnék olyan idiótával, mint te.
4/93 anonim válasza:
Velük nem lesz semmi, se tőled, amikor meghalsz, Jézus megkérdezi majd, hogyhogy nem vetted észre, hogy a nevében lélekkufárokhoz húztál? Akik széttépik a családtagokat?
5/93 anonim válasza:
A hozzád hasonlóan hiszékenyekből csinálnak az iszlámban öngyilkos robbantókat. Te mindent elhiszel, amivel ámítanak. Ideális áldozata vagy a vallási farkasoknak.
(Vagy troll.)
7/93 anonim válasza:
Téged is jól megtévesztenek a kozosségben, ahova a pénzed hiszed, kedves kérdező!
9/93 anonim válasza:
Te fogsz elkárhozni, mert szektázol, és az nem tetszik Istennek, ha a nevében hülyítik a buta, megvezethető embereket.
10/93 anonim válasza:
Ha bizonyítod, hogy isten létezik, folytathatjuk azzal, hogy mi lesz a halál után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!