Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz így a családtagjaimmal?

Mi lesz így a családtagjaimmal?

Figyelt kérdés
Nagyon féltem őket a kárhozattól. Én hívő vagyok, ők pedig csak megvannak keresztelve mint katolikus de semmi több. Meg hisznek Istenben. Azonban élik az életüket, jó emberek, erkolcsosen élnek , csak ugye a Biblia azt mondja aki nem tér meg elkárhozik. Mert hiába jó ember valaki Egyedül Isten Fia Jézus Krisztus tud meg igazítani mert mindenki bűnös kivétel nélkül, és csak Krisztus vére ami lemossa a vétkeinket. De ők csak élnek elvezik az életet az Úr meg a megtérés nem is érdekli őket. De megvan írva hitetlenek, Isten törvényeit semmibe vevők nem oroklik a mennyek országát. Nekem ez nagyon fáj mert akkor anyu, papa, mamay apu meg rokonaim mind a pokolba jutnak.. örökkön örökké kárhozatban élnek... gyülekezet szerint ahova járok a sátán elvakitja őket távol tartsa őket Istentől a világi élvezetekkel
2022. máj. 23. 12:44
 31/93 anonim ***** válasza:
88%

Ha Isten szereti az embereket akkor miért zavarná az hogy ha valaki nem hisz benne?

Miért ne lenne neki elég az hogy rendes, tisztességes, jó, boldog életett élnek?

Ha ez nem elég akkor rengeteg jó ismerösömet, barátomat, szeretemet küldi pokolra. Akkor küldjőn már engem is oda.

2022. máj. 23. 16:29
 32/93 anonim ***** válasza:
84%

"De a bibliában az van aki hisz udvozul aki nem elkárhozik."

Igen, fentebb meg azt írtad, hogy hisznek Istenben.

Akkor mi a baj? Az, hogy katolikusok és nem a szektádban hisznek?

Hát, ítélkezni nem nagyon szeretnék, de közelebb vannak az üdvösséghez így, mintha egy gyűlölködő, hamis tanítót követnének, akik kiforgatják Krisztus tanítását...

2022. máj. 23. 16:31
 33/93 anonim ***** válasza:
84%

Azért az nem mellékes, hogy a Bibliát emberek írták. Hogy beijesszék az ilyen embereket, mint te. És no lám, működött. Sok száz évvel ezelőtt. Úgy tűnik, rád még most is hat.

Isten minden teremtményét szereti, ugyebár. Kizárt, hogy ilyen hülyeségek miatt bárkit is a pokolra juttasson.

2022. máj. 23. 17:07
 34/93 anonim ***** válasza:
86%

"Mennyit fizetsz havonta, hogy cserébe így átmossák az agyadat..?"

Valszeg a fizetése 10%-át fixen, plusz amit adományba szán... ennyi szokott lenni az elvárás.

2022. máj. 23. 17:09
 35/93 anonim ***** válasza:
70%

A Teremtő nem csinál megnyerhetetlen játszmákat.

Ha valaki egész életét egy kis törzs tagjaként éli egy szigeten, sosem találkozva ezekkel a tanokkal, jogosan kerülne a pokolra?!

Az egyház a saját fontosságát és hatalmát és fennmaradását akarta az ilyen ígéretekkel bebiztosítani a sötét középkorban, aztán már nem tud kihátrálni ezekből. Már nem mondhatja hogy bocsi, egy csomó mindent mi találtunk ki, de egyébként a többi rész igaz.....szóval inkább görgetik az egyre vastagabb sárréteget,

2022. máj. 23. 19:23
 36/93 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem troll.

Ennyire buta emberek nem így írnak.

2022. máj. 23. 19:57
 37/93 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy troll

ez ugyanaz, aki tegnap a minek az első áldozás c. kérdést feltette

2022. máj. 23. 20:06
 38/93 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem? Hisznek a családtagjaid, meg vannak keresztelve, igyekeznek jól élni és becsülettel. Mi kell még? Megismerhetnéd az öcsém, aki mindig káromkodik, iszákos, kábszeres, munkakerülő, stb. Ő akkor hova kerül?
2022. máj. 23. 20:34
 39/93 anonim ***** válasza:
97%

A Biblia azt is kimondja, hogy szeresd felebarátodat, de te itt cseszegetsz másokat, hát milyen elfogadás ez?

Inkább lépj ki a szektából, mert nem normális, amit ti műveltek! Ez nem isten szeretete, hanem az emberek lehúzása!

2022. máj. 24. 07:21
 40/93 anonim ***** válasza:
4%
#38 látom szeretsz itélkezni öcséd felett , te különb vagy nála?
2022. máj. 24. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!