Mi lesz így a családtagjaimmal?
Na, EZ a torz dolog ebben a vallásban:
NEM minden bűn egyformán súlyos.
Létezik megbocsáthatatlan bűn.
Nem a gyilkosság, és nem az erőszak. Nem.
Az istentagadás.
EBBŐL is látszik, hogy igazából mire szolgál a Biblia.
Amúgy ezzel a legtöbb ember sem ért egyet, te sem. Nem gondolod, hogy ha megölik a gyereked, akkor az ugyanolyan súlyú probléma, mintha nem engednek át a zebrán mert nem tisztelnek. Csak kénytelen vagy ezt mondani, mert nem mondhatsz ellent a Bibliádnak.
Ha egy kis eszed is van, és jóérzésed(!), akkor nem gondolod, hogy a gyilkosság egyenlő a hazugsággal. Csak ezt tanították neked.
55 , és ezzel te egyetértesz? Nem azt kérdezem, hogy ez van-e leírva, meg ez isten szava-e, hanem szerinted igaz-e?
Szerinted igaz-e, hogy a szentlélek káromlás nagyobb bűn mint a pedofília? Ha erre teljesen őszintén igennel felelsz, szerintem egy közveszélyes ember vagy, és nem engednék a közeledbe másokat.
NEM arról beszélünk hogy bűntelen. Arról, hogy ha beléd csípek, az kisebb baj, mintha feldarabollak. Te tényleg nem érted a különbséget a kettő között?
Kis bűn, nagy bűn.
#57 Igen nagyobb bün mint a ferdehajlam meg pedofilia és ezt a biblia irja nem én találtam ki. Vagy te egy pedofilt örökre a pokolra küldesz mert életében 1xer elkövetett egy sulyos hibátt vagy a gyilkost is oda küldöd?
kicsit aránytalan lenne a büntetés.
Te is követsz el rengeteg olyan bünt ami miatt bőven megérdemelnéd a poklot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!