Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz így a családtagjaimmal?

Mi lesz így a családtagjaimmal?

Figyelt kérdés
Nagyon féltem őket a kárhozattól. Én hívő vagyok, ők pedig csak megvannak keresztelve mint katolikus de semmi több. Meg hisznek Istenben. Azonban élik az életüket, jó emberek, erkolcsosen élnek , csak ugye a Biblia azt mondja aki nem tér meg elkárhozik. Mert hiába jó ember valaki Egyedül Isten Fia Jézus Krisztus tud meg igazítani mert mindenki bűnös kivétel nélkül, és csak Krisztus vére ami lemossa a vétkeinket. De ők csak élnek elvezik az életet az Úr meg a megtérés nem is érdekli őket. De megvan írva hitetlenek, Isten törvényeit semmibe vevők nem oroklik a mennyek országát. Nekem ez nagyon fáj mert akkor anyu, papa, mamay apu meg rokonaim mind a pokolba jutnak.. örökkön örökké kárhozatban élnek... gyülekezet szerint ahova járok a sátán elvakitja őket távol tartsa őket Istentől a világi élvezetekkel
2022. máj. 23. 12:44
 51/93 anonim ***** válasza:
100%
A Biblia szerint mi a bűn? Ne haragudj, de az egész könyv erkölcsileg taszít, sosem követném az értékrendjét. Szánalmas és csak ismételni tudom magam, undorító.
2022. máj. 24. 08:42
 52/93 anonim ***** válasza:
0%
#50 minden bün egyformán sulyos mindegyikért halál a jutalom mert a bűn zsoldja a halál.
2022. máj. 24. 08:44
 53/93 anonim ***** válasza:
100%

Na, EZ a torz dolog ebben a vallásban:

NEM minden bűn egyformán súlyos.

Létezik megbocsáthatatlan bűn.

Nem a gyilkosság, és nem az erőszak. Nem.

Az istentagadás.

EBBŐL is látszik, hogy igazából mire szolgál a Biblia.

2022. máj. 24. 08:49
 54/93 anonim ***** válasza:
100%
Te csak azt tudod szajkózni, amit a könyved ír, kicsit sem foglalkozol azzal, hogy ez mennyire ellentmondásos és morálisan megkérdőjelezhető amit írsz.
 55/93 anonim ***** válasza:
19%
#53 megbocsáthatatlan bün a szent lélek káromlás de tudtommal a pedofilia meg homoszexualitás nem megbocsáthatatlan bün.
 56/93 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezzel a legtöbb ember sem ért egyet, te sem. Nem gondolod, hogy ha megölik a gyereked, akkor az ugyanolyan súlyú probléma, mintha nem engednek át a zebrán mert nem tisztelnek. Csak kénytelen vagy ezt mondani, mert nem mondhatsz ellent a Bibliádnak.

Ha egy kis eszed is van, és jóérzésed(!), akkor nem gondolod, hogy a gyilkosság egyenlő a hazugsággal. Csak ezt tanították neked.

2022. máj. 24. 08:51
 57/93 anonim ***** válasza:
100%

55 , és ezzel te egyetértesz? Nem azt kérdezem, hogy ez van-e leírva, meg ez isten szava-e, hanem szerinted igaz-e?

Szerinted igaz-e, hogy a szentlélek káromlás nagyobb bűn mint a pedofília? Ha erre teljesen őszintén igennel felelsz, szerintem egy közveszélyes ember vagy, és nem engednék a közeledbe másokat.

2022. máj. 24. 08:52
 58/93 anonim ***** válasza:
0%
#53 Egyedül csak a názáreti Jézus Krisztus (héberül Yahushua ha mashiach) volt büntelen
2022. máj. 24. 08:52
 59/93 anonim ***** válasza:
100%

NEM arról beszélünk hogy bűntelen. Arról, hogy ha beléd csípek, az kisebb baj, mintha feldarabollak. Te tényleg nem érted a különbséget a kettő között?

Kis bűn, nagy bűn.

2022. máj. 24. 08:54
 60/93 anonim ***** válasza:
0%

#57 Igen nagyobb bün mint a ferdehajlam meg pedofilia és ezt a biblia irja nem én találtam ki. Vagy te egy pedofilt örökre a pokolra küldesz mert életében 1xer elkövetett egy sulyos hibátt vagy a gyilkost is oda küldöd?

kicsit aránytalan lenne a büntetés.

Te is követsz el rengeteg olyan bünt ami miatt bőven megérdemelnéd a poklot

2022. máj. 24. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!