Mi lesz így a családtagjaimmal?
20# vicces lenne valóban, de azért nem ez a helyzet szerintem.
Sok ezer hiteles út vezet ki innen....és sokkal több pedig nem.
Itt vannak az igék. Ezekről mit gondoltok? Benne van világosan hogy csak megtértek jutnak mennybe.
Aki hisz, és megkeresztelkedik, üdvözül, aki pedig nem hisz, elkárhozik.
Márk 16:16
Aki hisz őbenne, az nem jut ítéletre, aki pedig nem hisz, már ítélet alatt van, mert nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
János 3:18 ! Tehát itt van hogy aki nem hisz az már ítélet alatt van mert nem hitt Isten egyszülött fiaban. A megvaltoban. Van egy másik ige is :- Jézus így válaszolt: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.
János 14:6
„Boldogok, akik megmossák(megtérnek) ruhájukat, mert joguk lesz az élet fájához, és bemennek a kapukon a városba. Kívül maradnak az ebek, a varázslók és a paráznák, a gyilkosok és a bálványimádók, és mindenki, aki szereti és cselekszi a hazugságot!
Jelenések 22:14-15
Te mit gondolsz a koránról, meg az ezer másik vallás könyvéről? Mi ugyanzert gondoljuk a bibliádról.
Leírni bármit lehet.
Hol van a te hited, kérdező?
Imádkozz a családod üdvösségéért, és azért, hogy Isten megbocsásson nekik a bűneikért, hiszen "...nem tudják mit cselekszenek." A kérdés alatti leírás alapján, bár dogmatikus vagy, ugyan akkor pont annyira kishitű is vagy mint a családtagjaid, rokonaid, akik miatt aggódsz. Nem tudod, hogy Isten valóban mindig megbocsátó és irgalmas?
A Biblia kimondja, hogy Isten is úgy akarja, hogy minden ember üdvözüljön és az igazság ismeretére jusson (1. Timóteus 2:4), és hozzá forduljon, és megszabaduljon, a föld legvégéről is (Ésaiás 45:22).
Olvastad te egyáltalán a Bibliát? Vagy az ima erejében kételkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!