Mi lesz így a családtagjaimmal?
Máté evangéliuma 12. fejezet
30Aki nincs velem, az ellenem van, aki nem gyűjt velem, az szétszór(tékozol).
Ha olvastad volna a Bibliát, akkor tudnád, hogy nem vesz egy kalap alá minden bűnt. Hiszen írva van, hogy:
"Az (Úr) napja ugyanis nyilvánvalóvá teszi, mivel tűzzel érkezik, és a tűz majd megmutatja, kinek mit ér a munkája. Akinek építménye megmarad, jutalomban részesül. De akinek műve elhamvad, az kárt vall. Maga ugyan megmenekül, de csak mintegy tűz által."
Tehát akinek kisebb bűne volt, azt az Úr tisztító tüze által megtisztítja.
#75 tisztítótűz az neem valami katolikus tanitás?
Minden bűn vége a kárhozat
Aki Istentől születik nem cselekszik bűnt
Minden bűn ugyanolyan súlyos nagyjábol kivéve a szentlélek káromlást ara nincs bocsánat
Nem tudom, de láthatod, én külön írtam és a tisztító szót jelzőként használtam, mellette a Bibliából idéztem. Bár tudtommal a Bibliát is a katolikusok rakták össze.
"Minden bűn ugyanolyan súlyos nagyjábol kivéve a szentlélek káromlást ara nincs bocsánat"
Ez nyilván nem igaz, már az idézetből is látható, de Jézus konkrétan kimondja, hogy vannak kisebb és nagyobb bűnök. Érdemes lenne egyszer nektek is elolvasni a Bibliát, legalább az Újszövetséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!