Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz így a családtagjaimmal?

Mi lesz így a családtagjaimmal?

Figyelt kérdés
Nagyon féltem őket a kárhozattól. Én hívő vagyok, ők pedig csak megvannak keresztelve mint katolikus de semmi több. Meg hisznek Istenben. Azonban élik az életüket, jó emberek, erkolcsosen élnek , csak ugye a Biblia azt mondja aki nem tér meg elkárhozik. Mert hiába jó ember valaki Egyedül Isten Fia Jézus Krisztus tud meg igazítani mert mindenki bűnös kivétel nélkül, és csak Krisztus vére ami lemossa a vétkeinket. De ők csak élnek elvezik az életet az Úr meg a megtérés nem is érdekli őket. De megvan írva hitetlenek, Isten törvényeit semmibe vevők nem oroklik a mennyek országát. Nekem ez nagyon fáj mert akkor anyu, papa, mamay apu meg rokonaim mind a pokolba jutnak.. örökkön örökké kárhozatban élnek... gyülekezet szerint ahova járok a sátán elvakitja őket távol tartsa őket Istentől a világi élvezetekkel
2022. máj. 23. 12:44
 71/93 anonim ***** válasza:
0%
#70 Aki nem hisz az elkárhozik ezt a biblia irja. Hiába vagy jó ember sokra nem mész vele ha nem fogadtad be a szivedbe Jézust
2022. máj. 24. 09:07
 72/93 anonim ***** válasza:
0%

Máté evangéliuma 12. fejezet

30Aki nincs velem, az ellenem van, aki nem gyűjt velem, az szétszór(tékozol).

2022. máj. 24. 09:07
 73/93 anonim ***** válasza:
84%
Mint írtam, olvastam a bibliát. Az elejétől a végéig. Így lettem ateista, pontosan ezek miatt, mert nekem nem fér bele az értékrendembe. Szép napot neked!
2022. máj. 24. 09:09
 74/93 anonim ***** válasza:
69%
Ennyit arról hogy szerető, igazságos, jóságos.
2022. máj. 24. 09:14
 75/93 anonim ***** válasza:
70%

Ha olvastad volna a Bibliát, akkor tudnád, hogy nem vesz egy kalap alá minden bűnt. Hiszen írva van, hogy:

"Az (Úr) napja ugyanis nyilvánvalóvá teszi, mivel tűzzel érkezik, és a tűz majd megmutatja, kinek mit ér a munkája. Akinek építménye megmarad, jutalomban részesül. De akinek műve elhamvad, az kárt vall. Maga ugyan megmenekül, de csak mintegy tűz által."

Tehát akinek kisebb bűne volt, azt az Úr tisztító tüze által megtisztítja.

2022. máj. 24. 10:20
 76/93 anonim ***** válasza:
0%

#75 tisztítótűz az neem valami katolikus tanitás?

Minden bűn vége a kárhozat

Aki Istentől születik nem cselekszik bűnt

Minden bűn ugyanolyan súlyos nagyjábol kivéve a szentlélek káromlást ara nincs bocsánat

2022. máj. 24. 11:11
 77/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de láthatod, én külön írtam és a tisztító szót jelzőként használtam, mellette a Bibliából idéztem. Bár tudtommal a Bibliát is a katolikusok rakták össze.

"Minden bűn ugyanolyan súlyos nagyjábol kivéve a szentlélek káromlást ara nincs bocsánat"

Ez nyilván nem igaz, már az idézetből is látható, de Jézus konkrétan kimondja, hogy vannak kisebb és nagyobb bűnök. Érdemes lenne egyszer nektek is elolvasni a Bibliát, legalább az Újszövetséget.

2022. máj. 24. 12:06
 78/93 anonim ***** válasza:
100%
És megis mit jelent a szentlélek káromlása? Tök megfoghatatlan dolkg.
2022. máj. 24. 12:09
 79/93 anonim ***** válasza:
0%
78-as! Például amikor valami rossz történik veled, és szádra veszed Istent, vagy Jézust.
2022. máj. 24. 12:10
 80/93 anonim ***** válasza:
100%
Aha. A te értelmezésed szerint. Mások szerint meg mást jelent.na akkor?
2022. máj. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!