Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz így a családtagjaimmal?

Mi lesz így a családtagjaimmal?

Figyelt kérdés
Nagyon féltem őket a kárhozattól. Én hívő vagyok, ők pedig csak megvannak keresztelve mint katolikus de semmi több. Meg hisznek Istenben. Azonban élik az életüket, jó emberek, erkolcsosen élnek , csak ugye a Biblia azt mondja aki nem tér meg elkárhozik. Mert hiába jó ember valaki Egyedül Isten Fia Jézus Krisztus tud meg igazítani mert mindenki bűnös kivétel nélkül, és csak Krisztus vére ami lemossa a vétkeinket. De ők csak élnek elvezik az életet az Úr meg a megtérés nem is érdekli őket. De megvan írva hitetlenek, Isten törvényeit semmibe vevők nem oroklik a mennyek országát. Nekem ez nagyon fáj mert akkor anyu, papa, mamay apu meg rokonaim mind a pokolba jutnak.. örökkön örökké kárhozatban élnek... gyülekezet szerint ahova járok a sátán elvakitja őket távol tartsa őket Istentől a világi élvezetekkel
2022. máj. 23. 12:44
 11/93 A kérdező kommentje:
De a bibliában az van aki hisz udvozul aki nem elkárhozik. Én nem teszek rosszat csak féltem a szeretteimet a pokoltól ahol 100x roszabb fájdalom mint ezen a földön és ra adasul örökké tart
2022. máj. 23. 13:09
 12/93 anonim ***** válasza:
30%

És kit érdekel a Biblia?

A Harry Potterben meg az van, hogy unikornisok léteznek.

2022. máj. 23. 13:11
 13/93 tsirche válasza:
89%
Isten (vagy Jézus) adott neked bármiféle felhatalmazást, hogy a nevében baszogass másokat? A helyedben inkább azon aggódnék, hogy ha egyszer mégis a színe elé kerülsz, és számonkéri az öncélú hittérítésedet hogyan magyarázod majd ki magad.
2022. máj. 23. 13:12
 14/93 anonim ***** válasza:
72%
Keress fel szakembert kérdező, amíg nem késő.
2022. máj. 23. 13:19
 15/93 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem ebbe születtél bele, akkor ez a gyülekezetesdi amúgy sem fog sokáig tartani nálad.

Majd otthagyod, ha rájössz, hogy csak a családi problémáidat/magányodat használják ki.

2022. máj. 23. 13:24
 16/93 anonim ***** válasza:
75%
Inkább kárhozzak el a pokolban, mint egy ilyen szektás rokont kifogni.
2022. máj. 23. 13:25
 17/93 anonim ***** válasza:
71%
A szekta az bűn.
2022. máj. 23. 13:28
 18/93 anonim ***** válasza:
51%

A bibliát szarjuk? :DD

Ok, te mondtad...

én mondjuk csak szimplén nem foglalkozom vele.

Isten fogta magát, minden szarságot bűnné nyilvánított, majd miután nyilván bűnözöl a feltételei szerint, megadta a lehetőséget, hogy megváltson, saját magának, a saját büntetésétől, csak imádd őt. Nóóóóómális?

Maffiavezér analógia... Ha levegőt veszel, eltöröm a lábad. Ha nem akarod, hogy eltörjem, imádj engem meg fizess nekem. De jófej vagyok, nem igaz? Elvégre megadom neked a választási lehetőséget...

2022. máj. 23. 13:44
 19/93 anonim ***** válasza:
61%

Jézus gyakorlatilag soha semmilyen egyházról és felekezetről sem beszélt.

Jézust sokan a zászlajukra tették az elmúlt évezredekben, de a cselekedeteikben a tanításai ellenkezőjét tették.

2022. máj. 23. 13:47
 20/93 anonim ***** válasza:
61%
Bírnám, ha végül az derülne ki, hogy a hatmilliomodik busman bozótlakó vallásnak volt igaza, és minden keresztény mehet a pokolba mert nem őt imádták.
2022. máj. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!