Vannak családtagjaim akik mellett nem érzem biztonságban magam, viszont most ezt hogy lehetne már közölni velük? 😅
Neked vannak ilyenek? Hogyan tartsam a látszatot, hogy ne legyen sértődés? (Fél család megsértődne ha XY-al nem tartanám a kapcsolatot) de mégsem szeretnék azért velük túl sok időt eltölteni.. hogy alakítsam a dolgokat, hogy ne legyen gáz?
Elég sokszor hívnak, hogy találkozzunk, de sem jól sem biztonságban nem érzem magam mellettük (nem tudnám pontosan megmondani miért érzek így)
Rossz társaságban vannak, dr***nak, stb 🙃 de mivel nem tud erről az egész család, nem jelenthetem ki, hogy XY-nal nem akarok tartani a kapcsolatot mert ezt és ezt csinálja..
Viszont “elítélem” ezeket a dolgokat és sem így sem úgy nem szeretnék a közelükben lenni túlzottan. De nekik sem lenne kellemes bevallani őszinten, hogy miért “kerülöm” őket, meg azért próbálom nem feltűnően
Én 2016 óta nem tartom a családom szószerint felével a kapcsolatot. Az anyai ággal egyáltalán nem foglalkozom. Nem beszélek velük, nem látogatom őket. Egyik-másik felköszönt FB-on, megköszönöm és ennyi.
Mivel nem beszélek velük, ezért fogalmam sincs, hogy megsértődtek-e vagy sem. De nem is érdekel. Soha, semmi segítségre nem számíthattam tőlük, csak okoskodtak, hazudoztak, nagyzoltak, kivagyiskodtak. Mérgező emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!