Mit lehet tenni ilyen anya mellett?
Már 26 éves vagyok de mai napig visszajönnek azok a dolgok amik 16-17 évesen.
Ausztriában élek de 2-3 havonta hazajövök..feleslegesen.
Anyu nem tiszteli a privátszférámat.
Bejön a szobába amikor úgy gondolja és elkezdi a dolgaimat pakolni mert hogy kupi van. ( 26 vagyok..leírom mégegyszer.)
Nincs tekintettel arra,hogy most én is itthon vagyok és én nem cigizek.
Napi szinten egy doboz cigit elszív csukott ablakkal a lakásban. Úgy viszem vissza a ruháimat mindig hogy 2x kell kimosni mire kimegy a bagószag belőlük.
Minden egyes bútoromra terítőket rak.
Még az ágyra is ilyen hatalmas piros ocsmány takarót. A franciaágyra.
Ha leveszem elkezd üvölteni mint egy sakál,hogy én igénytelen vagyok.
A kissámlitól elmezdve még a wifin is terítő van mert az “csúnya”.
Ezen kívül állandó jelleggel bejön a fürdőbe kopogás nélkül.
Mit lehet ezzel tenni? Miért nem tisztel engem mint felnőtt embert?
Legutóbb megmondtam neki,hogy legyenszíves a kabátokat nem kivinni a nappaliba az akasztóra mert ott bagózik egész nap és nem akarom,hogy büdös legyen ezért bent tartom. De már felemelt a hangomat mert szó szerint a kezemből akarta kitépni,hogy annak ott a helye.
Azt mondta,hogy beszélt az öccsével és azt mondta,hogy ne merészeljem felemelni a hangomat mert ő az anyám és nekem mint gyereknek kuss.
Ezt így szó szerint.
Szerintetek ezt miért csinálja?
Szörnyű,hogy nem tudok nyugodtan haza jönni mert azokat a felesleges patáriákat kell végig élnem amiket 16 évesen csak már lassan 30 vagyok.
Csak egy momentum: "állandó jelleggel bejön a fürdőbe kopogás nélkül"
Arra még nem gondoltál, hogy magadra zárd az ajtót, ha bent vagy?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!