Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus Isten volt, vagy angyal?

Jézus Isten volt, vagy angyal?

Figyelt kérdés
Bibliai bizonyítékokat várnék az állításokra.

2022. máj. 8. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:

#80# Nagyon sok butaságot hordtál össze! Hogy sikerült összehozni? Valamint nagyon rossz a megközelítésed és a hozzáállásod!!!! Én csak ámulok és csodálkozom. Nem is értem miről beszélsz! Az viszont biztos, hogy te egyáltalán nem érted, hogy én miről beszéltem.

Mond neked valamit az, hogy Jézus maga az Élő Isten kinyilatkoztatása és kijelentése a teremtett világ számára? Azaz ISten megjelent köztünk testben, Jézus személyében? Gondolom ez nem mond neked semmit, különben nem írtad volna azt, amit írtál. Na ezen kell még elgondolkodnod egy keveset.

Mátyás nem félt a néptől! Azért ment álruhába, hogy elvegyüljön a néppel és megízlelje milyen hétköznapi embernek lenni.

2022. okt. 3. 17:40
 82/84 anonim ***** válasza:

81#

🤣

Ugye tudod, hogy Mátyásról ez a sztori csak egy legenda. Vagy igaz, vagy nem. S, hogy mi motíválta, ha egyáltalán megtörtént az eset, csupán kitaláció!

"Mond neked valamit az, hogy Jézus maga az Élő Isten kinyilatkoztatása és kijelentése a teremtett világ számára? "

Nos erről beszélek! Ki írta le ezt a "kinyilatkozást"?

Isten? Nem!

Jézus? Nem!

Hát akkor kicsoda? Ki az, akiben ilyen vakon hiszel? Mert, hogy nem Isten, az biztos!

2022. okt. 3. 18:20
 83/84 anonim ***** válasza:

#82#

Nos az események megtörténtek és ezekről beszámoltak a szemtanúk és aztán le is jegyezték őket. Röviden ennyi! Az Újszövetségben olvashatsz róluk. Többet kellene olvasnod és nem a levegőbe vagdalóznod a szavakkal. Én találkoztam Vele, amikor néhány percig halott voltam kb.30 évvel ezlőtt. Az én bizonyságomat elfogadod???

2022. okt. 5. 21:10
 84/84 anonim ***** válasza:

Mivel rólad százszor többet tudok, mint azokról az emberekről akik szerinted feljegyezték a hallottakat, ezért a te sztoridat sokkal inkább elhiszem!

Nem tudok sokat olvasni ezekből a feljegyzésekből, mert nincsenek meg!

Csupán gyarló emberek által készített másolatok, átiratok, betoldások, fordítások másolata...

Kíváncsi lennék, te hol olvastad az eredeti feljegyzéseket és, hogy mit tudsz ezen feljegyzőkről? Szent emberek voltak, gyilkosok, pedofilok, rablók, homoszexuálisok...? Miért hiszel ezekben az emberekben?

2022. okt. 15. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!