Mit ír a Biblia erről? Vannak őrangyalok?
Én is azt tapasztalom, hogy többeket foglalkoztat ez a kérdés. Egyetlen hiteles könyv, ami megbízható magyarázatot ad, az a Biblia.
Az angyalok feladatáról többet megtudhatunk Lót esetéből. Isten két angyalt küldött el, hogy Sodoma és Gomora gonoszságát megvizsgálja. Végül Lótot és családját kivezették a városból, annak pusztulása előtt. Ebből jól látszik, hogy az egyik feladatuk az emberek védelmezése. Erről beszél a Zsoltárok 34: 7 is:
"Az Úr angyala tábort jár az őt félők körül és kiszabadítja őket."
Ez megerősít minket abban, hogy nem mindenkinek van személyes őrangyala. Itt arról olvashatunk, hogy Isten egy angyalt bíz meg, hogy vigyázzon az istenfélő emberekre. Ez figyelhető meg Lót esetéből is, hisz ő is igazságos, istenfélő volt, ezért részesült védelemben. Ezzel szemben Isten nem részesít védelemben szándékos gonoszokat, miért is adna mindenkinek saját őrangyalt.
A Bibliából még többet megtudhatunk a feladataikról. És arról is, hogy Isten általuk is védelmében részesíti a hűségeseket, akkor is ha nincs mindenkinek saját őrangyala.
Olyanokat ír a biblia, hogy vannak segítők, de hogy milyen formában és mifélék, nem tér ki rá, mert felesleges adat lenne, mint pl a dimenziók felépítése is.
De amúgy ne félj vannak ölőrangyalok, akik energiákat sugároznak felénk a spirituálisan kedvező lét manifesztálásáért. Én amikor érzekeltem az energiákat, beszéltem is a gyermekem őrangyalával. Nekem kettő van, neki egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!