Ha megszólalna újra az ég, akkor más ember lennél?
"Ha Isten jelezné, hogy létezik"
Akkor lenne hozzá néhány kérdésem.
Ha én úgy dolgoznék, ahogy ő teszi, akkor még a hideg levegőre valót se keresném meg.
Én is néha úgy érzem, hogy erősen igazságtalan tud lenni. Gyakran egyszerre több veszteséget is érheti az embert a legváratlanabb pillanatokban.
(Hívő közösségekbe járok, de mégis belül időnként súlyos magányt élek meg egy számomra fontos hozzátartozóm viszonylag közeli halála miatt..)
Ui: egyedül az vigasztal igazán, hogy nagyon sok a középkorú Társ nélküli felnőtt abban a közegben, ahova A LEGNEHEZEBB IDŐSZAKBAN VISSZAMENTEM... ez enyhíti a gyász miatti fájdalmamat kiemelkedő mértékben.
Ha az ember eleve igyekszik úgy élni, ahogy Isten lefektette, akkor nincs miért változni, azonban ezzel inkább erősödik a hitünk, és tovább folytatnánk, nagyobb méretekben fellelkesülve az életünket, feladatunkat.
aki pedig ilyen dolgok által változna csak meg, az nem teljes szivű, és nem hittel rendelkező, hanem érdek fűzi ehhez a kapcsolathoz.
Nem. Egy aljas alak lehetet, ha annak ellenére, hogy létezik, nem húzott ki a szarból, amikor kellett volna, és könyörögtem neki.
Ha létezne, akkor is ateista lennék, csak nem a valós mivoltát tagadnám, hanem a vele való kapcsolatot.
"Ha megszólalna újra az ég, akkor más ember lennél?"
Nem, mert már megtértem
"Ha Isten jelezné, hogy létezik, máshogy élnéd tovább az életet?"
Jelzi, folyamatosan. Mi a kérdés?
Nem. Max máshogy mutatkoznék, mert az emebrek több mint 99.999%a megváltozna. Ezt úgy értem, hogy ha kollektíven mindennembernek egyszerre szólalna megn
Folyamatosan jelzi, így élem az életem.
Szia Lucifer
A Biblia azt írja, ne várjunk jelet ma már az égből, elég nekünk "Jónás jele" Krisztus szavai szerint.
Szóval vettem "a jelet"és más ember lettem :-) Azóta jobban érzem magamat, köszönöm jól vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!