Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megszólalna újra az ég,...

Ha megszólalna újra az ég, akkor más ember lennél?

Figyelt kérdés
Ha Isten jelezné, hogy létezik, máshogy élnéd tovább az életet?

2019. dec. 4. 00:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Készülnék rá, hogy valahogy seggbe rúgjam ha ott az idő. Vagy a pokolba taszítsam, ahogy ő engem. De nyilván nem lennék rá képes.
2019. dec. 4. 00:33
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

"Ha Isten jelezné, hogy létezik"

Akkor lenne hozzá néhány kérdésem.

Ha én úgy dolgoznék, ahogy ő teszi, akkor még a hideg levegőre valót se keresném meg.

2019. dec. 4. 00:38
 3/12 anonim ***** válasza:
10%

Én is néha úgy érzem, hogy erősen igazságtalan tud lenni. Gyakran egyszerre több veszteséget is érheti az embert a legváratlanabb pillanatokban.

(Hívő közösségekbe járok, de mégis belül időnként súlyos magányt élek meg egy számomra fontos hozzátartozóm viszonylag közeli halála miatt..)

Ui: egyedül az vigasztal igazán, hogy nagyon sok a középkorú Társ nélküli felnőtt abban a közegben, ahova A LEGNEHEZEBB IDŐSZAKBAN VISSZAMENTEM... ez enyhíti a gyász miatti fájdalmamat kiemelkedő mértékben.

2019. dec. 4. 05:52
 4/12 anonim ***** válasza:
16%

Ha az ember eleve igyekszik úgy élni, ahogy Isten lefektette, akkor nincs miért változni, azonban ezzel inkább erősödik a hitünk, és tovább folytatnánk, nagyobb méretekben fellelkesülve az életünket, feladatunkat.

aki pedig ilyen dolgok által változna csak meg, az nem teljes szivű, és nem hittel rendelkező, hanem érdek fűzi ehhez a kapcsolathoz.

2019. dec. 4. 08:32
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2019. dec. 4. 09:39
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

Nem. Egy aljas alak lehetet, ha annak ellenére, hogy létezik, nem húzott ki a szarból, amikor kellett volna, és könyörögtem neki.

Ha létezne, akkor is ateista lennék, csak nem a valós mivoltát tagadnám, hanem a vele való kapcsolatot.

2019. dec. 4. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

"Ha megszólalna újra az ég, akkor más ember lennél?"

Nem, mert már megtértem

"Ha Isten jelezné, hogy létezik, máshogy élnéd tovább az életet?"

Jelzi, folyamatosan. Mi a kérdés?

2019. dec. 4. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Max máshogy mutatkoznék, mert az emebrek több mint 99.999%a megváltozna. Ezt úgy értem, hogy ha kollektíven mindennembernek egyszerre szólalna megn

Folyamatosan jelzi, így élem az életem.

2019. dec. 4. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Újra?
2019. dec. 4. 15:00
 10/12 KZitus ***** válasza:
36%

Szia Lucifer

A Biblia azt írja, ne várjunk jelet ma már az égből, elég nekünk "Jónás jele" Krisztus szavai szerint.

Szóval vettem "a jelet"és más ember lettem :-) Azóta jobban érzem magamat, köszönöm jól vagyok :-)

2019. dec. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!