Mit tennél, ha a macskád megszólalna? Örülnél, ha olyan agyi szinten lenne, mint saját magad? Amolyan a Family Guyban szereplő Bryan-re hasonlítana, csak cicába. Bosszúból ő is ivartalanítattna.
Öö én arra értettem, h nekem nem lenne gáz ha beszél a macska.
Jó, hát durva hasvágásokat nem akarok, de mondjuk úgyis gondolkozok h elköttessem magam mert rühellem a kölköket xD
Ez, hogy a macskák (kutyák) szexelni szeretnének, és rossz nekik, hogy ivartalanítják őket, antropomorfizmus, azaz emberi tulajdonságok kivetítése állatokra.
De visszakérdezek. Neked jó lenne, ha évente kétszer szülnél 4-5 gyereket, akikről a szoptatási idő letelte után semmit nem tudnál, élnek-e, vagy az utcán kóborolnak éhesen, betegen, vagy rosszabb esetben valaki a születésük után rögtön elpusztítaná őket? Mit szólnál, ha a macskád bosszúból, amiért nem ivartalanítottad, ilyen sorsra kényszerítene?
Állatvédelmet, illetve felelős állattartást nem a bugyuta amerikai rajzfilmekből kéne tanulni.
Bocsánat a kiakadásomért. Egy macskamentő alapítványnál vagyok önkéntes, nagyon sok nyomorúságot láttam már, ami ivartalanítással megelőzhető lenne, talán ezért vagyok érzékeny erre a témára.
De az elméleti kérdésre ez az elméleti válaszom: ha a macskám megszólalna, akkor megköszönné, hogy ivartalanítottam, ezzel elkerülve a csavargásból adódó sérüléseket, fertőző betegségeket, és nem szaporítottuk a kóbor macskák számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!