Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények szerint miért...

A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi értelme. Azt mondják szeress mindenkit. De ha egy azonos nemű személybe szeretsz bele az bűn? Ezt az érzelmet nem is tudod irányítani. És elvileg Isten teremtett minket, szóval ő létrehoz egy érzelmet amit nem is tudsz irányítani, aztán bűnként kezeli? Ez a jóságos Isten?

2022. márc. 14. 18:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/248 anonim ***** válasza:
0%

A TV-ben van egy sorozat, ahol egy 30 éves csaj úgy néz ki, mint egy 10 éves. És keresi a párját, esetében férfit. Ez eddig jó. Csak a genetikai betegsége miatt a 10 évesnek kinéző csaj nem fog kifogni pedofil hajlamú férfit, aki kiéli magát ezen a 30 éves nőn?

Tehát a pedofiliát is el lehet bagatellizálni a maga nemében.

35-ös én azt tartom furcsának, hogy a melegek nem veszik észre, hogy betegek. Oké, hogy férfi szeret egy férfit, de valahogy az ember lelkiismerete ilyenkor egészséges esetben szégyenérzettel párosul, hogy de szar amit éppen csinálok. Nálatok valahogy ez hiányzik. Pl. valaki kihozhatna bomba csajokat a hullaházból, mert imádja a hullákat prütykölni. Bennük sincs szégyenérzet ez miatt.

Amúgy egy alkoholistának is ha elmondod, hogy alkesz vagy beteg, akkor még majdnem meg is ver, hogy ilyet mondtál neki. Beszélgettél már alkesszel?

2022. márc. 15. 10:51
 42/248 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem, miért lettek törölve a kommentjeim mikor valami IQ nulla homofób sokkal rondábbakat ír, de akkor mindegy, utálkozzatok ha olyan jólesik.
2022. márc. 15. 10:51
 43/248 anonim ***** válasza:
0%
42 igen én is megírtam az igazat a melegekről és én is ki lettem törölve, pedig igaz volt és egy csúnya szót sem használtam.
2022. márc. 15. 10:53
 44/248 anonim ***** válasza:
75%

41.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

"Aztán ott vannak azok is amikor előkerül a homoszexualitás. Ilyenkor előszeretettel hozzák fel a pedofíliát vagy zoofíliát. De ezek egyáltalán nem olyanok mint a homoszexualitás. Ezt vagy nem látják de akkor valami nagy baj van ott vagy pedig szándékosan próbálják rossz színben feltüntet a homoszexualitást azzal hogy ezekhez hasonlítják."

Az pedig megszegi a tízparancsolatot ami szerint "ne hazudj és mások becsületében kárt ne tégy".

2022. márc. 15. 11:12
 45/248 anonim ***** válasza:
67%

"35-ös én azt tartom furcsának, hogy a melegek nem veszik észre, hogy betegek. Oké, hogy férfi szeret egy férfit, de valahogy az ember lelkiismerete ilyenkor egészséges esetben szégyenérzettel párosul, hogy de szar amit éppen csinálok. Nálatok valahogy ez hiányzik. Pl. valaki kihozhatna bomba csajokat a hullaházból, mert imádja a hullákat prütykölni. Bennük sincs szégyenérzet ez miatt.

Amúgy egy alkoholistának is ha elmondod, hogy alkesz vagy beteg, akkor még majdnem meg is ver, hogy ilyet mondtál neki. Beszélgettél már alkesszel?"

41-es én azt tartom furcsának, hogy a vallásosak nem veszik észre, hogy betegek. Oké, hogy egy képzeletbeli barátjukhoz imádkoznak, de valahogy az ember lelkiismerete ilyenkor egészséges esetben szégyenérzettel párosul, hogy de gyerekes amit éppen csinálok. Nálatok valahogy ez hiányzik. Pl. valaki a földön rángatózik, vagy idegen nyelvnek tűnőt hablatyol. Bennük sincs szégyenérzet ez miatt.

Amúgy egy vallásosnak is ha elmondod, hogy gyermeteg és mentális beteg, akkor még majdnem meg is ver, hogy ilyet mondtál neki. Beszélgettél már vallásossal?"

2022. márc. 15. 11:12
 46/248 anonim ***** válasza:
68%

"A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?"

Nem mindegyik szerint bűn.

A másik része pedig több mindenre is szokott hivatkozni. De nagyrészt a saját undorukat és gyűlöletüket akarják alátámasztani sokszor teljesen téves hülyeségekkel.

Mint mikor itt tévesen betegségnek titulálják. Nem érdekli őket annyira a téma hogy jobban utána járjanak csak találtak valamit ami alátámasztja az utálatukat vagy pedig tudják hogy hülyeség és szándékosan hazudoznak és keltik a gyűlöletet.

Egy valóbban hívő keresztény nem ilyen képmutató, gyűlölet keltő. Ha valóbban hívőnek hiszik magukat akkor ön magukat is becsapták.

2022. márc. 15. 11:18
 47/248 anonim ***** válasza:
75%

"Oké, hogy egy képzeletbeli barátjukhoz imádkoznak, de valahogy az ember lelkiismerete ilyenkor egészséges esetben szégyenérzettel párosul,"

Egy normális ember lelkiismerete nem engedi hogy olyan dolog része legyen ami gyereket hajszol öngyilkosságba.

2022. márc. 15. 11:20
 48/248 szp72 ***** válasza:
18%

@ "33-as Annyiszor írtad bele hogy a homoszexuális betegség hogy az már kínos."

Lehetséges, mindenesetre a célom az volt, hogy világos különbséget tegyünk a bűn és a betegség közé.

@ "Nagyon szeretnéd hogy így legyen, csak az a baj hogy ez nincs így. Ez nem egy betegség."

Ahogy gondolod, vannak akik pedofiliát és a zoofiliát sem tartják betegesnek, nos én mindenesetre mind a hármat annak tartom a kereszténység tanításával megegyezően.

@ "E mögé bújtatod azt hogy ok nélkül utálsz másokat."

Miből gondolod, hogy én bárkit is utálok? Főleg ha betegekről van szó? Bizonyára magadból indulsz ki. Én mindenesetre nem utálom a betegeket, a homoszexuálisokat sem.

Egy-egy betegség persze lehet többé-kevésbé undorító, ilyen a lepra is, és hát magasan ilyenek a szexuális perverziók is a homoszexualitást is beleértve.

@ "És a homoszexualitás nem csak szexuális vágyakból áll."

A homoszexualitás az homoszexualitást jelent és semmi mást. Azt értem, hogy a homoszexuálisok sem pusztán magát az aktust művelik, de ettől még nem lesz a beteges normális.

2022. márc. 15. 12:08
 49/248 anonim ***** válasza:
0%

45 igen ki bújt a zsákból ami vagy végre! Képzeletbeli barat meg varázsló! Csak sajnos az a probléma hogy ezek az emberek formálták a világot és még most is erős hatalomnak számit! Ja és egy olyan szervezetről beszélsz ami csak 2000 éves… + olyanokról beszélsz akik a saját pénzüket idejüket erejüket áldozzák fel higy most Ukrajnában segítsenek mindenkin! (Vörös kereszt) ja meg az elmúlt nem is tudom hány esetben mindig ott voltak!

Ez a nem mindegy… a te gyökér szervezeted az lmbtq eddig nem tett le semmit sem az asztalra de minden évben tart egy nagyon jó szexről szóló bulit ahol a tényleges perverzió megmutatkozik… a kereszténység eddig meg csak a nyugati tudományt segítette ja meg az éhező embereket a jobbágyokat és még lehetne sorolni a társadalmi és kulturális hatásokat… ;)

A vallás mióta betegség? Milyen tudományos bizonyítékod van? Ja csak mert azt mondtad… értelek 😅😂

A melegség miért betegség? Mert egyértelműen egy genetikai rendellenesség! Nézz utána annak a kísérletnek amiben egerekkel kísérleteztek és ott is meg jelentek melegek!

2022. márc. 15. 14:20
 50/248 anonim ***** válasza:
85%

"igen ki bújt a zsákból ami vagy végre! Képzeletbeli barat meg varázsló! Csak sajnos az a probléma hogy ezek az emberek formálták a világot és még most is erős hatalomnak számit! Ja és egy olyan szervezetről beszélsz ami csak 2000 éves… + olyanokról beszélsz akik a saját pénzüket idejüket erejüket áldozzák fel higy most Ukrajnában segítsenek mindenkin! (Vörös kereszt) ja meg az elmúlt nem is tudom hány esetben mindig ott voltak!"

Hitler is tett jó dolgokat. Ettől még nem lett jó ember és a zsidók mészárlása se lett jó cselekedet.

Egyébként te ott vagy? Vagy csak hivatkozol rá?

Arról nem is beszélve hogy "olyan szervezetről beszélsz" ami ártot is elég rendesen.

"Ez a nem mindegy… a te gyökér szervezeted az lmbtq eddig nem tett le semmit"

Attól még hogy valaki felszólal azok ellen amiket itt írogatok. Az ellen hogy ártani akartok az embereknek, az nem jelenti se azt hogy lmbtq tag lenne se pedig azt hogy homoszexuális lenne vagy egyéb.

De attól még hogy nem tett le eddig semmit az nem is jelentené azt hogy nincs igaza, vagy hogy ne lenne jó az amit megpróbál elérni.

"A melegség miért betegség? Mert egyértelműen egy genetikai rendellenesség! Nézz utána annak a kísérletnek amiben egerekkel kísérleteztek és ott is meg jelentek melegek!"

Ha így nézzük akkor a szőke haj is egy betegség. De még sorolhatnám.

Egyébként nem rendellenesség hanem természetes dolog.

Előzőleg már linkelték

[link]

Lényegében mindenkibe bele van kódolva hogy bizonyos esetekben homoszexuálisak legyenek az utódaik. Benned is. Ez nem egy betegség.

2022. márc. 15. 14:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!