Kérdező
Nem vagyok vallásos.
Azonban légyszíves küldj valami anyagot arról hogy melyik tudós és mikor bizonyította be isten nem létét.
Egy -egy vallásnak lehetnek hibái ellentmondásai de ez nem bizonyítja be azt hogy nem létezik semilyen isten.
Már pedig te azt állítod hogy te TUDOD hogy nincs isten. Akkor légyszíves írd le azt az eget rengető bizonyítékot.
UI.: Személyesen sajnos nem ismertem Hawkingot azonban az ismereteim alapján nem mondta volna hogy nincs isten. Már pusztán azért sem mert nincs rá bizonyítéka és az nélkül nem jelentett volna ki ilyet.
99.
Csak a teljesség kedvéért a leírtak igazak a vallásosakra is. Az U.I.-tal együtt. Tehát hogy a vallásosok és az ateisták között is vannak rosszabbak de vannak jobbak is.
(csak kicsit egy oldalú volt így az amit írtál ezért szeretem volna egy kis kiegészítést)
99 vagyok
igazad van, az sem helyes es az is nagyon idegesito, ha a vallasosok csinaljak
most itt eppen az ateistak pattognak, azert roluk irtam
ez a felettem lévőkhöz is szól
meggyőződhetsz helyes dolgokról jó és rossz érvek alapján
meggyőződhetsz helytelen dolgokról jó és rossz érvek alapján
ez így működik
valakinek ez értelmes és attól, hogy értelmetlen, még nem azt jelenti, hogy nem valós
non sequitur
Kérdező.
120. vagyok
A 125-ben lévő kérdésedet légyszíves fejtsed ki. Így nem tudom mire gondolsz.
Ki szól? Kinek kéne tudnia és miért hogy miben fog akadályozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!