111 - es
Ez hülyeség!
És az angoltanár nagy tisztelettel megy karácsonykor a "cigány telepeket" karácsonyi eloadást tartani
Aztán elalvas előtt imát mondd, keresztet vet! A gyerekeit is keresztény szellemben nevelte Az egyik pszichológus lett a másik sérült, de szeretik egymást, csak kár, hogy nem indulhatunk egyenlő esélyekkel
113
Azért hülyeség mert isten hagy szenvedni másokat az értelmi fogyatékosság állapotában és megbunteti az ártatlan pont ahogy engem is büntetett a 70 alatti iq-mmal
""Ezek az emberek nem tudnak mindent a valósagrol"
Logikai hiba!
Nincs mindentudó ember ez tény, de a hívők között sincs így ők is ferdíthetnek, ugye ugye?"
Nem logikai hiba. Miért lenne logikai hiba? :D
Arról van szó, hogy semelyikünk sem tudhatja az igazat, te mit nem értesz?
érvekre tudunk reagálni és nem tudunk mindent ez a pont, kérdező te tényleg nem vagy valami okos és te az agresszív ateist a vagy sajnos.
Te nem próbálsz meg másokkal őszintén beszélgetni, minden pillanatban arra vársz mikor ugorhatsz rá valakire.
Szomorú a hozzáállásod látni.
és köszi, hogy minden más pontomat ignoráltad, mert ütközik a nézeteddel.
Ugyan olyan hibákat követsz el, mint a vallásosak, csak te nem hiszel egy istenben, egy cseppet sem vagy jobb és ne is gondold annak magad.
Nem arról beszélek! Hanem azért gondoltam, logikai hibának, mert te csak a tudósokat emelted ki, hogy ők nem "tudnak mindent a világról" Mások se! Pont azért nem hinnék ebben a kitalációban, mert én is szenvedek a 70 alatti iQ-mal
És te sem fogalmaztad meg rendesen amit írtál
Kérdező
Attól még hogy valaki fogyatékossággal születik és él attól még lehet boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!