Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pokolba fogok jutni ha...

A pokolba fogok jutni ha tartom a kapcsolatot a bátyámmal? 16/L

Figyelt kérdés

17 éves, 14 évesen jelentette be itthon, hogy ő homoszexuális.

A szüleink ki voltak készülve, a mai napig nem tudták túltenni magukat ezen, ha nem lennék én meg a húgom, valószínűleg teljesen összeroppantak volna.

A bátyám 15 éves kora óta a két utcára lakó nagynénémnél lakik, mert itthon elviselhetetlen volt a hangulat, mióta előjött ezzel. A szüleink nem beszélnek már vele, csak ha valami fontos papírt kell aláírni neki, akkor azt a nagynénim áthozza, de ennyi...

Viszont én online tartom vele a kapcsolatot, de anyukám elkezdett azzal fenyegetni, hogy így én is a pokolba kerülök, mert egyetértek a bátyám bűneivel. De én csak annyit szeretnék, hogy boldog legyen. Meg hiányzik is, nagyon jó testvér, kicsi közöttünk a korkülönbség, is tényleg nem csak testvérekként, hanem barátokként nőttünk fel.

Most van az első párom nekem is, és nagyon rossz belegondolni abba, hogy nekem szabad szerelmesnek lenni, őt meg utálják ugyanezért.

2021. okt. 7. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
100%
Keresztényként mondom: azért erős alapja van az előítéleteinek, sajnos rengeteg ilyen gyűlölködő, elvakult alak van, egész közösségekre jellemző. A 62-es jó eséllyel ilyen közeget tapasztalt csak, és ez elijesztette a kereszténységtől, a hitgyakorlástól érthető módon.
2021. okt. 10. 08:27
 72/78 anonim ***** válasza:
85%

Az előítélet az előítélet, akárki felől jön.

Azt megértem, hogy elijesztette, ha ilyet látott, de akkor sem mondhatja, hogy mindenki ilyen.

Többen voltunk itt keresztények, akik (remélhetőleg) segítettünk a kérdezőnek azzal, hogy elmondtuk, nem mindenki ítéli el a melegeket és a homoszexualitást közülünk sem.

Különben is, a 62-es nem mondta, hogy "elijesztették a keresztények", hanem a "nem tudja bizonyítani, hogy mit miért hisz" lemezt rakta fel.

2021. okt. 10. 22:09
 73/78 Godaime ***** válasza:
83%
"a nem minden keresztény egy szemét állat" szép és jó, és igaz is, de ettől függetlenül még ma is mindenki az ők szabályaik szerint kell éljen. A közéleten át a politikáig mindenbe beszivárog a hitrendszerük, a törvények jelentős részét az általuk megállapított morális alapokra építik, stb.
2021. okt. 10. 22:16
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
hát ez országfüggő
2021. okt. 11. 00:39
 75/78 Godaime ***** válasza:
69%
Nyilván csak a keresztény országokra igaz. Azok közül is főleg a kelet európai országokra.
2021. okt. 11. 00:45
 76/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz. A testvéred sem fog.
2021. okt. 11. 01:45
 77/78 anonim válasza:
100%

Egyikötők se fog a pokolra jutni.A homoszexualitás nem olyan dolog amit választani lehet vagy meglehet gyógyitani ez nem valami betegség.

A legjobb dolog akit tehettél érte hogy kiálsz melette és tartod vele a kapcsolatod♡

2021. okt. 14. 07:36
 78/78 anonim ***** válasza:
69%

A szüleid a pokolban élnek jelenleg. Te ha tartod bátyáddal a kapcsolatot, csak még távolabb kerülsz a pokoltól. Viszont ha tartod a szüleiddel a kapcsolatot, akkor elfogadod az istenkáromlásukat, és élteted azokat, ami nagyon rossz karma, konkrétan hátráltatod a világot a spirituális fejlődésben.

Most hogy ezt elmondtam neked, csak még inkább így lesz, mert már tudatában vagy vele, mit is teszel.

A szüleid rettentően fejletlen, istentelen, istenkáromól, mérgező emberek, akik kevésbé spirituálisak mint egy darabka kavics. Azt ajánlom te is költözz el mihamarabb, és mond a szüleidnek, hogy amíg ennyire eltaszítják maguktól istenanyánk szent, univerzális nyelvét, a szeretetet, addig nem fogadod be őket az életedbe.

2021. okt. 19. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!