Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pokolba fogok jutni ha...

A pokolba fogok jutni ha tartom a kapcsolatot a bátyámmal? 16/L

Figyelt kérdés

17 éves, 14 évesen jelentette be itthon, hogy ő homoszexuális.

A szüleink ki voltak készülve, a mai napig nem tudták túltenni magukat ezen, ha nem lennék én meg a húgom, valószínűleg teljesen összeroppantak volna.

A bátyám 15 éves kora óta a két utcára lakó nagynénémnél lakik, mert itthon elviselhetetlen volt a hangulat, mióta előjött ezzel. A szüleink nem beszélnek már vele, csak ha valami fontos papírt kell aláírni neki, akkor azt a nagynénim áthozza, de ennyi...

Viszont én online tartom vele a kapcsolatot, de anyukám elkezdett azzal fenyegetni, hogy így én is a pokolba kerülök, mert egyetértek a bátyám bűneivel. De én csak annyit szeretnék, hogy boldog legyen. Meg hiányzik is, nagyon jó testvér, kicsi közöttünk a korkülönbség, is tényleg nem csak testvérekként, hanem barátokként nőttünk fel.

Most van az első párom nekem is, és nagyon rossz belegondolni abba, hogy nekem szabad szerelmesnek lenni, őt meg utálják ugyanezért.

2021. okt. 7. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:

"Sok millió meleg gyógyult már meg."

Ez hazugság, utánaolvastam, és később mind beismerték, hogy csak azért játszották el, hogy 'meggyógyultak', mert ezt várta el tőlük a környezetük. Max. egy biszex tud váltani más nemű partnerre, a meleg nem.

2021. okt. 7. 14:33
 12/78 anonim ***** válasza:
6%

"Mutass légyszíves olyat aki meggyógyult már a homoszexualitásból."

Na, megérkeztek a sátánisták is. Látod, kérdező, mennyire nem szeretné a sátán, ha pszichés betegségnek tartanád (helyesen) a melegséget. Egyből küldi a szolgáit.

Csak szólok, hogy a 8-as válaszoló is sátánista

"A bátyám meg akart gyógyulni, de mikor semmi sem változott, akkor feladta. Azt mondta, hogy nem akar hazugságban élni, hogy eljátssza, hogy nőhöz vonzódik, mikor nem tud"

Most betegnek tartja magát, vagy nem? Ez kissé ellenmondásos. HA meggyógyul, akkor nem játssza meg. Most játssza meg, hogy a fiúkat szeretni, holott valójában nem

2021. okt. 7. 14:33
 13/78 A kérdező kommentje:

"ha pszichés betegségnek tartanád (helyesen) a melegséget"

De nem az. Tessék kivenni a könyvtárból egy fejlődéspszichológia könyvet. Én megtettem veled ellentétben.

2021. okt. 7. 14:36
 14/78 A kérdező kommentje:

"Most játssza meg, hogy a fiúkat szeretni, holott valójában nem"

Ismerem a párját, őszintén szeretik egymást.

2021. okt. 7. 14:36
 15/78 anonim ***** válasza:
94%

12

Hogy te mennyire fárasztó vagy.

Igen. Azért mert bizonyítékot kérek valamire biztos a sátán fa***t sz***odom.

Kreati meg kéne húzni egy határt hogy meddig terjeszted a dolgaidat. Ez már túl sok. Szerencsére a kérdező nem olyan mint te.

2021. okt. 7. 14:38
 16/78 anonim ***** válasza:
92%

Nem hinném, hogy a pokolra jutsz.

De tudod mit mondok neked? Engem nem igazán ez a túlvilági büntetés téma. Én azt mondom, hogy a hozzátartozók iránti szeretetnek nagyobb kell lennie, mint a vallás iranti szeretetnek.

Éppen ezért, én ezt mondanám:

"Pokolra kerülök, ha a bátyámmal tartom a kapcsolatot? Nem hinném, de ha oda kerülök: nem érdekel. Nem fogok a vallási tanításokra hallgatni, szeretem a bátyámat, és kész."

Szóval, a azt tanácsolom neked, hogy állj ki a bátyád mellett. Ne engedd, hogy a vallás közétek álljon.

Üdvözlettel,

Egy agnosztikus

2021. okt. 7. 14:44
 17/78 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki pokolra jut, az a szülő aki pokollá teszi a gyereke életét, meg eldobja olyan dologért amiről a gyerek nem tehet.
2021. okt. 7. 14:45
 18/78 anonim ***** válasza:
92%

Nem, inkább a szüleid fognak oda jutni, mert saját gyermeküket tagadták meg. Egy kereszténynek Jézus tanítása szerint a legnagyobb szeretettel kel fordulni minden ember felé.

A homoszexualitás nem egy olyan "betegség", amiből meglehet "gyógyulni". Ő nem tehet róla, hogy meleg. Viszont Jézus azt mondta, hogy a mennyben olyanok leszünk, mint az angyalok, ott már nem lesznek szexuális kísértések.

"Most van az első párom nekem is, és nagyon rossz belegondolni abba, hogy nekem szabad szerelmesnek lenni, őt meg utálják ugyanezért."

Viszont házasság előtt számodra is tiltott minden szexuális érintkezés, legyen az akár csak egy csók is.

2021. okt. 7. 14:46
 19/78 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem betegség, és ettől nem kerül senkimpokolra.

Még ha bűnnek is tekintenénk a homoszexualitást, (nem az), akkor sem lenne halálos bűn, jóanyád sem bűntelen, mégsem útáljátok, így neki sem szabadna a homokos fiát útálnia, még akkor sem ha ezt bűnnek tartja, mert ez képmutatás.

2021. okt. 7. 14:47
 20/78 anonim ***** válasza:
0%
Van egy erős tippem, hogy ez a kérdés kitaláció, és azt is el tudom képzelni hogy a kérdezőnek több felhasználója van. Egy másik kérdés kapcsán következtetek erre. Nem biztos de olyan 90%.
2021. okt. 7. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!