A pokolba fogok jutni ha tartom a kapcsolatot a bátyámmal? 16/L
17 éves, 14 évesen jelentette be itthon, hogy ő homoszexuális.
A szüleink ki voltak készülve, a mai napig nem tudták túltenni magukat ezen, ha nem lennék én meg a húgom, valószínűleg teljesen összeroppantak volna.
A bátyám 15 éves kora óta a két utcára lakó nagynénémnél lakik, mert itthon elviselhetetlen volt a hangulat, mióta előjött ezzel. A szüleink nem beszélnek már vele, csak ha valami fontos papírt kell aláírni neki, akkor azt a nagynénim áthozza, de ennyi...
Viszont én online tartom vele a kapcsolatot, de anyukám elkezdett azzal fenyegetni, hogy így én is a pokolba kerülök, mert egyetértek a bátyám bűneivel. De én csak annyit szeretnék, hogy boldog legyen. Meg hiányzik is, nagyon jó testvér, kicsi közöttünk a korkülönbség, is tényleg nem csak testvérekként, hanem barátokként nőttünk fel.
Most van az első párom nekem is, és nagyon rossz belegondolni abba, hogy nekem szabad szerelmesnek lenni, őt meg utálják ugyanezért.
Nem kerülsz pokolra, ahogy a bátyád sem, ha megtér. De ha hallgat rád a bátyád, próbáld neki elmondani, hogy a homoszexualitás egy gyógyítható pszichés betegség. Nagy kár, hogy 14 évesen nem vitték a szüleid szakemberhez, akkor még könnyebben gyógyult volna meg. Nem kikészülniük kellett volna, hanem gondolkodni :(
Az mit jelent, hogy "utcára lakó"?
"Nagy kár, hogy 14 évesen nem vitték a szüleid szakemberhez, akkor még könnyebben gyógyult volna meg."
Paphoz vitték meg keresztény pszichológushoz, de egy év után feladták, akkor költözött el a bátyám.
"Az mit jelent, hogy "utcára lakó"?"
Itt lakik közel, tőlünk két utcára.
"De ha hallgat rád a bátyád, próbáld neki elmondani, hogy a homoszexualitás egy gyógyítható pszichés betegség."
De ezt én tartom hülyeségnek. Belőlem sem lehet erőszakkal meleget csinálni, egy melegből sem heterót.
"Paphoz vitték meg keresztény pszichológushoz, de egy év után feladták, akkor költözött el a bátyám."
Értem, és mi történt? A bátyád meg akart gyógyulni? Mert ez csak úgy működik, hogy ha ő is meg akar gyógyulni
"Itt lakik közel, tőlünk két utcára."
Köszi. Még nem hallottam ezt a kifejezést.
1.
Mutass légyszíves olyat aki meggyógyult már a homoszexualitásból.
Igen. Gondolkodniuk kellett volna és elfogadni szegényt. Nem pedig el üldözni.
Semmilyen szempontból nem követsz el bűnt ha jóban vagy vele. Hol mondott olyat Jézus , isten vagy akárki hogy ne barátkozz bűnösökkel mert a pokolra jutsz?
Az sehol nem bűn hogy jóban vagy vele. Az már inkább ha gyűlölködsz mint szüleid.
Nem a ti dolgotok ítélkezni amúgy sem.
Szegeden lakom, itt így mondjuk.
A bátyám meg akart gyógyulni, de mikor semmi sem változott, akkor feladta. Azt mondta, hogy nem akar hazugságban élni, hogy eljátssza, hogy nőhöz vonzódik, mikor nem tud
Mi az hogy nem kerül pokolra hs
megtér meg meg akar gyógyulni?
Ez nem egy betegség..
"De ezt én tartom hülyeségnek. Belőlem sem lehet erőszakkal meleget csinálni, egy melegből sem heterót."
Ez tudomány kérdése, nem pedig, hogy te hogy tartod. Sok millió meleg gyógyult már meg. Hívőként neked is tudnod kellene, hogy ez pszichés betegség, különben Isten nem figyelmeztetne a Bibliában, hogy a melegség pszichés aberráció.
De akkor lehet, hogy te vagy illetve voltál a gátja a tesód gyógyulásának, mert te, óriási élettapasztalattal és megfelelő tudással eldöntötted, hogy ő homoszexuális marad
Azért ezt még olvasd el, rajtam ne múljon a dolog:
Isten veled!
"Az sehol nem bűn hogy jóban vagy vele. Az már inkább ha gyűlölködsz mint szüleid."
Én szeretem a bátyámat. Őszintén szólva igazságtalannak tartom azt, hogy nem engedik neki, hogy azt szeresse, akit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!