Beteges a bátyámmal a kapcsolatom?
Anyukám szerint túlságosan közel állunk egymással a bátyámmal. Négyen vagyunk testvérek egy fiú és három lány. Mindig a bátyámhoz álltam a legközelebb a családomban. Vele tudtam és tudom a mai napig is megbeszélni a legtöbb próblémámat,mindig számithatók rá.
Gyerekkorunkban a két növérem kiközösitett minden játékból és állandóan bántottak. A bátyámmal játszottam mindig, ö tanult velem és mindig együtt jöttünk haza a suliból. Azóta már megjavult a két növéremmel a kapcsolatom , jobb lánytestvéreket nem is kivánhatok. De a bátyámmal még mindig szoros köztünk a testvéri kapcsolat. Mikor elköltözött tölünk majdnem mindennap beszéltünk telefonon és mikor elkezdödött az egyetem hozzá költöztem nem a növéremhez. Anyukám szerint ráakaszkodok a bátyámra és nem hagyom élni.Pedig nem igy van, nem töltjük a nap 24 óráját együtt. Igaz hogy együtt reggelizünk, de utána mindenki megy a saját dolgára. Néha együtt is vacsorázunk ha van rá idönk. Megkérdeztem a bátyámat erről ő szerinte normális a kapcsolatunk, én is igy érzek. Akkor Anyukám mért mondja ezt? Tényleg nem normális a kapcsolatunk?
Kérdezd meg anyukádat mit nem tart jónak. Én a leirtak alapján nem mondanám hogy nem normális. Ha viszont azt vesszük, hogy szinte ritka az ilyen jó testvéri viszony, akkor furcsa.
Gondolom van vagy volt már párkapcsolatotok is. Ott ne legyetek egymásnak gyertyatartói és akkor irigylésre méltó a kapcsolatotok. 😊
Lehet, hogy anyud attól fél/tart, hogy ez a "jó kapcsolati" testvér viszony, már több mint testvéri kapcsolat.
Szerintem fél attól, hogy te szexelsz a saját bátyáddal.
Sajnos vannak ilyen emberek, nem egy.
Olyanok is vannak, akik az anyjukkal, apjukkal csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!