Beteges a bátyámmal a kapcsolatom?
Anyukám szerint túlságosan közel állunk egymással a bátyámmal. Négyen vagyunk testvérek egy fiú és három lány. Mindig a bátyámhoz álltam a legközelebb a családomban. Vele tudtam és tudom a mai napig is megbeszélni a legtöbb próblémámat,mindig számithatók rá.
Gyerekkorunkban a két növérem kiközösitett minden játékból és állandóan bántottak. A bátyámmal játszottam mindig, ö tanult velem és mindig együtt jöttünk haza a suliból. Azóta már megjavult a két növéremmel a kapcsolatom , jobb lánytestvéreket nem is kivánhatok. De a bátyámmal még mindig szoros köztünk a testvéri kapcsolat. Mikor elköltözött tölünk majdnem mindennap beszéltünk telefonon és mikor elkezdödött az egyetem hozzá költöztem nem a növéremhez. Anyukám szerint ráakaszkodok a bátyámra és nem hagyom élni.Pedig nem igy van, nem töltjük a nap 24 óráját együtt. Igaz hogy együtt reggelizünk, de utána mindenki megy a saját dolgára. Néha együtt is vacsorázunk ha van rá idönk. Megkérdeztem a bátyámat erről ő szerinte normális a kapcsolatunk, én is igy érzek. Akkor Anyukám mért mondja ezt? Tényleg nem normális a kapcsolatunk?
Köszönet a lepontozásért, de úgy látszik sokaknak fáj az igazság. Hányan vannak itt olyanok, akik pl arról panaszkodnak, hogy belezúgtak az elsőd unokatesójukba is például, meg össze is akarnak jönni velük.
Legyen jóban két testvér nem azt mondom, de az már túlzás, hogy vele is lakik. Ha nekem lenne nővérem, akármennyire lennénk jóban, én nem örülnék neki, ha velem lakna pl.
És tényleg sok a retardált, aki a saját testvérével képes hancúrozni!
Meg különben is, így hogy legyen a srácnak magánélete?
Úgy vigyen oda lányt, hogy a húga bármikor rájuk nyithat, mert nem képes egyedül élni?
Kedves Sötét lélek! Egyáltalán nem fáj az igazság, mivel amit állítasz nem is igaz. Semmilyen szexuális vagy szerelmi kapcsolatom nincs a bátyámmal.
A bátyámat nem zavarja hogy nála lakók. Még könnyebb is neki mivel együtt fizessük az albérletett és a rezsit. Nem kell neki az egyetem mellett annyit dolgoznia.Nem mindenki gazdag ember mint egyesek. Egyébként az egyetem , a munka és a tanulás mellett nincs sok idöm randizni és neki sincs. Csak reggelinél szoktam a bátyámmal találkozni, egésznap nem is láttom. Mire hazaér a munkából én már rég alszok.
Szerintem anyukátok arra gondol, hogy mindketten már elég idősek vagytok ahhoz, hogy komoly párkapcsolatotok legyen és kezdjétek el a saját-saját kis életeteket.
Nekem is van ilyen barátom. A tesójával nagyon jóban vannak, elválaszthatatlanok, mindent együtt csinálnak. 4 év van köztük. Viszont emiatt a jó testvéri kapcsolat miatt egyiküknek sincs saját élete. Néha-néha van egy két futó kapcsolat, de előbb vagy utóbb elhanyagolják a párjukat és inkább egymásnak szentelik az életüket.
Inkább örülj neki, hogy ilyen jó kapcsolatban vagy a bátyáddal, őszintén irigyellek érte :)
Mi a hugommal a köszönésen kívül nem is tárgyalunk egymással, sosem voltunk, és nem is leszünk jó testvérek. Ha már a szüleink nem lesznek, rá biztosan nem számíthatok majd.
Teljesen normális a kapcsolatod a bátyáddal.
A helyedben megmondanám anyukámnak, hogy van a bátyámnak szája. Majd ha ő mondja, hogy a terhére vagyok, akkor változtatok, de ő ne akarja bátyám helyett megmondani, hogy őneki ez jó vagy sem.
Egyébként, ha bátyád helyében lennék és megtudnám, hogy anyukám ilyet mondott, akkor én mondanám neki, hogy van szám, majd szólok a testvéremnek, ha valami zavar.
Szerintem tök jó, hogy így szeretitek egymást, rengeteg rossz testvéri kapcsolatról olvasni itt a GYK-n.
nem tudom, hány éves a bátyád. de te, gondolom, 18 vagy 19. teljesen normális, hogy az ilyen fiatal emberek nem az élettársukkal laknak, hanem vagy otthon, vagy barátokkal. Ha most te a tesóddal laksz, az is teljesen normális. Igen, anyukád sajnos azt gondolja, hogy szerelmesek vagytok egymásba. Ez róla állít ki bizonyítványt, és az ő beteges fantáziájáról. Neked ahhez semmi közöd, hogy az ő fejében mi van. Az legyen az ő baja. Ha te is és a bátyád is jól vagytok, jól érzitek magatokat egymással, és még spóroltok is, akkor teljesen logikus, hogy együtt laktok.
Én is minden nap felhívom a húgomat telefonon, anyukám nem tudja elviselni, mindig beszólogat szegény tesómnak. Zavarja, hogy szereti valaki. Sajnos vannak ilyen szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!