3 éve halt meg az anyukám! Apummal és bátyámmal élek együtt. Jo velük a kapcsolatom. Anyum mióta nincs nagyon nehéz minden. Kezdek elfáradni. Tanács? Bov. Lent
Szia!
15 éves voltam amikor anyukám meghalt, szóval át tudom érezni a problémádat. Eleinte nekem sem volt kivel megbeszélnek a lányos dolgokat, feszengtem, ideges voltam aztán észrevettem mennyi segítőkész ember van körülöttem akikben tényleg érdemes megbíznom. Ráadásul az én szüleim eleve elváltak voltak, apukámmal rossz volt/van a kapcsolatom. Lehet, hogy körülötted is vannak ilyen "mankók" csak észre kell venned...
Hülyén hangzik, de őszintén hiszek benne, hogy ha valakit elvesztünk, akkor a sors "ad helyette valaki mást". Annyira boldog vagyok amikor belegondolok, hogy mennyien segítenek csupán önzetlen szeretetből és egyengetik az életem:)) Úgyhogy fel a fejjel!:)
L/18
Próbálj meg egy idősebb hölgyet-nőt keresni, aki tapasztaltabb és tud segíteni egy-két dologban. Nagyon sajnálom ami veled történt. Én ugyan nem vagyok annyira idős, de anya vagyok már, ha gondolod nyugodtan írj privátot és ha szeretnéd akkor beszélgetek veled.
Minden jót!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!