Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel tehetném...

Szerintetek mivel tehetném jobbá a párommal való kapcsolatom? 1,5 éve vagyunk együtt, van egy babánk, boldogok vagyunk, de kellene valami kis frissítés. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%
Kis pihenő hétvége? :) Akár egy fedett téli strand, vagy egy kis túra egy kis erdőben :) Nagyon jót tud tenni az ilyesmi :) Ami még hatásos, ha minden vasárnap együtt tervezitek meg az ebédet, ha nálatok szokás még ez a vasárnapi ebéd. Kinéztek valamit a szakácskönyvből, elmentek együtt bevásárolni hozzá és megfőztök :) A kajának is hatalmas összetartó ereje van :)
2010. febr. 24. 20:57
 2/29 anonim ***** válasza:
62%

1,5 éve és már gyerek is van?

hát erre csak annyit hogy 1,5 év rohadtul nem elég ahoz hogy ismerd, tudd vele akarod leélni az életed, és föleg nem ugy hogy a gyerek igyis ugyis össezköt benneteket.

2010. febr. 24. 21:04
 3/29 anonim ***** válasza:
55%
az rossz ha másfél év után már frissités kell.lehet inkább a gyereket nem kellett volna elkapkodni és már nem is lennétek együtt.
2010. febr. 24. 21:05
 4/29 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem semmi gond azzal, hogy 1,5 év után gyerek van. Mégis mire várjon??? Miért jó az, ha mindenki vár és vár? Jó nem azt mondom, hogy anyagi háttér nélkül kell szülni, de könyörgöm, ha anyagilag megteheti, van egy jól működő kapcsolata, akkor miért várjon? Sokkal jobb az, huszonévesen szüli az ember az első gyerekét, nem pedig 30 felett. Márpedig a rengeteg várás ezt eredményezi. Látod, boldog a kapcsolatuk, csak frissíteni akar, arra pedig mindig szükség van :)
2010. febr. 24. 21:06
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
ejha, ti se lazsáltatok.. közös programok, séta, kirándulás, közös hobby keresés, új társaság, esetleg társas tánc.. :)
2010. febr. 24. 21:18
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

21:o4 el értek egyet...

ritka az a kapcsolat, ahol másfél év után gyerek van és tényleg jól működik a dolog (Ha Ti ide tartoztok, akkor nem szóltam semmit...)

De ha belegondolok...ebből kb fél évet voltatok együtt és jött a gyerek...fél év pedig semmire nem elég, hogy megismerd...DE NE LEGYEN IGAZAM!

másfél év után nem frissiteni kell a kapcsolatot, hanem megélni minden percét...frisiteni majd 15 év után...

egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, menjetek el valahova kettesben, kirandulni, beszéljetek a "régi szép időkről", idézzétek fel, hogy mi a jó a másikban, ilyenek...

2010. febr. 24. 21:19
 7/29 A kérdező kommentje:
Igen, a frissítéssel arra gondoltam, hogy szinte minden napunk ugyan úgy telik és egymásra alig jut időnk. Valami olyan dologra gondoltam, kis apróságra amivel kicsit kizökkenünk az egyformaságból. Az első pillanattól tudtam, hogy ő az igazi. Azért is vállaltunk egy babát. A másfél év alatt megismertem eléggé, úgy érzem, és nem bántam meg semmit.
2010. febr. 24. 21:22
 8/29 anonim ***** válasza:
73%

Nekünk 3 gyerek mellett is jutott időnk magunkra.Igaz,hogy én egyik gyereket sem szoktattam "anyássá".Amíg picik voltak,két evés közt elvoltak az ágyukban,valami kedvenc játékkal.Ezalatt én végeztem a dolgomat.Akkor sem vettem fel,ha kicsit sírtak.Nem lett semmi bajuk,és nem sérült a kis lelkük.Egy kis sírás kevesebbet árt,mintha állandóan dajkálgattam volna őket.Délután a vacsi előtt játszottunk együtt közösen.Vagy később a nagyobbaknak meséltünk stb.Ha lefeküdtek,éjjel legfeljebb teáztak,de nem vettem fel őket.Egy-két nap sírás után végigaludták az éjszakát.

Hétvégeken sétáltunk,vagy valahova elmentün k,ekkor a mamák vigyáztak rájuk.

A párom mindig legalább olyan fontos volt,mint a gyerek.Ezt a mai fiatalasszonyoknak is jó lenne tudomásul venni.Akkor nem laposodik el és nem megy tönkre a házasság.

2010. febr. 24. 21:45
 9/29 A kérdező kommentje:
Olyan pesszimista mindenki...
2010. febr. 24. 21:46
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Khm, én nem:) Én vagyok az első és aki a huszonévesek gyermekvállalását támogatja :)
2010. febr. 24. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!