Szerintetek mivel tehetném jobbá a párommal való kapcsolatom? 1,5 éve vagyunk együtt, van egy babánk, boldogok vagyunk, de kellene valami kis frissítés. Mit javasoltok?
1,5 éve és már gyerek is van?
hát erre csak annyit hogy 1,5 év rohadtul nem elég ahoz hogy ismerd, tudd vele akarod leélni az életed, és föleg nem ugy hogy a gyerek igyis ugyis össezköt benneteket.
21:o4 el értek egyet...
ritka az a kapcsolat, ahol másfél év után gyerek van és tényleg jól működik a dolog (Ha Ti ide tartoztok, akkor nem szóltam semmit...)
De ha belegondolok...ebből kb fél évet voltatok együtt és jött a gyerek...fél év pedig semmire nem elég, hogy megismerd...DE NE LEGYEN IGAZAM!
másfél év után nem frissiteni kell a kapcsolatot, hanem megélni minden percét...frisiteni majd 15 év után...
egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, menjetek el valahova kettesben, kirandulni, beszéljetek a "régi szép időkről", idézzétek fel, hogy mi a jó a másikban, ilyenek...
Nekünk 3 gyerek mellett is jutott időnk magunkra.Igaz,hogy én egyik gyereket sem szoktattam "anyássá".Amíg picik voltak,két evés közt elvoltak az ágyukban,valami kedvenc játékkal.Ezalatt én végeztem a dolgomat.Akkor sem vettem fel,ha kicsit sírtak.Nem lett semmi bajuk,és nem sérült a kis lelkük.Egy kis sírás kevesebbet árt,mintha állandóan dajkálgattam volna őket.Délután a vacsi előtt játszottunk együtt közösen.Vagy később a nagyobbaknak meséltünk stb.Ha lefeküdtek,éjjel legfeljebb teáztak,de nem vettem fel őket.Egy-két nap sírás után végigaludták az éjszakát.
Hétvégeken sétáltunk,vagy valahova elmentün k,ekkor a mamák vigyáztak rájuk.
A párom mindig legalább olyan fontos volt,mint a gyerek.Ezt a mai fiatalasszonyoknak is jó lenne tudomásul venni.Akkor nem laposodik el és nem megy tönkre a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!