Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel tehetném...

Szerintetek mivel tehetném jobbá a párommal való kapcsolatom? 1,5 éve vagyunk együtt, van egy babánk, boldogok vagyunk, de kellene valami kis frissítés. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
csatlkaozom az előttem szólóho :))
2010. febr. 24. 21:56
 12/29 A kérdező kommentje:
A kevesebbik egyike. 8 emberből eddig 2 volt, aki pozitívan válaszolt a kérdésemre. Köszönöm! :)
2010. febr. 24. 21:57
 13/29 A kérdező kommentje:
Akkor már 3. :)
2010. febr. 24. 21:58
 14/29 anonim ***** válasza:
51%

:D Háh, újjítsatok be egy-egy új szeretőre, vagy vállaljatok be még 5-6 gyereket, garantáltan nem fogtok unatkozni!

De félretéve a viccet, szerintem azért van ez így mert a gyerek napirendet, ritmust igényel. És ha összejárnátok a barátokkal?

2010. febr. 24. 23:15
 15/29 anonim ***** válasza:

Itt a negyedik! :D

Nem értek egyet a pesszimistákkal...

Azt az ember igenis tudja,érzi,hogy Ő más,mint a többi.

Ezért is merünk ilyenkor belevágni dolgokba,mert biztosak vagyunk benne,hogy menni fog,és nem félünk!

Mi 3 randi után ágyba bújtunk,3 hónap után összeköltöztünk.Előtte egyikünk mindegyikünk otthon lakott.

Mi is fél év múlva szerettünk volna már babát,csak sajnos nem jött össze..:( akkor,DE

Most már 3 és fél éve együtt vagyunk,vettünk egy lakást (hitelre),és napról napra boldogabbak vagyunk!

Tavaly májusban megkérte a kezem,júniusban pedig megfogant a kisbabánk!

3 hét és megszületik a Drága! :)

Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,csak azért írtam le a történetet,hogy lássák,igenis meg lehet ismerni valakit pár hónap után!És biztos vagyok benne,hogy ha fél év után összejött volna a pici,akkor is jól alakult volna minden,és nem lett volna elkapkodva semmi!

27 éves és 37 hetes km (párom 32 éves)

2010. febr. 25. 00:24
 16/29 anonim ***** válasza:
64%

Ja,és a kérdésedre a válaszom:

Ahogy már előttem is írták,kirándulás hétvégén,úgyis már kezd jobb idő lenni!

Esetleg egy mozi,ha addig nagymama tud vigyázni a babára!

Spontán szex?A férfiak nagyon szeretik a spontaneitást is meg a szexet is,szóval..mindent bele!

Ami még nagyon tetszett nekem,az a közös főzés!

Kívánom,hogy valamelyik beváljon! :)

2010. febr. 25. 00:30
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan jó lenne akkor nem laposodott volna el a kapcsolat! Én még két év+ egy év legjobb barátság után is csak azt éreztem hogy minden varázslatos és új és egyre jobban szeretem minden nap! Nem azért nem kellett volna még gyerek mert nem ismered hanem azért hogy éljetek még egy kicsit együtt! Így ne csodálkozz! Mégis mit tudsz tenni? Nem lógsz egész nap a gyereken, odaadod másoknak hogy vigyázzanak rá, és ti elmentek kettesben ilyesmik. De a legtöbb anyuka ezt nem tudja megtenni mert hozzá van nőve a gyerekéhez. Szerintem hagyni kellett volna kicsit tovább hogy a férjed legyen az első és egyetlen mielőtt belevágtok a gyerekbe. Jó dolog fiatalon szülni de azért nem minden észérven átgázolva. Ha minden jó lenne így ahogy állítod akkor most nem írtál volna ide.
2010. febr. 25. 01:16
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik jókat is írtak. Az utolsóhoz hozzá szólva, a babát nem terveztük, de nem bántuk meg. Igaz keveset voltunk együtt, de nem is ez a lényeg. Minden rendben van, lehet hogy nem túl jó szót választottam a "frissítés"-sel, egyszerűen csak ötleteket szerettem volna arra, hogy hogy tegyem izgalmasabbá a megszokott hétköznapokat. Ennyi.
2010. febr. 25. 14:14
 19/29 anonim ***** válasza:
22%

énis támogatoma huszonévesek gyerekvállalását de ez megegyezik azzal, hogy ismerjük már meg azért könyörgöm egymást mielőtt beleszülünk a világba egy ujabb gyereket aki miatt majd 5 év mulva mehetnek a biróságra...Nem tudom miért ésszerű és okos dolog fél év után gyereket csinálni.1,5 éve együttlét, már van gyerek, ergo nem is ismeritek egymást rendesen, nem is voltatok kettesben eleget, majd 5 év mulva kiváncsi leszek én még mindig egy család lesztek e . 99%hogy nem !

szegény gyerek, ilyen felelőtlen szülők.Az ilyeneknek hol vannak a szüleik akik azt mondtanák, hogy fiam avgy lányom gondolkozz már kicsit!

2010. febr. 25. 17:17
 20/29 anonim ***** válasza:
26%

Nem pesszimisták csak tapasztaltak már 1-2 dolgot...

Bocsi de előttem is csak rossz példa van.

2010. febr. 25. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!