Szerintetek mivel tehetném jobbá a párommal való kapcsolatom? 1,5 éve vagyunk együtt, van egy babánk, boldogok vagyunk, de kellene valami kis frissítés. Mit javasoltok?
:D Háh, újjítsatok be egy-egy új szeretőre, vagy vállaljatok be még 5-6 gyereket, garantáltan nem fogtok unatkozni!
De félretéve a viccet, szerintem azért van ez így mert a gyerek napirendet, ritmust igényel. És ha összejárnátok a barátokkal?
Itt a negyedik! :D
Nem értek egyet a pesszimistákkal...
Azt az ember igenis tudja,érzi,hogy Ő más,mint a többi.
Ezért is merünk ilyenkor belevágni dolgokba,mert biztosak vagyunk benne,hogy menni fog,és nem félünk!
Mi 3 randi után ágyba bújtunk,3 hónap után összeköltöztünk.Előtte egyikünk mindegyikünk otthon lakott.
Mi is fél év múlva szerettünk volna már babát,csak sajnos nem jött össze..:( akkor,DE
Most már 3 és fél éve együtt vagyunk,vettünk egy lakást (hitelre),és napról napra boldogabbak vagyunk!
Tavaly májusban megkérte a kezem,júniusban pedig megfogant a kisbabánk!
3 hét és megszületik a Drága! :)
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,csak azért írtam le a történetet,hogy lássák,igenis meg lehet ismerni valakit pár hónap után!És biztos vagyok benne,hogy ha fél év után összejött volna a pici,akkor is jól alakult volna minden,és nem lett volna elkapkodva semmi!
27 éves és 37 hetes km (párom 32 éves)
Ja,és a kérdésedre a válaszom:
Ahogy már előttem is írták,kirándulás hétvégén,úgyis már kezd jobb idő lenni!
Esetleg egy mozi,ha addig nagymama tud vigyázni a babára!
Spontán szex?A férfiak nagyon szeretik a spontaneitást is meg a szexet is,szóval..mindent bele!
Ami még nagyon tetszett nekem,az a közös főzés!
Kívánom,hogy valamelyik beváljon! :)
énis támogatoma huszonévesek gyerekvállalását de ez megegyezik azzal, hogy ismerjük már meg azért könyörgöm egymást mielőtt beleszülünk a világba egy ujabb gyereket aki miatt majd 5 év mulva mehetnek a biróságra...Nem tudom miért ésszerű és okos dolog fél év után gyereket csinálni.1,5 éve együttlét, már van gyerek, ergo nem is ismeritek egymást rendesen, nem is voltatok kettesben eleget, majd 5 év mulva kiváncsi leszek én még mindig egy család lesztek e . 99%hogy nem !
szegény gyerek, ilyen felelőtlen szülők.Az ilyeneknek hol vannak a szüleik akik azt mondtanák, hogy fiam avgy lányom gondolkozz már kicsit!
Nem pesszimisták csak tapasztaltak már 1-2 dolgot...
Bocsi de előttem is csak rossz példa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!