Szerintetek mivel tehetném jobbá a párommal való kapcsolatom? 1,5 éve vagyunk együtt, van egy babánk, boldogok vagyunk, de kellene valami kis frissítés. Mit javasoltok?
17:17-es!
Te honnan veszed ezt??Mégis miből gondolod 99%-ra,hogy nem lesznek együtt??
És arra van garancia,hogy akik 3-4 év múlva vállalnak gyereket,azok együtt maradnak??
Nincs arra se garancia!!
Mert épp ez az,hogy nem az évek számítanak,hanem az emberek!Hogy mennyire szeretik,tisztelik egymást!
És ez nem az évektől függ!Szerelem!Hallottál már erről..?
Nem hiszem,hogy általánosítani kéne!
A kérdezőnek NEM az volt a kérdése,hogy ki mit gondol a kapcsolatáról,és hogy ítélkezzenek felette...!
A kérdése az volt,hogyan tudná kicsit frissíteni azt!
És aki ERRE válaszolt,azt szerintem normálisan értékelte!
Ennyi!
Ja,és ÉN pontoztam le azt,aki nem a kérdésre válaszolt...
Nem tetszik..? Pontozz le!:P
22.02
1,5 év az 18 hónap ebben benne van a 9 hónap terhesség és nyilván mivel magukra nincs idejük nem 1 hetes a gyerek hanem több hónapos hisz már csak azzal tudnak foglalkozni és azár pár hónapba beletelik mire megunta és kikapcsolódna szal 18-9 az 9 legyen 3 hós a gyeres azaz 6 hónap után csinálták meg a gyereket. Most őszintén, szted ez normális? Na nem az hogy ilyen friss kapcsba hanem hogy rá egy évre meg frissiteni kell.
:)))
Nem lehet hoyg mégiscsak azoknak van igaza aki azt irta hogy nem normális ez igy? A kérdésében benne vana válasz. Mi 5 év után vállaltunk gyereket most 2 éves és nem érezzük ugy hogy frissiteni kéne.
Vajon miért??????
Csak EGY történet a 100 közül:
Főiskolás csoporttársam anno fél év után ment hozzá a barátjához,és rögtön utána megfogant a kislányuk.Azután nemsokára jött a második kislány is!
Ennek most már 12 éve!
És nem ismerek náluk példásabb családi életet élő párt!A mai napig megvan a szerelem is közöttük,imádják egymást,és a családjukat!
Nemhiszem,hogy általánosítani kéne!Miért mindig a rosszat kell látni mindenben??
Kedves Kérdező!A kérdésedre a választ megkaptad,a többi "kapcsolatelemzővel" meg szerintem ne törődj!
ÉS akkor is az volt a kérdés,hogy milyen praktikák vannak,nem pedig az,hogy ki mit gondol a kapcsolatukról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!