Megromlott a kapcsolatom a bátyámmal. Mit tehetnék?
Segíteni szeretnék neki, de nem engedi. Én 19 éves vagyok, a bátyám 24. Mindig tökéletes volt a kapcsolatunk. Tényleg. Imádtuk egymást, segítettük egymást. Viszont 2 éve elég sok probléma volt vele. Próbált elköltözni, nem jött össze neki. Minden melóhelyről kidobják mert balhézik. Folyamatosan verekedésekbe keveredik, megpróbált kocsit lopni, egyszóval egy "bűnöző" lett. Nem tudjuk mi történt. Nem drogozik ez 100%.
A barátomat gyűlöli, vele is folyamatosan balhézik, mindig megkapom, hogy jobbat érdemlek, (ezt csupán abból szűrte le, hogy a barátom nem támogatott pár dologban amit szerettem volna) szóval ők ketten nem lehetnek egy szobában, mert annak verekedés a vége. Én hiába próbálok beszélni vele, nem hallgat rám. Tudom, hogy szeret. Tudom, hogy az egész családunkból engem szeret a legjobban. De folyamatosan dühös. És ezáltal engem is taszít magától. Annyira segítenék, de nem tudom mit tehetnék. Tudom, hogy felnőtt ember, és sokan azt mondanák, hogy hagyjam őt, ez az ő élete stb. De én nem tudom csak úgy hagyni. Egy olyan fiúról van szó aki az egyetem első 2 évében szinte tökéletes tanuló volt. Aztán egyik napról a másikra 180°-ot változott. És nem mondja meg az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!